• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün bana talip çıktı ?

Çalışmayınca biricik oğullarının paracıklarını yiyoruz. Onlar kazanıyor biz harcıyoruz.
Neyse ki, bazılarımız o paracıklara muhtaç kalmıyor.
Ayy yarabbim Kaynananm konuştu sanki. "Oğlumun paralarını harcıyorsun..."

Ha bir de dedi ki kriterlerim net! Çalışacak, 24 yaşında olacak, uzunolacak ve şık giyinecek:)
Oğlu; 24 yaşında, uzun, baklavalı, takım elbiseli bir adam mıymış ki?
Haspa!

Daha sonra bunlara bir gelin geliyor, tam istedikleri gibi... Ama bu seferde huyu güzel olmuyor. :)

Niye bu kadar dert ederler acaba? Ev işi normal işten zor? Kadın dışarda çalışsın, evde çalışsın bir de yaranılamıyor ya o çok fena !
Benim komsum calisan bir hanim.Hani diyorlar ya çalışan bayanlara esleri daha saygi duyuyor yok daha sozleri geciyor hikaye yani.Gecen gun sokakta esimle hanimin kocasi konuşuyormuş.O sirada hanim camdan kocasina seslenmis.Kocasi dur şu benimkine bakayim havliyor gene demiş.Esimin cok tuhafina gitmis.Ki hanim harika bir kadindir.Cok iyi kalpli,kocasinin ailesiyle super bir iliskisi olan bildigin ideal gelindir yani.Ona bile kocasi oyle diyorsa pes dedim yani...

Bu kayınvalide adayı zati:) ama kadında da be akıl var :) sen kalk kadın giyim Mağazası'nda abiye bölümüne koğuşlan :) çalışan uzun boylu kız ara:)
Pusuya yatmis , gelin bekliyorum gozlerim kapali:KK70:
Ben kaynana olsam kozmetik reyonu ve indirim reyonlarina bakardim.
Bakimli gelin + hesabini bilen gelin:KK69:
Teyzeler koordinatlari degistirmeli:KK4:

Oğlu; 24 yaşında, uzun, baklavalı, takım elbiseli bir adam mıymış ki?
Haspa!

Daha sonra bunlara bir gelin geliyor, tam istedikleri gibi... Ama bu seferde huyu güzel olmuyor. :)

Oğlu 32 yaşında mali müşavir uzun boylu evi varmış:)

2 si çalışacakmış olmazmış oturan gelin istemiyor:)

• Beğen
Reactions: K_G
Üniversite mezunu olması şart diyor:) ben öyleyim dedim:) yok çalışmadıktan sonra manası yok dedi :)
Bence bu kv ler yine biz kadinlar yuzunden boyle oldular. Evlenirken ne altin istedik, ne onu bunu istedik, ne ev ne koy istedik, baktilar bunlar keriz, biz bunlarin uzerinden ekmek yeriz. :KK76:

Back
X