Bugun bebişin için ne yedin :-)

doktorum ve ebe olan bi arkadaşım özellikle pastörize süt içilmesi gerektiğini söylediler bana, isterseniz önce doktorunuza bi danışın
caanım pastorize demek zaten çiğ olmayan demek, evdede sutu iyice kaynattıktan sonra hiç bi sıkıntı olmuyor. Binlerce katkı maddesiyle dolu urunlerdense iyice kaynatılmış doğal sutu bn tercih ederim açıkçası..

aynen kaynattıkdan sonra hıc bırsey olmaz
benım doktorum bana koyden getırtebılırsen sut yogurt yumurta daha ıyı marketdekılerı tuketmemeye calıs bınbır turlu katkı var ıclerınde dedı
zıra koyde yasayanların hepsı vırus magduru olurdu saglıklı olmasa :)
benımde kızım dogdu bı sorunu yok cok sukur
cıg ete dokunma cıg et sebze yeme hersey ıyı yıkanmıs olsun temızlıgıne cok dıkkat et yeterlı
afıyet olsun bebısınn hayırlı olsun canım saglıkla sıhhatle ınsallah...
mantıken duşunduğunde , atıyorum bi sutun omru dolapta 4 gunse katkı maddeleriyle şunla bunla onun omrunu 15 gune çıkarıyorlar enaz.. Ee demkki bunda var bi bit yeniği.. Benm karşılaştığım tum sağlıkçılar doğal ve katkı maddesiz ev urunlerini oneriyor.. Pastorize demek zaten çiğ olmayan demek, sen o sutu iyice kaynattıktan sonra hiç bi çiğliği kalmıyor dolayısıyla doğal bi ilaç ortaya çıkıyor zaten. Bağışıklık kazanıyorsun..
canan karatay boşa demiyoya ambalaj kutularına giren hiçbirşeye guvenmiyorum diye. Çok haklı..

zeytinyağı hazr markette satılan mı acaba. Nasıl tuketiyosunuz.. Bi kç kişiden daha duydum tukettiklerini bn hiç içmedim. Faydaları nedr

Hayır marketten almadım babam özel getirtmiş bana tam hakiki olanlardan sanırım çeker aktarım resmini. Benim normal de baarsaklarımda sknti vardı hamilelikte daha sık oluyor genellikle herkes de oluyor hem sindirim sistemine yardımcı oluyor bir çok faydası var valla saymakla bitmez

canım benm marketteki urunlerde binvir turlu katkı maddesi var, ve çoğuda domuz urunleri,katkılı. Dolayısıyla koy sutunu evde iyice kaynattıktan sonra içinde hiçbir bakterisi kalmz. Pastorize edilmesi demek zaten kaynatılması demek oluyor.. Gonul rahatlığıyla tuket koy sutunu yoğurdunu yumurtanı.. Ayrıca market yumurtaları çok,kısa bi surede aşılarla iğnelerle yetiştiriliyor, hiçbi guvenliği yok.. Elde yetiştirilen urun kadar sağlıklı birşey olabilir mi..
Aynne canim yumurtayi mecburiyetten yiyorum baska sansim yok cunku ama bende cok faydali olmadigini bilerek yiorum dedugin gibi herseyin dogali gibi var mi .

Hayır marketten almadım babam özel getirtmiş bana tam hakiki olanlardan sanırım çeker aktarım resmini. Benim normal de baarsaklarımda sknti vardı hamilelikte daha sık oluyor genellikle herkes de oluyor hem sindirim sistemine yardımcı oluyor bir çok faydası var valla saymakla bitmez
benmde elimde doğam zeytinyağı vsr da midem bulanır içmeye yaa

Aynne canim yumurtayi mecburiyetten yiyorum baska sansim yok cunku ama bende cok faydali olmadigini bilerek yiorum dedugin gibi herseyin dogali gibi var mi .
canım sutun ve yoğurdun faydalarını bi araştr derim, hakikaten çok ciddi faydaları var heleki hamilelikte.. Elinde bi de doğal sut bulma imkanı varken bnce araştr ve iştahla tuket :-)

En az bi yemek kaşığı olması lazım içtikten sonra bi beş saniye nefes almiyorum sonra suyu dikiyorum kafama :KK53::KK71:
:63: :63: :63: owww cesaret edebilirsem deniycemm :-) ..

bebişim için butun yeme alışkanlıklarımı değiştrdim, cips kola salam sucuk vb. Herşey çıktı hayatımdan.. Sağlıklı beslnmek için çok uğraşıyorum..
bebişimi çok hasretle bekledim, onun için herşeye değer :68:

:63: :63: :63: owww cesaret edebilirsem deniycemm :-) ..

bebişim için butun yeme alışkanlıklarımı değiştrdim, cips kola salam sucuk vb. Herşey çıktı hayatımdan.. Sağlıklı beslnmek için çok uğraşıyorum..
bebişimi çok hasretle bekledim, onun için herşeye değer :KK68:

Aynen oyle çok haklisin valla bende sevmedigim ne varsa yiyorum o_O

Az önce ara öğün olarak bikac kasik hurma pekmezi ve bikac tane ceviz yedim :KK46:

Günde bir avuç ceviz-fındık tüketmeye özen gösteriyorum. Onun haricinde yumurta mutlaka hergün yiyorum, hatta 2 tane birden. Bazen haşlanmıs şekilde, bazen de biber,mantar domastesle güzel bir omlet yapıyorum. :kk77: Günlük yoğurt ve süt tüketimim çok az, onu da bi an evvel kendime alışkanlık edinmem gerek :KK43:

Akşama da nohut yemeğim var. Dayanabilirsem pilavsız yemeği düşünüyorum.

Hurma bu dönemde kesinlikle tavsiye edilmiyor hamileliğin son döneminde yenilebilir. Pekmezini de araştırmak lazım. Ben hurma aldırmistim eşime.yedikten sonra 1_ 1.5 gün rahatsızlanmistim
haklısın bnde duymuştum. Siz yazınca anımsadım bnde şimdi.. Rahimde açılma yapıyomuş sanırım..

Iştah bir açıkki sormayın gitsin bende:kk77:kaşarlı tost,salata,merciek çorbası,balık,kuru fasülye,pilav,helva Allah ne verdiyse yuttum bugün...

Back
X