arkadaşlar bu ay ilk defa ovülasyon testi ile yumurtlama tarihimi bulmaya çalışacağım.bugün adetimin son günü ve internetten sipariş ettiğimiz testlerimiz de geldi ben de denemek için bir tane yapayım dedim ikinci çizgi test çizgisi kadar belirgin olmasada çıktı. ikinci çizgi herzaman bu kadarcık çıkıyormu yoksa benim yumurtlama tarihimmi yakın anlamadım. daha önce kullananlar yardımcı olabilir misiniz
bn hiç kullanmadım bu testlerden ama kullanan arkdslar var adetin bitiminn 2.günü çıkması cok erken olduğunu biliyorum ama ac mı yaptın tok mu sanırım ac yapman gerekiyor bide sıvı tüketmemiş olman lazım bikaç saat yanlış hatırlamıyosam tabi
bn hiç kullanmadım bu testlerden ama kullanan arkdslar var adetin bitiminn 2.günü çıkması cok erken olduğunu biliyorum ama ac mı yaptın tok mu sanırım ac yapman gerekiyor bide sıvı tüketmemiş olman lazım bikaç saat yanlış hatırlamıyosam tabi
ovulasyon testleri çift çizgi çıkabılıo yumurtan erken gelışmiiştir ordda dikkat etmen gereken şey ikinci çizgi silik olmuycak çook bariz net bir çizgi olcak eğer silikse yumurtan henüz olgunlaşmamıs demektır
ovulasyon testleri çift çizgi çıkabılıo yumurtan erken gelışmiiştir ordda dikkat etmen gereken şey ikinci çizgi silik olmuycak çook bariz net bir çizgi olcak eğer silikse yumurtan henüz olgunlaşmamıs demektır
arkadaşlar bu ay ilk defa ovülasyon testi ile yumurtlama tarihimi bulmaya çalışacağım.bugün adetimin son günü ve internetten sipariş ettiğimiz testlerimiz de geldi ben de denemek için bir tane yapayım dedim ikinci çizgi test çizgisi kadar belirgin olmasada çıktı. ikinci çizgi herzaman bu kadarcık çıkıyormu yoksa benim yumurtlama tarihimmi yakın anlamadım. daha önce kullananlar yardımcı olabilir misiniz Eki Görüntüle 757967
bu lh hormonu en yuksek sevıyeye ulaştığında yumurtalama olcaak şimdi daha silik yanı kanında var ama henuz yeterlı sevıyede değil yumurta gununu kendın de anlayabılırsın bıraz ateşin varmıs gıbı hissediosun ayrıca hafif bı baatma da olabılıyor kasıklarında bırde akıntın yumurta akı gıbı oluyor ama sen garantıye almak ıstıyorsan addetının 12. gunu ilişkiye başla 18. gune kaddar bırer gun arayla devam et sonrada normalde nasılsanız ona göre devaam edın :))) hadi hayırlısı
bu lh hormonu en yuksek sevıyeye ulaştığında yumurtalama olcaak şimdi daha silik yanı kanında var ama henuz yeterlı sevıyede değil yumurta gununu kendın de anlayabılırsın bıraz ateşin varmıs gıbı hissediosun ayrıca hafif bı baatma da olabılıyor kasıklarında bırde akıntın yumurta akı gıbı oluyor ama sen garantıye almak ıstıyorsan addetının 12. gunu ilişkiye başla 18. gune kaddar bırer gun arayla devam et sonrada normalde nasılsanız ona göre devaam edın :))) hadi hayırlısı
ya ben hiç hissetmiyorum yumurtladığımı. 12 ve 18 arası da hep çalıştık ama olmadı kaç aydır bizde bu ay bu testi deniyelim dedik yumurtlama tarihimi öğrenmeme yardımcı olması için. bakalım inşallah işe yarar
adetimde bi düzensizlik olmadığında 30 günde falan olurum genelde ama bilemiyorum bu ay doktor hamileliğe hazırlık folik asit falan bazı ilaçlar verdi ondan mı acaba
Arkadaslar 3gundur test yspiyorum iki cizgide cok net degil biri daha silik bugun dahada azaldi sanki cizgiler acaba yumurtlama bittimi yoksa daha baslamadimi 33.34gubde bir adet oluyorum bugun 17.gun lutfen bilenler crvap yazsin