Bugün benim doğumgünüm...

Cok iyiymis bence de azicik beklentilerimizi soylemek lazim yoksa insanlar yapmiyorlar. Erkekler dogustan dusuncesizdir diyemem tabi ki ama KK okuya okuya o kadar sartlandim ki erkek diyince boyle anasinin agzina bakan, asiri kifayetsiz, asiri pasif ama surekli karisina efelenen, temel iletisim becerilerinden yoksun, karisina "disarda ne karilar var senin boyun kisa" gibi seyler soyleyip pubg oynayan bir yaratik gelmeya basladi. Yaptigim ayrimcilik icin ozur diliyorum simdiden.

Evet değil mi ama? Ben de hep bu şekilde bakarım. Karşımdakinin çok önemsediği birşey ben önemsemesem bile onun için kıymetliyse ben de dikkat etmeliyim. Haliyle böyle olmayınca da kırılıyorum içten içe. Çok teşekkür ederim.

Oncelikle dogum guunun kutlu olsun Allah hayirli omurler versin
Valla sabah uyandigimda dogum gunumu kutlamamasi benim icin bosanma sebebi
Bunu da iki dogumgunu gecirdikten sonra anladi , skmdi sabahin korunde kutlar hediyemi de hemen verir
Carlayin biraz , haklisiniz
Ben gece 12 de bir cift soz ile kutlamasini beklerim once ama 2 yildir unutuyor bakalim gelecek sene ne olacak
Tamam anliyorum ikisinde de sıkıntı lari vardi ama
Esinin dogum gunu evlilik yildonumunden onemli bence
Bende kucucuk bir pasta alir oyle kutlarim ama esimde aklina son anda gelir gece olur o zamanda

Benim eşim de odundur ama 20 gün öncesinden bana ne hediye alacaksın demeye başlardım önceden artık bilinçaltına nasıl girdiysem daha Kasım ayı girdiğinde ne hediye alayım sana diyor bi kere de sürpriz yap be adam 2 3 gün öncesinden dayanamıyor ben sana bunu aldım diyor ama benim de şöyle bir hevesim var bir doğum günümü kafede büyük bir şekilde kutlamak istiyorum ama eşimin hiç tasvip etmediği bişey 30 yaşımı öyle kutlamak istedim kabul etmedi erkekler biraz odundur siz alt yapıyı hazırlayın hediye beklentiniz varsa bazen eşim arada sürpriz yapıp çiçek yollatır ama benim için asıl olan bana nasıl davrandığı iyi davrandıktan sonra şiddet uygulamadıktan sonra hediye çok da önemli değil aslında ama biz kadınlar istiyoruz sağlığın yerinde ise hiç takma bak ne güzel kendini mutlu etme yolu bulmuşsun ben de öyle yaparım gider kendime hediye alırım bazı önemli günleri benim eşim de önemsemez.

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE MUTLU MUSMUTLU YILLARA ERMEN DİLEKLERİMLE

İyiki doğdunuz

Çiçeği neden saymiyorsunuz?
Hem çiçek hem pasta alsa bu sefer hediye almıyor dersiniz. Onu da alsa sürpriz yapmıyor dersiniz.

Çok teşekkür ederim. Yani şükürler olsun hayatımda şikayet edilecek birşey yok, bugün de kendime böyle bir dert buldum işte ya :)

Hem çiçek hem pasta alsa bu sefer hediye almıyor dersiniz. Onu da alsa sürpriz yapmıyor dersiniz.
Çiçeği neden saymıyorum, çünkü hazır ve üzerinde düşünülmeyen birşey. Uzun süredir almak istediğim kitabı alıverse daha anlamlı benim için.

Canım iyi ki doğdun.haberdar et bizlerikutlar yada kutlamazsa

Ahhaa ayol 42 yaşındayım, onlarca sevgilim oldu , hicbiri de su yazdigin ozelliklerden birine bile sahip degildi , bence kk daki erkekler azinlik esas , normal hayatga hic gormedim ve duymadim bunlari

Siz nasıl umursuyorsanız eşiniz de umursamıyor olabilir doğum günlerini. Çiçek alıyormuş yine de sizi mutlu etmek adına. Şahsen ben doğum gününü kutlamayı çok gereksiz buluyorum, doğmayı ben mi istedim neden kutlayayım? Allahtan eşim önem vermiyor kendi doğum gününe benden hediye beklese çok zorlanırdım. Bir de doğum gününe önem vermeyen bir insanın bakış açısıyla düşünmeyi deneseniz?

Valla sabah uyandigimda dogum gunumu kutlamamasi benim icin bosanma sebebi
Bunu da iki dogumgunu gecirdikten sonra anladi , skmdi sabahin korunde kutlar hediyemi de hemen verir
Carlayin biraz , haklisiniz
Sabah geç değil mi ama gece 12yi geçince kutlaması lazım, bizde böyle

Hayattan bu kadar beklentisiz olmak zor değil mi, eşim olacak insan doğumgünümde Bi yemeğe çıkartmıcak Bi pasta kesmicek Bi hediye almocaksa neden hayatımdaki. Bunlar çok basit ama insana kendini özel hissettiren şeyler. Konu Sahibi çok haklı bence, ben olsam olay çıkartırım

Valla benim de bugün doğum günüm kocam bana bşey almadı bir gül bile uzakmış çicekçi buraya erinmiş gerçekten çok eringeç ama kalbim kırıldı geçen sene yapmıştı süpriz fln doğum günün kutlu olsun boş verrr bizde kendmiz kutlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…