Bugün benim doğumgünüm..

Salla gitsin kimseden fayda yok bu devirde varsın onlar kutlamasın bak biz k.k olarak canı içten dileklerimizle seni kutluyoruz yetmez mi iyiki doğdun nice mutlu sağlıklı yaşlara

Dinledim gazooz.. Hüngür hüngür ağlaya ağlaya dinledim. Çoook teşekkür ederim inan..

Kızlar hiç yüzünüzü görmeden sesinizi duymadan inanın ailem gibi oldunuz. Belki yolda karşılaşıyoruz haberimiz yok belki bi yerlerde tanışmışlığımız var.. Tek ve net bildiğim bişey var. Asıl yakınlarımsınız.. İyi ki varsınız..

Ağlamak da insanı rahatlatır istersen bir de üstüne Sezen Aksu'dan ağlamak güzeldir patlat gitsin Şaka şaka şimdi güzel bir uyku çek. Güzel günlerin olsun İnşallah

Ağlamak da insanı rahatlatır istersen bir de üstüne Sezen Aksu'dan ağlamak güzeldir patlat gitsin Şaka şaka şimdi güzel bir uyku çek. Güzel günlerin olsun İnşallah

Yok uyuyamam tek kişilik dev organizasyonum yarım kalır saçımı yaptım makyaj yaptım annemin son hediyesi olan picamalarımı giydimm huhhhh gece gece yaptım bunu ciddiyim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yok uyuyamam tek kişilik dev organizasyonum yarım kalır saçımı yaptım makyaj yaptım annemin son hediyesi olan picamalarımı giydimm huhhhh gece gece yaptım bunu ciddiyim

Valla çok çılgınsın, tebrik ettim seni Kimsenin kutlamasına, sana özel hissettirmesine gerek yok sen kendin bunu bil ve hisset yeter Yalnız makyaj ve pijama çok iyiymiş cidden

Valla çok çılgınsın, tebrik ettim seni Kimsenin kutlamasına, sana özel hissettirmesine gerek yok sen kendin bunu bil ve hisset yeter Yalnız makyaj ve pijama çok iyiymiş cidden

Ahahhaahha maymun gibi görünce kendimi çoppiiss moralim bozuldu rimel sürmedim ama uyumaya karar veririm uğraştırır diye ahahahahahahahah

O yazarmi bilmem ama.

Hepi bort dey tu yuuuuu :)

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Bosver onlar yazmasin kutlamasin..biz variz kk hatunlari :) iyiki dogmusun yeni yasinda yeni biriyle mutlu guzel gunlerin olsun tatlim uzme bu erkekler icin tatli canini inan hic degmiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

su gece 12den sonra dogum gunu kutlamak yeni moda oldu. saat basinda nobet tutmuyordur kimse bugun mutlaka kutlayan olacaktir. bu kadar dert etmeyin. onlar kutlamadi diye kutlu mu olmadi yani. guzel yaşlar dilerim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…