Bugün bana talip çıktı ?

Kelimelerinize dikkat ediniz. Size kalmadi benim anlayip anlamadigimi yorumlamak. Allaha sükür bügüne kadar kimseye tas atmisligim yok. Burdan bakilinca sanki evli olmaniza ragmen (bunu ilk yorumunda belirtmeliydim) size talip cikmasi icten ice hosunuza gitmis bu benim sahsi fikrim kusura bakmayin. Zira anlatmak istediginiz birtek calisan gelinlerin önemsendigi olsaydi niye konu basliginiz "bügün bana talip cikti" ben bunu merak ediyorum dogrusu.

Bana attınız demedim, kuyuya dedim.
O bir ironi, maalesef bunu bin insan anladı bir kaç kişi olarak siz anlamamışsınız.

Sözlerinizi gayete bana hitap etmissiniz. Neyse sizle tartismaya girmeyecegim. Benim gözlemledigim buydu, benim ironi anlayisim farkli demek.

e peki neden üstünüze alındınız da konu açtınız bana talip çıktı diye , madem ortada medeni halinizi sorulmadan söyleyip kendi kendine gelin güvey olma lüzümsuzluğunda bulunulacak bir durum yok, birşey hissetmediniz ?
siz söylemeden söyleyim okuduğumu anlayabiliyorum çok şükür

biz birkac kisi o ironiyi anlayamamisiz iste. Vay bize. Nezaket bunun neresinde ayrica. E

hosunuza gıttı sanırım :)
zira ben bundan rahatsız olur teyzeyı okadar dınleyıp sorularına cevap vermek yerıne ben evlıyım teyze hala bu devırde boyle kız mı aranıyor yahu okumus kendını gelıstırmıs oglunu bırak o bulur derdım

Konunun basligi kaynananalar calisan gelin arayisinda olmaliydi.Sizin konunuzun ismi böyle bir seyi? Bende hosunuza gittiyini dusundum.o kadar hosunuza gitmiski evli oldugunuzu bile soylemeyib sohbet etmissiniz.ben sizi tanimiyorum bile . konu actiniz herkes gibi fikrimi soyledim.

oo hem zengın, hem uzun boylu, hem genc kız gıbı fit

hayır bıde malı musavırmıs oglu yazısını gorunce dıkkat kesıldım
sonrada 4 malı musavır maasından daha cok harcıyorum yorumunu gordum
malı musavırım de
neysekı kayınvalıdem 3 malı musavır kız daha almıyor ogluna
benımde esım aciz bı bılgısayar muhendısı ama cok sukur gecınıyoruz

inanın bende bana talip çıktı deyince, bekarsınız. olur olmadık bir yerde size talip çıktı anladım. konunun başlığından anlatmak istediğiniz yani "kaynanalar çalışan gelin istiyor" diye bir anlam çıkarmadım.

Bu konunun içeriğinde var.anlamamış olmanız suç, hata vs.. Değil. Takıldığınız noktayı bilsem yardımcı olucam.

Ben ölüyorum yahut x kişiyi öldürmek istiyorum gibi konular açıldığında böyle salt mı bakıyorsunuz ?

Onu da anlayamadınız sanırım. Size hitaben yazdım.

Yurtdisinda yasamama ragmen gayete anlayabiliyorum ne demek istediginizi. Istemedigniiz yorumlari alinca kalktiniz anlayamamissiniz, yok anliyamiyorsuz gibi yorumlar yaptiniz. Kusura bakmayin sadece istediginiz yorumlar alabileceginiz bir yer degil burasi.

Okuyun merak ettiyseniz. Burada sizi neye ikna etmem gerekiyor,anlayamadım.

Burada bir çok evli arkadaşta benzer anılarını paylaştık, bundan ne sonuç çıkarıyorsunuz?

Okuyun merak ettiyseniz. Burada sizi neye ikna etmem gerekiyor,anlayamadım.

Burada bir çok evli arkadaşta benzer anılarını paylaştık, bundan ne sonuç çıkarıyorsunuz?

Kimseyi birseye ikna etmek zorunda degilsiniz tabiki. Böyle birsey herkezin basina gelebilir elbete bunda birsey yok ama siz nezaket adi altinda karsinizdaki insana anca dükkandan cikarken demissiniz evli oldugunuzu. Cogu yazan bayanlar hemen zaten söylemisler evli olduklarini. Fark burda iste.

İstediğim yoru mu? :))) hakikaten sizi anlayabiliyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…