- 17 Ocak 2016
- 152
- 85
- 98
- 31
- Konu Sahibi Kitapkurdu1903
Ve 2. Resmimizi aldık.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım Allah razı olsunRabbim hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin![]()
Amin canım Allah razı olsunHayirli olsun sağlikli olsun mutlu bir yuvasi olsun![]()
Aminnnn 6 hafta 4 günlük canımKacıncı haftadasınız allahım kucagnıza almayı nasip etsin
Doktorda bebeği görmeden kaç haftalığa uyumlu olduğunu bilemez ki. Bidaha ne zaman gidiceksinBnde bugun gittim üstten usgde görünmedi alttan baktı kese var büyümüş ama bebek yok görünmedi sat a göre 6+1 doktora göre 5+5
SAT A GÖRE HESAPLADI SANIRIM CANIM 10 GÜN SONRA GEL DEDİ KORKUYORUM ACIKCASI YA BEBİŞİMİ GÖREMZSEMDoktorda bebeği görmeden kaç haftalığa uyumlu olduğunu bilemez ki. Bidaha ne zaman gidiceksin
Ultrasonda sıkışık değil miydin eğer değilsen ondan da görememiş olabilir.SAT A GÖRE HESAPLADI SANIRIM CANIM 10 GÜN SONRA GEL DEDİ KORKUYORUM ACIKCASI YA BEBİŞİMİ GÖREMZSEM![]()
DEĞİLDİM CANIM O ETKİLER Mİ DOKTOR BİŞEY DEMEDİ ONLA İLGİLİUltrasonda sıkışık değil miydin eğer değilsen ondan da görememiş olabilir.
Kesinlikle etkiler bende dün sıkışık değildim doktor baya uğraştı görmek için bastırdı sonra ben gördüm ama sizinde görmenizi istiyorum 1.5 2 litre su için sıkışınca tekrar bakalım dedi sıkışınca kalbinin atışını bile gördümDEĞİLDİM CANIM O ETKİLER Mİ DOKTOR BİŞEY DEMEDİ ONLA İLGİLİ![]()
Ama alttan baktıKesinlikle etkiler bende dün sıkışık değildim doktor baya uğraştı görmek için bastırdı sonra ben gördüm ama sizinde görmenizi istiyorum 1.5 2 litre su için sıkışınca tekrar bakalım dedi sıkışınca kalbinin atışını bile gördüm
Tabi ki ederiz canım .Gönlünce geçsin inşallahbende çarşamba gıdıcem kalp atısı ıcın banada dua edermısın kızlcexzlerrr
bende çarşamba gıdıcem kalp atısı ıcın banada dua edermısın kızlcexzlerrr
İşte o konuda bişey diyemem ama vardır inşallah farklı doktora gitmeyi düşünmedin miAma alttan baktı
Yok canım doktorla alakalı değil bnce ultrasonda cıkardı zaten ama erken diye herkes kafam karıstı sadce dua ediyorum canmİşte o konuda bişey diyemem ama vardır inşallah farklı doktora gitmeyi düşünmedin mi
Belki doktorun cihazıyla falan alakalıysa dedim bi arkadaşımın idrar yolları iltihap kaptığında düşük yapıyosun dedikleri günden beri güvenim kalmadı ve tam bi hafta tüm haftayı doktor araştırmakla geçirdim dua edelim canım Rabbim büyükYok canım doktorla alakalı değil bnce ultrasonda cıkardı zaten ama erken diye herkes kafam karıstı sadce dua ediyorum canm