bugün bir tuhaf davrandı...

ayrıldıktan sonra arkadaş kaldık.Bir kaç defa konuştuk yani msjlaştık En son yeni yılını kutladım o gece konuştk.Ozamandan beri konuşmuyoruz.Zaten dönsede ben istemiyorum artık bu kadar süre bensiz yapan adamla işim olmaz ki bende de sevgi kalmadı artık.Duygusal anlamda hayatımdan çıkardım.Arkadaş olarak var sadece.Arkadaş dediğimde bayramını vs. kutlayacağım bir arkadaş..2 ay kaadar oldu ayrılalı iyi ki ayrıldım diyoruum çekemezdim çnkü.HA Ben bir gn kendisinin tekrar bana dönmek isteyeceğine inanıyorum nedense.Ama beni sevdiğine asla inanmıyorum..

umursamıyordu çnkü beni bunu ona söylediğimdede saçmaladığımı onu çok sıktığımı vs. vs. söylüyordu mesela 1 gün sana aşığım falan diyoru 2 gün sonra adamm resmen yabancı gibi davranıyordu.

Mesela neyin var diyordum kafam karışık dyordu , nye diyordum oda yok bşey diyordu.Mesela yarım saat sonra bi sorun mu var dyordum yok bşy nerden çıkarıyosun bunları diyordu.

SEnin sevgilindede bunlar varsa sevgisini test etmelisin birşekilde canım.

aynen bunlar var çok dengesiz bikere daha dün gece msnden şarkı sözleri yazıyordu içli içli.
bugün hiç konuşmadık bak, konuşmak istemediğini söylüyor.durduk yere yapıyor bunları.
peki ne kadar zaman çıktınız siz?

Yazdıklarını okurken bile benim içim daraldı.Bence bu kişi senin için zaman kaybı ve asıl o sana göre biri değil.Kendine anlayışlı birini bulsun bırak

inanamıyorum aynı şeyleri yapmışız bende onu çok sevdiğimi vs. söylüyordum.Zaten oda söylüyordu kendisi sen bbana çok aşıksın zaten vs. tarzında sen bana değil misin diyordum.Oda bazen aşığım diyordu bazende aşık değilim tam anlamıyla sırılsıklam ama seviyorum seni diyorduu. gerizekalıı

Ve ben ona onu çok sevdiğimi çok kıskandığımı hissettirdikçe dahada çokta tınn havalarında takılıyordu.En sonunda dedim yeter yanii içimi kararttı 2 hafta iyi sonra illa bi ayrılık nedeni ortaya çıkıyor kavga ediyoruz sonra barışıyoruz bir süre iyi sonra yine kötü vs. vs. en sonunda böyle gitmeyeceğini anladım verdiğim karardan da pişmanlık duymuyorum canım.

Bizim sorunumuz sevgimizi çok hissettirmek ve bizi kaybetmekten korkmuyorlar çnkü bir başkasının aklımızdan geçmeyeceğini biliyorlar.Sonuç seven biz üzülen bizz

bende de aynı durumlar var aynı hem de :)
mesela bnmle buluşmak istemiyor bazen.ben istemesem kızmaz mısın diyorum.
öle bi ihtimal yok ki diyo, sen dayanamazsın diyo istersin diyo :S

klasik erkek tarı oyle sinir oluyorumki boyle yaptıklarında kendilerini geri cekmeler uzak durmalar filan sonrada kızlar soyle boyle derler
aynı seyleri bende yasadıgım icin tepkiliyim valla yapılabilcek tek sey uzerine dusme sen aradıkca o rahat hissediyor kendini nede olsa arar beni bırakmaz vs vs en guzeli arama o arayana kadar tabiki zor olucak o kendini geri cektikce sen duramıycan aramadan ama zorla kendini onun sana yaptıgını sen ona yap bii bak nasıl kosucak pesinden

5 yada 5.5 falan canım ben ayrılmasam idare etsem o ayrılmazdı bir sene falan devam ederdi herhalde ama ben kendime bunu yapamazdım kimse benden daha önemli değil sonuçta.

