- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Dogum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce, sana boncuktan kus yaptim konacak pencerene
Boşver kutlamazsa kutlamasın hiçbiriİki ay önceydi benimki de, ondan daha kötü doğum günü yaşamam umarım, çok üzüldüm, ağladım o gün Hüzün basmış seni biraz. Nice yıllara portakallı kurabiye, portakal kokulu, güzel, sağlık ve başarı dolu günler diliyorum sana Bu da biraz depresif olacak ama benden sana gelsin
http://www.youtube.com/watch?v=Pb3_cXlpp9s
Salla gitsin kimseden fayda yok bu devirde varsın onlar kutlamasın bak biz k.k olarak canı içten dileklerimizle seni kutluyoruz yetmez miiyiki doğdun nice mutlu sağlıklı yaşlara
Dinledim gazooz.. Hüngür hüngür ağlaya ağlaya dinledim. Çoook teşekkür ederim inan..
Kızlar hiç yüzünüzü görmeden sesinizi duymadan inanın ailem gibi oldunuz. Belki yolda karşılaşıyoruz haberimiz yok belki bi yerlerde tanışmışlığımız var.. Tek ve net bildiğim bişey var. Asıl yakınlarımsınız.. İyi ki varsınız..
Ağlamak da insanı rahatlatır istersen bir de üstüne Sezen Aksu'dan ağlamak güzeldir patlat gitsinŞaka şaka şimdi güzel bir uyku çek. Güzel günlerin olsun İnşallah
Yok uyuyamam tek kişilik dev organizasyonum yarım kalırsaçımı yaptım makyaj yaptım annemin son hediyesi olan picamalarımı giydimm huhhhh gece gece yaptım bunu ciddiyim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Valla çok çılgınsın, tebrik ettim seniKimsenin kutlamasına, sana özel hissettirmesine gerek yok sen kendin bunu bil ve hisset yeter Yalnız makyaj ve pijama çok iyiymiş cidden
Ahahhaahhamaymun gibi görünce kendimi çoppiiss moralim bozuldu rimel sürmedim ama uyumaya karar veririm uğraştırır diye ahahahahahahahah
Değişik konseptler işte bunlar
Sanki eskilere hak verdik gibi sanki yani hani ahahsjjah
Ne konudaEfkarlanıp ardından şenlenme konusunda mı
Yokmakyajlıydım efkarlandığımda tuhaf geldi ya hani onu diyorum normaldir bunu aramamaları falan dedin mi aman onlar çok mu normaldi hıh
Evet biz de az antika değiliz
Nice nice mutlu yıllaraaa. :)
İyi geceler kızlaar😌
Bugün benim doğumgünüm.. Kutlayan olmadı hiç. Polis çocuktan bi ay önce falan ayrıldım.. Kutlamadı. Ondan önceki de ayrıyken bile kutluyodu durumuna yazıyodu hatta düşünün ayrılmışız. Bi daha kutlama dedim bana kimse karışamaz istersem kutlarım diyodu. O da kutlamadı.
Bu arada bugün derken 20 sini kast ediyorum daha on ikiyi geçeli iki saat oldu. Ama ilki tam da bu saatlerde yazmıştı geçen yıl. Durumunu değiştirmedi mesaj da atmadı.
Galiba en berbat doğumgünüm olacak.. Günlerdir bugünü bekliyorum. Hangisi sevdi hangisi kutlar hangisi unutmicak diye..
Uyudum falan zaman geçer diye. Geçe geçe iki saat geçmiş. Uyandım bişey yok yine. Ne dersiniz yarın ses seda çıkar mı 😔
Çıkarsa hangisinden? İçinize ne doğuyorsa yazar mısınız 😔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?