• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Annesi Annemi Arayacak... korkuyorum

Hanımlar rica ediyorum laf sokulmasın, yaş baş mevzularına girilmesin.
Konu sahibesi evlenmek istediği delikanlıyı doğru dürüst tanımıyor bile, aile baskısı yüzünden evlenmeyi çare olarak görüyor yalnızca.
Baskıcı bir ailede saçınızı bile okşamayan anne baba olunca seni seviyorum diyen birine tutunmak istersiniz, bu kız tek başına dışarı dahi çıkamıyor, ailenin uygun gördüğü biriyle evlendirilme baskısı yaşıyor, o yüzden de kurtuluşu birkaç sefer gördüğü kişiyle evlilikte buluyor, hata mı evet çok büyük hata lakin burada birbirinize laf sokarak, iğneleyerek yardımcı olmuyorsunuz.

Korkmayin hanımlar ben iyiyim.

Çünkü birşey olmadi , çünkü aratmadim.

Sayfalarca okudum tek tek düşünerek, anlamaya çalışarak...
Beni savunan da olmuş, kizarak birşeyler anlatmaya calisanda.
Sert uyaran da olmuş, halime acıyan da...
Diyorum ya okudum hepsini herşeyi. Anlatmak istediğinizi anladim da.

Ama yapacak biseyim yok. Nolur siz de beni anlayin. Evlenmekten başka bi şey yaparsam ailem beni siler. Bazi arkadaşlar demiş de son 6 aydir gorusmuyor falan diye . hayir o zaman askerdeydi.
Simdi daha sık gorusuyoruz. Zaten görüntülü de konuşuyoruz ama yan yana olmak ayri tabi. Ona mecbur olduğum içinde evlenmiyorum sadece evlenmek zorunda olduğum için onu seçmek istiyorum. Çünkü ailem benim evlenmemi istiyor. Bende madem öyle sevdiğim olsun istiyorum. Olay bu. Size sadece içimden gelen bir kaç satir yazmak istiyorum. İstemeyen okumayabilir.

Bir kutunun içindeyim.
Bir kaç yerinden delinmiş.
Kör , karanlık içindeyim.
Giden gözlerim deki fer'immiş

Ne desem, nasil anlatsam,
Ne anlasilirim, ne anlatirim.
Bende yaşamak istiyorum 'insansam' .
Belki yarinlarimi aydinlatirim.

Bende okumak istedim, ve de çalışmak ,

Her kadin gibi ayaklari üstünde durmak.

Ama ben böyle büyüdüm, başımda bir taşla
,
Evlenmemin ailem için ne alakasi var yaşla?

Oku , caliş, daha küçüksün diyorsunuz.

Yasadigim hayati hanginiz biliyor sunuz ?

Kim bakmak ister ki, bir erkeğin eline?

Ama evlenemez isem düşerim milletin diline.

Ona buna ozendim, hep buruktu bir yanım.

Okumayi calismayi istemez mi benim canım ?

Ama evlenmeye mecburum , cevremdeki baskıdan.

Nolur sizde üzülmeyin, konum insin askıdan.

Hakkinizi helal edin, bana vakit ayirdiniz.

İyi , kötü herkez , hatrı sayılırsınız.

Bir daha konu açmam, sessiz takip ederim.

Hepinize hayatinizda mutluluklar dilerim...

Bana yazan , vakit ayiran herkeze teşekkür ederim. Ben sizi anladim inanin. Hayatim buna izin vermez. Bundan sonra da konu acmayacagim. Bu zamana kadar bana yazan destek olan herkese tesekkur ederim. Nolur bana daha fazla kizmayin. Zaten yeterince uzgunum.

İyi olduğuna sevindim canım merak ettim çünkü ne yaptın diye ne yapmayı düşünüyorsun

Back
X