- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
- 158
haklısın cnm, tamamen bu dönemin geçici olduğuna olan inancımdan :/
rüyalara çok inanıyorum biraz da onun etkisi var.
prettywitch, yarın mecburen bölüme gitcez görüşcez yani :/
tamam canım yarn normal davran o zaman ama bekle o gelsin yanına akşam ne olduğunu sakın sorma isterse açıklama yapsın isterse yapmasın
Anladım canım ama bak yine dayanamamışsın böyle yaparsan kaybedersin. Biliyorum sevdiğin için kaybetmek istemiyorsun.Ama Üstüne düşmemeye çalış dün akşam konuştuğumuz gibi.Sorunun çözüldüğünede sevindim canım.
saol cnm sorduğun için :)
dün gece aradım yatıorum die.konuştuk kapattım.sonra bi msj attım beni aradı sabah 4.30 gibi.
kavga ettik.
çok msj atıosun rahatsız ediosun dedi ağlamaya başladım.ağla sen iyi geceler dedi.
kapattı telefonu.bende sinirime hakim olamadım msj attım beni bu kadar üzme ayrılalım istersen dedim.
cevap gelmedi.
sabah aradı düşüncem dedi.
bugün okuldan sonra da cafede otururken dedi ki
"ben şimdi karar vermek istemiyorum, aslında anlaşamıcağımızı düşünüyorum ama yanılıyo olabilirim, ilerde pişman olabilirim.zaten flört birbirini tanımaktır.böyle devam edelim" dedi.
facebookta beni ekleyen bi çocuk vardı bana asılmıştıbunu da biliyordu.
çocuğun profiline bakmış falan onu söyledi.
silmemişsin daha dedi.silcem dedim.
o facebooku kapattırcam sana sen fink atmaya devam et dedi.herkesi girip tek tek silcem dedi
çok kıskandı surat astı iki saat.
sonra barıştık öle cnm :)
aynı şeyleri ben de yaşadım eşimle 5 sene çıktık ve ağlamadığım bir gün geçmedi. çok eziyet etti bana aynen senin ki gibi yok çok msj attın ikide bir niye arıyosun müsait değilim. bi sürü laf ben de çok peşine düşüyodum çok sevdiğimden. ben de defalarca teklif ettim ayrılalım eziyet etme bana diye denedik en fazla bir gün ben peşine düştüm. çok havalandı anlayacağın . baktım gidişat gidişat değil ben daha çok ağlarım. üniversiteyi bitirdikten sonra ben kendi memleketime döndüm 1 sene canım istedikçe aradım msj hiç atmadım. çıldırdı,beni boğuyosun diyen adam kendi aramaya başladı. kıskançlık krizleri tuttuşimdi 1,5 senelik evliyiz o zamandan beri artık peşine düşmüyorum :) kaçan kovalanır kesinlikle doğru ama dozunda kaçmak lazım. hamdolsun bi sorun yok şimdi :)
çok sevindim cnm senin adına :)
demek ki bu davranışlar sevmediğini göstermiyor.
sevmese yanımda olmazdı diye düşünüyorum.
ama benim kadar sevmediğine eminim.
hoş belki o benim bu kadar üstüme düşse ben de bu kadar sevmezdim.
ben de artık hiç mesaj atmıyım en iyisi.
seni seviyordur. tabi ki erkekler bizim onlara değer verdiğimiz kadar bize değer verseydi çok daha güzel olurdu canım. sen de en azından biraz rahat bırak. emin ol o merak edip arayacaktır. çünkü alıştı o senin aramana, az msj atman onu daha çok merak ettirecektir:)
Bende bişe sordum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?