- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.731
- 228
- 31
Reis ağlama sen kendine inan, ben sana inanıyorum tanımıyorum ama inanıyorum.Ama sen simdi beni aglattin
O hayatının geri kalan günlerini öyle bi yasa ki yasadigin dakikalar diz çöküp tövbe istesin be :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reis ağlama sen kendine inan, ben sana inanıyorum tanımıyorum ama inanıyorum.Ama sen simdi beni aglattin
Çok tatlısınız profil resmine rağmenReis ağlama sen kendine inan, ben sana inanıyorum tanımıyorum ama inanıyorum.
O hayatının geri kalan günlerini öyle bi yasa ki yasadigin dakikalar diz çöküp tövbe istesin be :)))
Düşünsene bi de o yorumları sağ elimde telefon sol elim burnumda yazıyorum...Çok tatlısınız profil resmine rağmen❤
Ahahahaah gece gece tanımadığım burnunu karıştırırken bana mesaj yazan müge anlı konuk fanı beni güldürüyorDüşünsene bi de o yorumları sağ elimde telefon sol elim burnumda yazıyorum...hayat cirkinlikleriyle güzel, muge anlı konuklarını sevmeye devam
![]()
doğum günün kutlu olsunBugün annecim beni doğurmus nur olsun yattığı yer. Bugün doğumgünüm yıllardır kardeşim ve kızımla Kutlarım diyordum ki bu yıl o yok. En sevdiği çiçekleri aldım mezarina gittim beraber kutladı k kuzumla.
Cok sevdiğim bir adam var yeni yasimin hediyesi iyi ki var...
Kızım babasını aradı bir kadın açtı kimsin sen dedi kizimaağladı üzüldü öylece uyudu.
İyi ki doğmuşum mu desem bilemedim.
Adamı benzetirken, bizde o hizla kadinin saçını başını yolabilsek keşke...doğum günün kutlu olsun
(yerinizde olsam o baba olacak adamı bi güzel benzetirdim söylemeden geçemiycem)
Adam benzetmeye degmeyece k kadar şerefsiz malesefAdamı benzetirken, bizde o hizla kadinin saçını başını yolabilsek keşke...
Inşallah hayatinin bundan sonrası çok mutlu geçsin, dogum gunun kutlu olsunnur35nur . tum kalbimle diliyorum.
Cok tesekkurler kalbim cicek acti insn kiDogum gununuz kutlu olsun
Kizinizla hayatiniz bundan boyle bitmeyen bahar olsunEki Görüntüle 2621418
Bu guzel cicekler agaciyla birlikte size:)
Doğum gününüz kutlu olsun,dilerim bundan sonraki tüm doğumgünlerinizi mutlulukla geçirirsinizBugün annecim beni doğurmus nur olsun yattığı yer. Bugün doğumgünüm yıllardır kardeşim ve kızımla Kutlarım diyordum ki bu yıl o yok. En sevdiği çiçekleri aldım mezarina gittim beraber kutladı k kuzumla.
Cok sevdiğim bir adam var yeni yasimin hediyesi iyi ki var...
Kızım babasını aradı bir kadın açtı kimsin sen dedi kizimaağladı üzüldü öylece uyudu.
İyi ki doğmuşum mu desem bilemedim.
Tesekkurlerrrr❤❤❤Doğum gününüz kutlu olsun,dilerim bundan sonraki tüm doğumgünlerinizi mutlulukla geçirirsiniz![]()