bugün bir tuhaf davrandı...

haklısın cnm, tamamen bu dönemin geçici olduğuna olan inancımdan :/
rüyalara çok inanıyorum biraz da onun etkisi var.

prettywitch, yarın mecburen bölüme gitcez görüşcez yani :/

tamam canım yarn normal davran o zaman ama bekle o gelsin yanına akşam ne olduğunu sakın sorma isterse açıklama yapsın isterse yapmasın

saol cnm sorduğun için :)
dün gece aradım yatıorum die.konuştuk kapattım.sonra bi msj attım beni aradı sabah 4.30 gibi.
kavga ettik.
çok msj atıosun rahatsız ediosun dedi ağlamaya başladım.ağla sen iyi geceler dedi.
kapattı telefonu.bende sinirime hakim olamadım msj attım beni bu kadar üzme ayrılalım istersen dedim.
cevap gelmedi.
sabah aradı düşüncem dedi.
bugün okuldan sonra da cafede otururken dedi ki
"ben şimdi karar vermek istemiyorum, aslında anlaşamıcağımızı düşünüyorum ama yanılıyo olabilirim, ilerde pişman olabilirim.zaten flört birbirini tanımaktır.böyle devam edelim" dedi.
facebookta beni ekleyen bi çocuk vardı bana asılmıştı :D bunu da biliyordu.
çocuğun profiline bakmış falan onu söyledi.
silmemişsin daha dedi.silcem dedim.
o facebooku kapattırcam sana sen fink atmaya devam et dedi.herkesi girip tek tek silcem dedi :D
çok kıskandı surat astı iki saat.
sonra barıştık öle cnm :)

Anladım canım ama bak yine dayanamamışsın böyle yaparsan kaybedersin. Biliyorum sevdiğin için kaybetmek istemiyorsun.Ama Üstüne düşmemeye çalış dün akşam konuştuğumuz gibi.Sorunun çözüldüğünede sevindim canım.

Anladım canım ama bak yine dayanamamışsın böyle yaparsan kaybedersin. Biliyorum sevdiğin için kaybetmek istemiyorsun.Ama Üstüne düşmemeye çalış dün akşam konuştuğumuz gibi.Sorunun çözüldüğünede sevindim canım.

tamam cnm bunu yapmaya başladım.inş. başarırım.

saol cnm sorduğun için :)
dün gece aradım yatıorum die.konuştuk kapattım.sonra bi msj attım beni aradı sabah 4.30 gibi.
kavga ettik.
çok msj atıosun rahatsız ediosun dedi ağlamaya başladım.ağla sen iyi geceler dedi.
kapattı telefonu.bende sinirime hakim olamadım msj attım beni bu kadar üzme ayrılalım istersen dedim.
cevap gelmedi.
sabah aradı düşüncem dedi.
bugün okuldan sonra da cafede otururken dedi ki
"ben şimdi karar vermek istemiyorum, aslında anlaşamıcağımızı düşünüyorum ama yanılıyo olabilirim, ilerde pişman olabilirim.zaten flört birbirini tanımaktır.böyle devam edelim" dedi.
facebookta beni ekleyen bi çocuk vardı bana asılmıştı :D bunu da biliyordu.
çocuğun profiline bakmış falan onu söyledi.
silmemişsin daha dedi.silcem dedim.
o facebooku kapattırcam sana sen fink atmaya devam et dedi.herkesi girip tek tek silcem dedi :D
çok kıskandı surat astı iki saat.
sonra barıştık öle cnm :)

canım bu çocuk fazla şımarmış bence. hiç arama sorma umursama bu ne ya kendini bulunmaz hint kumaşımı sanıyor. ne hakla seni üzüp ağlatıyor ki ortada hiç sebep yokken.

Böyle tavırlar sergileyen bir sevgiliye iyi sabrediyorsunuz
Sabrınıza hayran kaldım dogrusu
Sizi yeteri kadar sevdiginden emin misiniz:26:

aynı şeyleri ben de yaşadım eşimle 5 sene çıktık ve ağlamadığım bir gün geçmedi. çok eziyet etti bana aynen senin ki gibi yok çok msj attın ikide bir niye arıyosun müsait değilim. bi sürü laf ben de çok peşine düşüyodum çok sevdiğimden. ben de defalarca teklif ettim ayrılalım eziyet etme bana diye denedik en fazla bir gün ben peşine düştüm. çok havalandı anlayacağın . baktım gidişat gidişat değil ben daha çok ağlarım. üniversiteyi bitirdikten sonra ben kendi memleketime döndüm 1 sene canım istedikçe aradım msj hiç atmadım. çıldırdı,beni boğuyosun diyen adam kendi aramaya başladı. kıskançlık krizleri tuttu :D şimdi 1,5 senelik evliyiz o zamandan beri artık peşine düşmüyorum :) kaçan kovalanır kesinlikle doğru ama dozunda kaçmak lazım. hamdolsun bi sorun yok şimdi :)

sizlerin sevgilileri ne burc bilmiyorum ama erkeklerin bu huylarına sinir oluyorum telefonda konusmuyolar falan bizde pek konusmayız ve bu durum beni cok üzüyo
senin bi hatan yok bence o arayana kadar knsma