Ama bundan sonrada yoğurdu üfleyerek yerim asla ve asla bir insanı iyice tanımadan huylarını bilmeden çıkmam ve en önemlisi çok sevsem bile sevdiğimi hissettirmem beni kaybetme hissi duysun o zaman daha kıymetli oluyorsun.

birde balık burcuydu eski erkek arkadaşım senin ki ne burcu? balıklar dengesiz olurmuş oda oyzden öyleydi galiba ya hakkında da kötü laf edesim yok insan olarakta çok iyi biri oyzden arkadaşıım kalmasına izin verdim zaten ama yok yani ilişkide yeteneksiz.

peki kızlar soruyorum size.
sizce bu çocuğun bu tavırlarına anlayışlı olacak bir kız var mıdır?
çünkü kendisi öyle birisinin de mutlaka var olduğunu benim eşsiz olmadığımı söyler durur...
ben bazen "seni kimse çekmez" diyorum
"nerden biliyorsun, bence vardır daha anlayışlısı" diyor.
ki bu çocuk bana ilişkimizin ilk aylarında bikere ayrılmak istemiştim demiştim ki "daha iyilerini bulursun." bana dediği cümle şu:"olamaz aşkım, kimse senin gibi olamaz, daha iyisini bulamam.sen çok farklısın bidaha karşıma senin gibisi çıkmaz."

bu cümleleri kurup ağlayan adam şimdi neler yapıyor buna kahroluyorum asıl.

yay burcu, baskıya gelemiyo hiç, niye aramıyorsun desem bile bu onun üstünde baskı yaratıyor :S
ilginçtir ki yay burcu erkeğinin özelliklerinde "çok sıkarsanız sizi sevmediğini söyleyebilir, ama aldırmayın" diyor

peki cnm sence ben bu saatten sonra ona kaybetme duygusu yaşatabilir miyim, yoksa çok mu geç :2:

yoktur zaten bunuda kaybedince anlarla is isten gecer bu erkeklerin genel ozelligi sanırım dengesizlik hepsimi boyle olur hic kıymet bilmiyorlar bizde onların peslerinde surunuyoruz ama yapabilcegin tek sey ona cokda fazla deger vermemek cıldırıcak sen niye boylesin eskisi gibi ol gibi cumleler kuracaktır senin ona olan duskunlugunu kullanıyor

eskiden olsa msnden çıkıp gidince arardım şimdi hiç aramadım mesela.
bende de gelişme var :)

bende de aynı durumlar var aynı hem de :)
mesela bnmle buluşmak istemiyor bazen.ben istemesem kızmaz mısın diyorum.
öle bi ihtimal yok ki diyo, sen dayanamazsın diyo istersin diyo :S

aynen canımm çok benziyorlar.İşte bizi cepte görüyorlar ne zaman istesem buluşur beni çok seviyor zaten diye düşünüyorlar.

Senin yapacağın en mantıklı şey üstüne gitme bırak hiç neden diye sorma buluşmayalım diyince tamam cnm başka zaman artık de yada şöyle mesela sen msj attın cvp yok bırak asla 2. ye msj atma bak ben msj atııyordum bekliyorum yarım saat cvp gelsin dye 2. msjı atıyorum attığım anda uyumuşum diye yalan atıyordu.Madem uyudun 2. msjı atar atmaz mı uyandın? birde mesela kpss ye hazırlanıyordu dershaneye gidiyordu geldiği belirli saat vardı mesela kafasına eserse 1 hafta boyunca dershaneden gelince msj atar ama aynen söyle Nasılsın napıyosun ? uyandın mı? bu tarzda halbuki ben dershaneye giderken bir günaydın msjı atmasını istiyordum ama ben söyleyince bi kaç gün yapıyor bir kaç gün sonra yapmıyordu.

