Konuyu nereye bağladınız ! Pess diyorum. Bir de okuduğunuzu anlayabildiğiniz hakkında kuşku içindeyim. Biz burda çalışan gelinlerin öneminden bahsediyoruz siz hangi kafadasınız.
Okuduğunuzu anlayana kadar okumaya devam etmelisiniz yoksa kuyuya taş atan durumunda kalırsınız toplumda.
Ayrica sizi tanimiyorum ne diye tas atayim Allah askina
Bana attınız demedim, kuyuya dedim.
O bir ironi, maalesef bunu bin insan anladı bir kaç kişi olarak siz anlamamışsınız.
e peki neden üstünüze alındınız da konu açtınız bana talip çıktı diye , madem ortada medeni halinizi sorulmadan söyleyip kendi kendine gelin güvey olma lüzümsuzluğunda bulunulacak bir durum yok, birşey hissetmediniz ?Bu sorulara cevap verdim :)
Siz zahmet etmeyin diye kısaca yazıveriyim.
Alyansım parmağımdaydı, insanları kötü niyet gütmedikleri sürece rencide etmeyi, keyiflerini kaçırmayı sevmem, o kadar yıl okumuş biri olarak eğitimimin bana verdiği hoşgörüyle yaklaşırım olaylara.agresif olmamı gerektiren bir durum yok ve şahsıma yönelik bir şeyde yok. Ayrıca medeni durumumu sorulmadan söyleyip kendi kendine gelin güvey olma luzumsuzluğunda bulunmadım. Ya o ara sen nerden çıkardın niye üstüne alındın dense ?
Sizin kelimeleriniz arasında örtülü imanızı anlayabiliyorum, fakat benim yıllar içinde edindiğim bir sosyal statüm var. Ağız bozmam.
e peki neden üstünüze alındınız da konu açtınız bana talip çıktı diye , madem ortada medeni halinizi sorulmadan söyleyip kendi kendine gelin güvey olma lüzümsuzluğunda bulunulacak bir durum yok, birşey hissetmediniz ?
siz söylemeden söyleyim okuduğumu anlayabiliyorum çok şükür
oo hem zengın, hem uzun boylu, hem genc kız gıbı fitHanımefendi siz iyi okudunuz mu sizce? Nezaket göstermem sizde laktasif agresif etkiye sebep olmuş olabilir mi? Bence öyle oldu
Ayrıca şunu da eklemek isterim; benim yaşam standartlarım oldukça iyi şükürler olsun, bir mail müşavir değil 4 mail müşavir maaşıyla dahi geçinemiyorum. Siz bel altı bir üsluba elverişli olabilirsiniz fakat ben hala direniyorum.
Sözlerinizi gayete bana hitap etmissiniz. Neyse sizle tartismaya girmeyecegim. Benim gözlemledigim buydu, benim ironi anlayisim farkli demek.
inanın bende bana talip çıktı deyince, bekarsınız. olur olmadık bir yerde size talip çıktı anladım. konunun başlığından anlatmak istediğiniz yani "kaynanalar çalışan gelin istiyor" diye bir anlam çıkarmadım.
Onu da anlayamadınız sanırım. Size hitaben yazdım.
e peki neden üstünüze alındınız da konu açtınız bana talip çıktı diye , madem ortada medeni halinizi sorulmadan söyleyip kendi kendine gelin güvey olma lüzümsuzluğunda bulunulacak bir durum yok, birşey hissetmediniz ?
siz söylemeden söyleyim okuduğumu anlayabiliyorum çok şükür
oo hem zengın, hem uzun boylu, hem genc kız gıbı fit
Okuyun merak ettiyseniz. Burada sizi neye ikna etmem gerekiyor,anlayamadım.
Burada bir çok evli arkadaşta benzer anılarını paylaştık, bundan ne sonuç çıkarıyorsunuz?
Yorumlara şöyle bi baktım çok güldüm.evet bu konu bir dert değildi ama artık dertkonu sahibini dert sahibi yapmışsınız
Yurtdisinda yasamama ragmen gayete anlayabiliyorum ne demek istediginizi. Istemedigniiz yorumlari alinca kalktiniz anlayamamissiniz, yok anliyamiyorsuz gibi yorumlar yaptiniz. Kusura bakmayin sadece istediginiz yorumlar alabileceginiz bir yer degil burasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?