Bugun benim dogumgunum...

İyi ki doğdun. Allah sağlıklı, huzurlu ve mutlu seneler nasip etsin. Bak kızının ne güzel bir annesi var. ❤️ Bundan sonra beraber çok mutlu olun inşallah

Önceki konularını hatırlıyorum çooook mutlu ol kızınla allah sağlıklı uzun ömürler versin💜

Doğum gününüz kutlu olsun , nice mutlu , huzurlu yıllara sevdiklerinizle ...:KK50::KK73::KK73:

Düşünsene bi de o yorumları sağ elimde telefon sol elim burnumda yazıyorum... 😁 hayat cirkinlikleriyle güzel, muge anlı konuklarını sevmeye devam 😁
Ahahahaah gece gece tanımadığım burnunu karıştırırken bana mesaj yazan müge anlı konuk fanı beni güldürüyor 🤣🤣
Siz beni güldürdünüz Rabbimde sizi güldürsün sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah ama genetik olarak bebişte eli burnunda doğabilir 🤣😍

Bugün annecim beni doğurmus nur olsun yattığı yer. Bugün doğumgünüm yıllardır kardeşim ve kızımla Kutlarım diyordum ki bu yıl o yok. En sevdiği çiçekleri aldım mezarina gittim beraber kutladı k kuzumla.
Cok sevdiğim bir adam var yeni yasimin hediyesi iyi ki var...
Kızım babasını aradı bir kadın açtı kimsin sen dedi kizima😔ağladı üzüldü öylece uyudu.
İyi ki doğmuşum mu desem bilemedim.
doğum günün kutlu olsun :KK9:
(yerinizde olsam o baba olacak adamı bi güzel benzetirdim söylemeden geçemiycem)

doğum günün kutlu olsun :KK9:
(yerinizde olsam o baba olacak adamı bi güzel benzetirdim söylemeden geçemiycem)
Adamı benzetirken, bizde o hizla kadinin saçını başını yolabilsek keşke...
Inşallah hayatinin bundan sonrası çok mutlu geçsin, dogum gunun kutlu olsun nur35nur nur35nur . tum kalbimle diliyorum.

Dogum gununuz kutlu olsun
Kizinizla hayatiniz bundan boyle bitmeyen bahar olsun
Screenshot_2020-04-18-03-17-00.webp

Bu guzel cicekler agaciyla birlikte size:)

Iyi ki doğmuşsun canım benim ❤️ annenin yattığı yer bahar bahçesi olsun. Mekanı da cennet. Ne mutlu ki sana kızın var sımsıkı sarıl ona en güzel hediye o 🌺 yeni yaşın sana aşk, mutluluk, para, huzur, sağlık ve şansların en güzellerini getirsin 🤗 nice güzel yılların olsun inşallah🎂🥂🎁🎉🎈🎆❤️❤️❤️

Dogumgunumde hastanede yogun bakimda calisan dr erkek arkadasim dun komsuya birakmis hediye ve cicegimi. Kac yillik eski esim bir kez bile kutlamamisti oysa. Nasil guzel yurekli bir adam bu...

Bugün annecim beni doğurmus nur olsun yattığı yer. Bugün doğumgünüm yıllardır kardeşim ve kızımla Kutlarım diyordum ki bu yıl o yok. En sevdiği çiçekleri aldım mezarina gittim beraber kutladı k kuzumla.
Cok sevdiğim bir adam var yeni yasimin hediyesi iyi ki var...
Kızım babasını aradı bir kadın açtı kimsin sen dedi kizima😔ağladı üzüldü öylece uyudu.
İyi ki doğmuşum mu desem bilemedim.
Doğum gününüz kutlu olsun,dilerim bundan sonraki tüm doğumgünlerinizi mutlulukla geçirirsiniz🍀

Sen ve güzeller güzeli kızından daha değerli hiç kimse yok. Sizin mutluluğunuz her şeyden önemli. O yüzden sizi kimsenin üzmesine izin vermeyin. İyi ki doğmuşsun ve iyi ki bir ömür en yakın arkadaşın olacak olan kızını doğurmuşsun :anne::KK200::KK200::KK200:

:KK200: Annenize ve kardeşinize Allah rahmet eylesin. Güzel şeyler düşünmeye çalışın. Kızınıza hem kardeş hem arkadaş geldi, aynı zamanda iyi bir baba adayı geldi. Sizin bir kızınız daha oldu. Sizi çokça seven bir adam var. Bu zamanlarda geçecek emin ol. 💞

Back
X