Bugün bana talip çıktı ?

Noldu namussuzluk mu yaptım? Bu mu baklanız ? :))

bakla pardon? Öyle birseyi ima falan etmedim. Ilk saldiran siziniz. Yok anliyamamissiniz, anliyamiyorsaniz.

:)) saldırdığınızı kabul mü ettiniz? İlk saldıran da benim öyle mi?

Hanımefendi biz ayrı dillerden konuşuyoruz,nezaketli davrandıkça abartıyorsunuz. Fakat istediğiniz dilden bir cevap bulamazsınız.

vay be Allah artırsın maşallah ben mali müşavir yanında çalıştım benim çalıştığım kişi o kadar almasa da yan taraftaki aylık ortalama 15.000Tl kazanıyordu yani aylık 60.000TLden fazla kazancınız varmış Allah artırsın ne diyelim... Bu devirde çok iyi para...

Ayrıca bence konuyu fazla gereksiz yere uzatmışsınız. Biri bana dese evliyim der kestirip atarım.

:)) amin sağolun.

Mali müşavir yanında çalışmam da iyi işe yaradı, hemen hesap kitap yaptım bir kaç toplama çarpma işi ile aylık kazancınızı ortaya çıkardım.
60.000Tl yetmediğine göre ortalama kazancınız en az 100.000 Tl civarı. O zaman gelsin talipler

Hanımlar açtığım içeriğe katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. :))

Herkese iyi akşamlar..

ya bunu evli barklı bir adam yapsa , kadın bunu bekar sansa işini gücünü sorsa adamda senın kızın ne iş yapıyor diye sorsa evli oldugunu hala söylemese üstüne üstlük kadında kızın numarasını eline tutuştursa ovvv yani burada adamı topa tutardık neler derdik , konu sahibi sen ne yaptıgının hala farkında değilsin evli barklı kadınsın eglenıcek başka bir şey bul kendine.

Şurada onlarca insan anlattığımı anladı, birkaç kişi böyle garip gurup şeyler söylüyorsunuz.

Size hiç bir insan bak benim kızım yahut oğlum var aklında bulunsun,çevrende uygun biri olursa haber ver demiyorsa bilemem.bekar kuzenlerim için yengelerim bana ısrarla söyler.siz istediğinizi taşa tutun hanımefendi benim miğferim var. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…