• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün benim doğum günüm amaa..???

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
bugun benım doğumgunum arkadaslar sevgılım normal davrandı mesajda kutlamadı belkı unutmus numarası yapıyor ama yarın gece goruselım falanda demedı bugune kadar hıc suprız yapmadı dogumgunmde bu dgmgunumde beklıyorum gcnde bhsedıyordu cunku suprızım vrdı sana ama kzdım sana yapmadım demstı acba dogumgunumde ypcakmı ouff :14:

ah canım yaaa, bende de vardı böyle bir öküz :) ben gece 00:00'dan itibaren mesaj beklemiştim, tık yok... neyse, sabah oldu, buluşalım dedi, oh dedim içimden, gece unuttu ama gündüz kutlucak. buluştuk, 3-4 saat kadar beraberdik, onun yanında telefonum hiç susmadı, herkes doğumgünümü kutladı ve benim öküz ağzını açıp tek laf bile etmedi...
ayy neyse, geçti bitti ama senin mesajını okuyunca o gün geldi aklıma, çok beklenti içine girme bence, bişey yapmazsa çok üzülürsün sonra, ama bi gözden de geçir derim o zaman ilişkini

benimkiside böyle bi öküzlük yapmıştı yani ben ondan hediye de beklemiyorum sadece hatırlayıp bir güzel ve anlamlı mesaj atması yeterli ama işte bunu düşünemiyecek kadar öküz erkekler bzi olsak doğum günü diye günler öncesinden hediye laırız plan yaparız benim doğum günüm salak sevgilim hatırlamadı o senin bu gün doğum gününmüydü salak şeyy :47:öküz ya bu erkekler öküz:33:

Back
X