aynı şeyleri ben de yaşadım eşimle 5 sene çıktık ve ağlamadığım bir gün geçmedi. çok eziyet etti bana aynen senin ki gibi yok çok msj attın ikide bir niye arıyosun müsait değilim. bi sürü laf ben de çok peşine düşüyodum çok sevdiğimden. ben de defalarca teklif ettim ayrılalım eziyet etme bana diye denedik en fazla bir gün ben peşine düştüm. çok havalandı anlayacağın . baktım gidişat gidişat değil ben daha çok ağlarım. üniversiteyi bitirdikten sonra ben kendi memleketime döndüm 1 sene canım istedikçe aradım msj hiç atmadım. çıldırdı,beni boğuyosun diyen adam kendi aramaya başladı. kıskançlık krizleri tuttu :D şimdi 1,5 senelik evliyiz o zamandan beri artık peşine düşmüyorum :) kaçan kovalanır kesinlikle doğru ama dozunda kaçmak lazım. hamdolsun bi sorun yok şimdi :)

çok sevindim cnm senin adına :)
demek ki bu davranışlar sevmediğini göstermiyor.
sevmese yanımda olmazdı diye düşünüyorum.
ama benim kadar sevmediğine eminim.
hoş belki o benim bu kadar üstüme düşse ben de bu kadar sevmezdim.
ben de artık hiç mesaj atmıyım en iyisi.

çok sevindim cnm senin adına :)
demek ki bu davranışlar sevmediğini göstermiyor.
sevmese yanımda olmazdı diye düşünüyorum.
ama benim kadar sevmediğine eminim.
hoş belki o benim bu kadar üstüme düşse ben de bu kadar sevmezdim.
ben de artık hiç mesaj atmıyım en iyisi.

seni seviyordur. tabi ki erkekler bizim onlara değer verdiğimiz kadar bize değer verseydi çok daha güzel olurdu canım. sen de en azından biraz rahat bırak. emin ol o merak edip arayacaktır. çünkü alıştı o senin aramana, az msj atman onu daha çok merak ettirecektir:)

Bak Canim,Ayni seyleri bende yasadim Basda hersey cok güzeldi cok bulusurduk günde 2 saat telde konusurduk mesajlasirdik evlenme palanari.bi günden bi güne degisdi toplasam 5 daka konursurtuk 2 saat mesafede yasiyordu, bulasalimi dedime bi kac saat icin deymez diyordu, mesajlarima cevap vermesdi:43: bir gün iyidi seni seviyorum derdi 3 gün telime bile cevap vermesdi arasda hemen keserdi konusmayi.
sonunda canima tak eti bulusalim dedim konusalim yok zamanim yok dedi, ozaman dedim mecburen telde bitiricem dedim yeter artik ben cok yoruldum, teli yüzüme kapadi:43:
mal gibi gine aradim niye kapatin diyceni dediki bitirmek istiyorsan bitir dedi, isde aslinda o bitiricekmis beni sevdi icin onun icin cok degerlimisim vs. vs.vs. sonra dedimki 3 hafta Türkiye gidicem dedim gelince konusalim dedim tamam dedi, Türkiyde bana mesaj yazdi aramiz cok soğudu en iysi bu isi bitirelim dedi benim hic urasmadi bile:25:
Ama bügün diyorumki Allahtan urasmamis 1 ay sonra esimle tanisdim Mayida evlendik:39: Okadar iyi biri ki Allah Nazarlardan korusun evlilimisi bana okadar deger veriyorki Ask isde bu sana deger veren Inasan Askini hak ediyor biliyorum cok zor armamak mesaj yazmak seni cok iyi anliyorum ama sana deger veren biriyle birlikte ol canim inan bana ben deperesiynalra girdim.

Kusura bakma uzun oldu yazim, Allah sana yardimci olsun hayirlisi neyse o olsunm bir ömür böyü Mutluk versin Rabbim :9:

sağol cnm, inşallah hepimizin :(

TariElensar, çok emin olduğum zamanlar da oluyor, hayır kesinlikle sevmiyor dediğim zamanlar da.
Çok dengesiz biri, ve duygularını çok iyi saklıyor iyi ya da kötü.
Ya benim için ağlayan erkek nerde, nereye gitti bilmiyorum :'(

seni seviyordur. tabi ki erkekler bizim onlara değer verdiğimiz kadar bize değer verseydi çok daha güzel olurdu canım. sen de en azından biraz rahat bırak. emin ol o merak edip arayacaktır. çünkü alıştı o senin aramana, az msj atman onu daha çok merak ettirecektir:)

evet sanırım erkeklerin çoğu böyle.

Davranışları sahdiden normal değil.
İlişki yaşayan insanın sorumluluğu vardır, yoksa da olmalıdır.
Sevdiğine karşı daha duyarlı, daha ilgili olmalıdır.
Erkek arkadaşında bu durumdan eser yok gibi, tabi ilk mesajda denildiği gibi, biz sadece dışarıdan bakan bir çift göz olabiliyoruz anlattıkların üzerinden konuşabiliyoruz.
Belki yanındayken bu kadar sorumsuz değildir, fakat her ne olursa olsun, mutlaka kendini geri çekmeni öneririm.
Çok zor belki beklemesi evet, ama dayanmalısın, o aramadan yazmadan aramamalısın ki, bakalım ne kadar sürede aklına düşeceksin..
Bunu görmek için en azından..

Back
X