Bugün benim doğumgünüm...

Yellowpepper

Guru
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
1.879
2.284
333
Bugün benim doğumgünüm ve kocam yine bana hediye almadı kesin. Hediyeden kastım da büyük şeyler değil, kitap bile alsa benim için değerli. Ama 3 senedir asla hediye almaz, pasta almaz, sadece çiçek alır. Pandemiden dolayı evde çalışıyor, bakıyorum bu saat olmuş hiç hareket yok valla kızlar. Geçen ay onun doğumgünüydü ve ben her sene mutlaka süsleme pasta hediye vs vs bişeyler yapıyorum kendi çapımda. Böyle yazınca da komik gelmiyor değil ama valla içimi dökmek istedim, birazdan dicem ki akşama pasta al ben mum üflemek istiyorum Odun bi insanda değil ama doğumgünlerine çok önem verdiğimi bildiği halde bu şekilde. Az önce dışarı çıkıp kendimE hediye aldım biraz mutlu ettim kendimi. Komik bulabilirsiniz bu başlığı ama dalga geçmeyin he ben kendi kendimle dalga geçiyorum sizin yerinize de merak etmeyin :))

Çok şükür problemimiz yok, ama özel günlere ben çok önem veririm. Hediyeleşmeyi de çok severim, normalde de yani. O yüzden de beklentiye giriyorum tabi, belkide en büyük yanlış beklentiye girmek.

Çok şükür problemimiz yok, ama özel günlere ben çok önem veririm. Hediyeleşmeyi de çok severim, normalde de yani. O yüzden de beklentiye giriyorum tabi, belkide en büyük yanlış beklentiye girmek.
Ben de sizin gibiyim ama maalesef beklentiye girince daha çok üzülüyoruz

Hani yavrular büyüyor, pastaya oyuncağa da çok mutlu oluyor, bir nebze anlıyorum çocuklar için olan doğum gününü, ama belli bir yaştan sonra yaş almanın seramonisi yapılması gereksiz geliyor bana...
Ömür sermayesinden yiyoruz yaw.

Nice sağlıklı, uzun yıllar paylaşın sevdiklerinizle inşallah.

Yaaa dogumgununuz kutlu olsun. Sizi anliyorum, cicek guzel bir sey ama evin dekorasyonu icin guzel, cicekleri severim ama ne yapayim cicegi. Ondan bana cicek nedense cok kisisel bir hediye gibi gelmiyor ben de bir pasta, bir kitap, (korona olmayan normal sartlarda) bir yemek daveti, bir haftasonu kacamagi rezervasyonu, bir spa randevusu... isterdim acikcasi ne yalan soyliim. :)

Esiniz de cicegi cok tatmin edici bir hediye zannediyor olabilir. Cok klise KK ozdeyisi olacak ama erkeklerden bizim kadar dusunceli olmalarini beklemeyelim diyecegim kendimi de sasirtarak. Siz kendinizi simartin.

Çok teşekkür ederim. Gerçekten hislerime tercüman bu yazdıklarınız :))
Çiçekleri severim ben de ama hani düşünülmüş bir hediye gibi gelmiyor bana, hazırda olan klişe birşey. Uzun süredir almak istediğim kitabı alsa benim için anlamı daha kıymetli. Kendimi şımartıyorum ben de dediğiniz gibi napalım artık :)

Valla oyle bir dusunceli oluyorlar ki sasarsin
Benim koca acaip romantik bir adamdir , her ay donumumuzde cicek gonderirdi isyerime , yildonumlerimizi kendi planlar suprizler yapar vs vs ama dogumgunune cok onem vermezdi , ben iki senede öğrettim simdi gayet guzel dusunup kutluyor

Esiniz de cicegi cok tatmin edici bir hediye zannediyor olabilir. Cok klise KK ozdeyisi olacak ama erkeklerden bizim kadar dusunceli olmalarini beklemeyelim diyecegim kendimi de sasirtarak. Siz kendinizi simartin.

adama sorsak hiç doğumgünlerini unutmuyorum hep çiçek alıyorum ben eşime der

hani kadınlar çiçek istiyor ya ben de o mutlu olsun diye gidip çiçekçiye elime çiçeği alıp eve gidiyorum oysa bir pasta bir kitap alsam daha kolay der belki de

eşim bana bir doğumgünümde çiçek gönderdi

ofise çiçek geldi baktım eşimden

Allah Allah dedim hayrolsun

sonra akşam dedi ki bizim ofisten X hanım ile karşılaşmış aynı gün patronun, benim ve bir çalışanın daha doğum günüydü, bugün ofiste herkese çiçek geliyor sen de damdan a gönder demiş o da göndermiş :))))

Valla sabah uyandigimda dogum gunumu kutlamamasi benim icin bosanma sebebi
Bunu da iki dogumgunu gecirdikten sonra anladi , skmdi sabahin korunde kutlar hediyemi de hemen verir
Carlayin biraz , haklisiniz
Yani benim adam aşırı öküz değildir, aşırı romantik de değildir. Yıldönümünü önemser mesela, ama bu doğumgününe hiç önem vermiyo ya çıldırıyorum anlam veremiyorum valla. Kendime pasta sipariş edeyim de azcık utansın :)

Yaaa okurken gülümseme sebebi oldu gerçekten :)))
Yazdığınız bakış açısına da bayıldım, hiç böyle düşünmemiştim.

Bence hiç kendinizi garipsemeyin en doğal olanı bu verdiğiniz tepki. Bir eşin iyi olması incelik yapmayacağı anlamına gelmez. Dünyanın en mükemmel eşine sahip olduğumu düşünüyorum herkes gibi. Ama beni önem verdiğim bir günde beni unutursa da üzülürüm. Bu da aslında bir çeşit sevgiden. İnsan bekliyorsa seviyordur. Bir öpücük bir çiçek bir kitap küçük bir oyuncak.. zor değil bunlar. Benim anlam yüklediğim bir şeye o benim hatrıma yüklemiyorsa olmaz kırılırım. İyi ki doğdunuz

Doğum gününüz kutlu olsun :) Bence düşünüp çiçek alması da güzel bir jest. Belli ki özel günleri önemseyen biri değil ama size değer verdiği için unutmuyor
Çok teşekkür ederim. Ben de hep karşımdaki kişi neye dikkat edip önemsiyorsa ben de önemsemeliyim diye bakıyorum, karşıdan da aynı bakış açısını bekleyince sonuç biraz mutsuz oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…