- 29 Kasım 2012
- 387
- 413
- 123
Benim eşimde minyon 32 yaşında ama 25 falan gibi duruyor. Bizden küçükler bize abicim ablacım muamelesiş yapıyor yaşımızı söyleynce şoookkk... :)
Şanslısınız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşimde minyon 32 yaşında ama 25 falan gibi duruyor. Bizden küçükler bize abicim ablacım muamelesiş yapıyor yaşımızı söyleynce şoookkk... :)
Cocuk teyzelere maas baglamali. Allah bilir sabah aksam gelin ariyolardir. Aslinda gazeteye ilan verseler yorulmalarina gerek kalmazAa bilmez mi bana tembih ediyor. Önce beni arıyorsun çocuğun Nosunu sana veriyorum sende arkadaşına onlar görüşüyorlar beğenirlerse devreye giriyoruz:)
Tahmin edebiliyorum surattaki ifadeyi
Sen çok iyi kalplisin de ondan![]()
Ayy yarabbim Kaynananm konuştu sanki. "Oğlumun paralarını harcıyorsun..."Çalışmayınca biricik oğullarının paracıklarını yiyoruz. Onlar kazanıyor biz harcıyoruz.
Neyse ki, bazılarımız o paracıklara muhtaç kalmıyor.
Ayy yarabbim Kaynananm konuştu sanki. "Oğlumun paralarını harcıyorsun..."
Evet bu durumda bekar olmak daha fena insanin evli cocugu oldugu halde gucune gider yani. Don bi aynaya bak kadinda diyemiyosun tabi. Fenaİrkilir gibi yapar ya bazıları vücudumuza beraber:) öyle yaptı. Bekar olsaydım herhalde ağlamaktan helal olurdum:))
Paragöz olmuş bunlar peh peh :) Çalışaydın evli mevli alacaklarmış seni![]()
Çalışmayınca biricik oğullarının paracıklarını yiyoruz. Onlar kazanıyor biz harcıyoruz.
Neyse ki, bazılarımız o paracıklara muhtaç kalmıyor.
Cocuk teyzelere maas baglamali. Allah bilir sabah aksam gelin ariyolardir. Aslinda gazeteye ilan verseler yorulmalarina gerek kalmaz![]()
Oğlu; 24 yaşında, uzun, baklavalı, takım elbiseli bir adam mıymış ki?Ha bir de dedi ki kriterlerim net! Çalışacak, 24 yaşında olacak, uzunolacak ve şık giyinecek:)
Ayy yarabbim Kaynananm konuştu sanki. "Oğlumun paralarını harcıyorsun..."
-Kıııız ne işin var senin burada? Koş git kocanın yanına. Gece gece...
![]()
Siz öyle deyince, içimdeki kaynana uyandı.![]()
Evet bu durumda bekar olmak daha fena insanin evli cocugu oldugu halde gucune gider yani. Don bi aynaya bak kadinda diyemiyosun tabi. Fena![]()
Benim komsum calisan bir hanim.Hani diyorlar ya çalışan bayanlara esleri daha saygi duyuyor yok daha sozleri geciyor hikaye yani.Gecen gun sokakta esimle hanimin kocasi konuşuyormuş.O sirada hanim camdan kocasina seslenmis.Kocasi dur şu benimkine bakayim havliyor gene demiş.Esimin cok tuhafina gitmis.Ki hanim harika bir kadindir.Cok iyi kalpli,kocasinin ailesiyle super bir iliskisi olan bildigin ideal gelindir yani.Ona bile kocasi oyle diyorsa pes dedim yani...Niye bu kadar dert ederler acaba? Ev işi normal işten zor? Kadın dışarda çalışsın, evde çalışsın bir de yaranılamıyor ya o çok fena !
Pusuya yatmis , gelin bekliyorum gozlerim kapaliBu kayınvalide adayı zati:) ama kadında da be akıl var :) sen kalk kadın giyim Mağazası'nda abiye bölümüne koğuşlan :) çalışan uzun boylu kız ara:)
Oğlu; 24 yaşında, uzun, baklavalı, takım elbiseli bir adam mıymış ki?
Haspa!
Daha sonra bunlara bir gelin geliyor, tam istedikleri gibi... Ama bu seferde huyu güzel olmuyor. :)
Bence bu kv ler yine biz kadinlar yuzunden boyle oldular. Evlenirken ne altin istedik, ne onu bunu istedik, ne ev ne koy istedik, baktilar bunlar keriz, biz bunlarin uzerinden ekmek yeriz.Üniversite mezunu olması şart diyor:) ben öyleyim dedim:) yok çalışmadıktan sonra manası yok dedi :)
Oğlu 32 yaşında mali müşavir uzun boylu evi varmış:)
2 si çalışacakmış olmazmış oturan gelin istemiyor:)