- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
- Konu Sahibi zeyzey3428
Yüreğim kaldırmıyor ölüm haberlerini.. Ölümün her türlüsü acı, yıkım, çaresizlik..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acaba neyden lmüş çok uzuldum ya
Annenin aramakla en iyisini yapmissn. Bi gece benimde Komşum annesi kaybetmiş anne anne diye agliyo. Uyuyordum ve rüyamda duyduklarimi yasadim. Annem olmuştu bi iyandim ki alt kat komşunun annesi olmuş. O kadar kotu oldum ki anlatamam. Kostik hemen esimle ama durum felaket. Çok agladim sabaha kadar. Çok etkilendim ama annemi de arayip seni seviyorum diyemedim. Cikmadi agzimdan. Sen en guElini yapmissin arkadasim.
Ölümden öte köy yok!
Benimde annem ve oğluma bişi olmasın isterim hep
Annem ölürse diye hep de düşünürüm
Ya ölürse?
Ölümlü dünyadada ölümü tatmayan mı olucak?
Annem ölürse
Kiminle dertleşicem
Kiminle gezicem
Kim hasta olunca yanımda olucak
Kim derdime daha çok yanacak
Kime anne dicem
Dik dur bakalım heyyy ben ölmedim daha diyen annem senin kadar sabırlı değilim,senin kadar dik değilim,senin kadar vicdanı değilim
Seni üzen o adam utansın seni üzen o adam allahından bulsun
Sen üzülme emi.
Bu gece KK beni çok ağlattı az önce bi arkadaş da eşini kaybetmiş çok kötü oldum şimdi bu offf... konunuzu okurken ilk aklıma eşiyle kavga eden bi kadın sesi falan duydunuz sandım sonra - annem öldü.. cümlesini okuyunca resmen içimden bişey koptu.. dediğim gibi diğer arkadaşın konusunda da bi an eşimi kaybettiğimi ve babamı şimdi de annemi düşününce biraz fazla ağır bi gece oldu benim için. Ama çok şükür ki hayattalar sadece düşüncesi bile beter etti beni![]()