canım benim, o bahsettiğin yazının üstünden 4 ay geçti, onu yazdığım gün kafamda o iş tamamaen bitmişti.. sadece içimi döküp rahatlamak istedim o gün.. bu gün de başka birinin heyecanına ortak oldum bunda anlaşılmayacak bişey yok bana göre ?
biyokimyanın hayatının açıklamasını ben dökmedim buraya.kendi yazdı biz de yorumladık. ama haksızlık olmasın diye başka bir sayfada ( okursanız yazılanı kopyaladım ) tam tersi yazı okuyunca yazma gereği gördüm burada yorum yapan insanlara haksızlık olmasın manasında. zaten yazıyı okuyup açıklama yapacağını düşünüyordum.. saygılar..
ben sızı alıntılamadım farkındaysanız yada sızın namınıza hıcbırsey soylemedım , genel olarak acıklama yapma olmak zorunda olmadgını belırttım sadece bıyokımyaya
ben sızı alıntılamadım farkındaysanız yada sızın namınıza hıcbırsey soylemedım , genel olarak acıklama yapma olmak zorunda olmadgını belırttım sadece bıyokımyaya