- 5 Kasım 2014
- 1.879
- 2.284
- 333
- Konu Sahibi Yellowpepper
-
Çok şükür problemimiz yok, ama özel günlere ben çok önem veririm. Hediyeleşmeyi de çok severim, normalde de yani. O yüzden de beklentiye giriyorum tabi, belkide en büyük yanlış beklentiye girmek.Eşimin bana karşı olan sevgisi ve anlayışı en güzel hediye, bi dediğimi iki etmiyor, her iş nerdeyse onda aylardır. Hediyeyi gözüm görmez bile bu şartlarda. Hane içinde huzursuzluk mu var da hediyenin eksikliğini yaşıyorsun acaba?
Ben de sizin gibiyim ama maalesef beklentiye girince daha çok üzülüyoruzÇok şükür problemimiz yok, ama özel günlere ben çok önem veririm. Hediyeleşmeyi de çok severim, normalde de yani. O yüzden de beklentiye giriyorum tabi, belkide en büyük yanlış beklentiye girmek.
Çok teşekkür ederim. Gerçekten hislerime tercüman bu yazdıklarınız :))Yaaa dogumgununuz kutlu olsun. Sizi anliyorum, cicek guzel bir sey ama evin dekorasyonu icin guzel, cicekleri severim ama ne yapayim cicegi. Ondan bana cicek nedense cok kisisel bir hediye gibi gelmiyor ben de bir pasta, bir kitap, (korona olmayan normal sartlarda) bir yemek daveti, bir haftasonu kacamagi rezervasyonu, bir spa randevusu... isterdim acikcasi ne yalan soyliim. :)
Esiniz de cicegi cok tatmin edici bir hediye zannediyor olabilir. Cok klise KK ozdeyisi olacak ama erkeklerden bizim kadar dusunceli olmalarini beklemeyelim diyecegim kendimi de sasirtarak. Siz kendinizi simartin.
Yaaa dogumgununuz kutlu olsun. Sizi anliyorum, cicek guzel bir sey ama evin dekorasyonu icin guzel, cicekleri severim ama ne yapayim cicegi. Ondan bana cicek nedense cok kisisel bir hediye gibi gelmiyor ben de bir pasta, bir kitap, (korona olmayan normal sartlarda) bir yemek daveti, bir haftasonu kacamagi rezervasyonu, bir spa randevusu... isterdim acikcasi ne yalan soyliim. :)
Esiniz de cicegi cok tatmin edici bir hediye zannediyor olabilir. Cok klise KK ozdeyisi olacak ama erkeklerden bizim kadar dusunceli olmalarini beklemeyelim diyecegim kendimi de sasirtarak. Siz kendinizi simartin.
Yani benim adam aşırı öküz değildir, aşırı romantik de değildir. Yıldönümünü önemser mesela, ama bu doğumgününe hiç önem vermiyo ya çıldırıyorum anlam veremiyorum valla. Kendime pasta sipariş edeyim de azcık utansın :)Valla sabah uyandigimda dogum gunumu kutlamamasi benim icin bosanma sebebi
Bunu da iki dogumgunu gecirdikten sonra anladi , skmdi sabahin korunde kutlar hediyemi de hemen verir
Carlayin biraz , haklisiniz
Yaaa okurken gülümseme sebebi oldu gerçekten :)))adama sorsak hiç doğumgünlerini unutmuyorum hep çiçek alıyorum ben eşime der
hani kadınlar çiçek istiyor ya ben de o mutlu olsun diye gidip çiçekçiye elime çiçeği alıp eve gidiyorum oysa bir pasta bir kitap alsam daha kolay der belki de
eşim bana bir doğumgünümde çiçek gönderdi
ofise çiçek geldi baktım eşimden
Allah Allah dedim hayrolsun
sonra akşam dedi ki bizim ofisten X hanım ile karşılaşmış aynı gün patronun, benim ve bir çalışanın daha doğum günüydü, bugün ofiste herkese çiçek geliyor sen de damdan a gönder demiş o da göndermiş :))))
Hahaha ya gerçekten erkekler değişik varlıklar. Romantizm serpiştirmek lazım biraz bunlara da işte sonradan oluyormuki acaba biz mi yapamıyoruz :)Doğum gununuz kutlu olsun ☺ benim eşimde çiçek dahi almaz, ne istiyorsun diye sorar istediğimi de almaz... Napalim
Çok teşekkür ederim. Ben de hep karşımdaki kişi neye dikkat edip önemsiyorsa ben de önemsemeliyim diye bakıyorum, karşıdan da aynı bakış açısını bekleyince sonuç biraz mutsuz oluyorum.Doğum gününüz kutlu olsun :) Bence düşünüp çiçek alması da güzel bir jest. Belli ki özel günleri önemseyen biri değil ama size değer verdiği için unutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?