Umarim dediginiz gibi olur icim cok garip anlam veremiyorum Insan nefret ettigi insana bile kullanmaz bana soyledikleri seyleri. Tasvip etmek zorunda degiller Sadece fikirlerim dinlenilsin ve saygi duyulsun istiyorum.
Kaç yaşındasın canım?bence henüz yirmili yaşlarının başlarındasın yada ortalarında ...
Ailen TEK ÇOCUK olman nedeniyle çok büyük bir şok yaşıyor! Tavır ve tutumlarının bu kadar keskin olmalarının sebebi bu.
2,5 yıl boyunca istememişler erkek arkadasını ,onaylamamışlar.Ama iş için yurt dışı gözükünce size sahip çıkmak adına
evlendirmeyi,hayatınızı kurmanıza yardımı vaad etmişler...Buradan bile anlaşılıyor ne kadar öçaresiz hissettikleri...
Her şey evlenmek,aşk,meşk degil...Size bir ömür boyu emek veren bir aile var eş seçimini karşısında.Hayat hep güllük gülistanlık
degil,evlenmenin sonunda mutsuz olmak var,boşanmak var,geri dönmek var,hastalık var ,ölüm var...
Biliyorum yazdıklarım hiiiiç hoşunuza gitmeyecek ama hayatın TOZ PEMBE HALLERİNDEN ÇOK --ömrü sşyaha boyayan sıkıntıları var...
Allah tan dilegim PAYINIZA HEP GÜZELLİKLER DÜŞSÜN.Ama ailenizi de anlamaya çalışın.Kızgınlık ve şokla sötylenen hiçbir sözlerini
ciddiye alıp üzülmeyin.Hayatları boyunca sizin kolayca ulaşabilecekleri bir mesafede yaşamanızı beklemeleri inanınçok bencilce
degil...Orta yolu bulursunuz inşallah...
26 yasindayim. Su ana kadar hayatimda hep onlarin dedigi olmustur hep akilli uslu ailesini uzmeyen kizdim onlar icin. Belki de bundandir diyorum kabul edemeyisleri.
gıdıcek kalıcak yerın yoksa kaynımla evlendrelım senı ama aılesıyle kalıyo
hangi ülke diye sorabilirmiyim?
bence ailen seni kaybetme korkusuyla söylüyordur. nişanlın senin için fedakarlıklar göze almış ve artık sıra sende. sen onlar kızsa da bağırsa da ara sor. mümkünse ilk gittiken sonra bir kaç kez gel ziyaret et sonra alışırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?