dediğim gibi belirli bir saati vardı öğle işi bitiyorudu dershanede mesela 13.00 gibi ama akşam saat 6 ya 7 ye kadar msj atmıyor en sonunda dayanamayıp ben atıyordum uyumuşum diyordu yok daha neler yalan söylüyordu hissediyordum

yani canım sende dediğim gibi yapmaya çalış hni bakalım düzelicek mi? Belli etmeden ilgi çek ama bile bile yaptığını anlamasın..Çok çakal onlar anlıyorlar hemen açık açık laf sokma işim vardı vs. tarzında konuş

yaşatabilirsin ama kolay olmz tepki çekmeden yavaş yavaş yapman lazım bunu

evet cnm aynen bikeresinde taktik yapıyım dedim, sen kimden akıl alıyorsun dedi bana
ayrıca sen ayrılmak isteyince hemen kabul etti mi yani.
bence o senin değerini anlamıştır :S

evet cnm aynen bikeresinde taktik yapıyım dedim, sen kimden akıl alıyorsun dedi bana
ayrıca sen ayrılmak isteyince hemen kabul etti mi yani.
bence o senin değerini anlamıştır :S

o olay zaten ayrı komik glüyorum artık yanii bana trip yapmıştı bir konudan bende dayanamadım yeter artık bıktım senden ve bu davranışlarından nye durup dururken böyle yapıyosun ben anladım yapamam senle vs. bu tarrzda konuştum oda arayacağım konuşalım telde dedi bende istemez yeter bitti hoşçakal bunuda unutma bir gün çok pişman olucaksın dedim.

Sabah msj atmış günaydın nasılsın ? diye olaya bakar mısın bbende dedim sanane be nasıl olduğum seni ilgilendirmez aynen böyle konuştum çok sinirim bozulmuştu oda nasıl sanane ya niye böyle yapıyorsun ayrılmak mı istiyorsun dedi.Akşam ayrıldım adama sanki reset atmışlar pişkin pişkin günaydın diyor dedimm akşam ayrıldım zaten senden günaydın ben yapamıyorum üzüyorsun beni değişiceğini bilsem tamam bana söz versen istediğim gibi olamaya çalışsan tamam ama bitti beni üzüyorsun artık ben yoruldum dedim Oda bu hayatta en son üzmek isteyecğim kişi sensin sen inanmasanda ben seni çok umursuyorum ve seni seviyorum ama seni üzüyorsam tamam bitsin dedi.Ve bitti bu konuşmadan 1 hafta sonra senin için tamamen bitti mi diye sordum oda kafamda bitti demişti sonra bahsini açmadım bunu konunun.

Canım seven insan çabalardı bnmkinde çaba yktu azıcık görsem yine devam ederdim ama olmadı nasip kısmet değilmiş takmıyorum artık

İnş. sen benle aynı şeyleri yaşamazsın..

çok ilginç yani hiç çaba göstermemesi :S inş cnm yaa ben de o yüzden korkuyom ayrılmaya ya umursamazsa die.

çok ilginç yani hiç çaba göstermemesi :S inş cnm yaa ben de o yüzden korkuyom ayrılmaya ya umursamazsa die.

sen ayrılma zaten şuan canım yavaş yavaş ilgi gösterme üst üste mmsj atma isterse 1 gün boyunca cvp vermesin yinede 2 msjı atma.

Ayrıca sen asla buluşalım vs. deme canı ne zaman isterse o zaman buluş.Ama mesela bu akşam öyle dedi ya sana ne konuşucz falan yarın msj atma o atarsa cvp yaz çok soğuk olma çok sıcakta davranma arasında bişey yap aşkım canım cicim deme aranızı düzeltmeye çalışırsa dersin.Normal davran ama üstüne düşme onu sevdiğini söyleme seni seviyorum vs. bu tarzda şeyler yapma 2 hafta böyle devam et bakalım ne yapıck

Son düzenleme:

Bence hiçbirşey kaybetmezsin açtığın diğer konularada göz attım.Gerçekten kendine yazık ediyorsun seni hiç hak etmeyen biriyle boşa zaman kaybediyorsun.Şuan senin bulutların üzerinde olman gerekirken bu sorunları yaşayıp üzülmek neden?

haklısın cnm, tamamen bu dönemin geçici olduğuna olan inancımdan :/
rüyalara çok inanıyorum biraz da onun etkisi var.

prettywitch, yarın mecburen bölüme gitcez görüşcez yani :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…