İyiki bitirmişsiniz benim kide kızdığı zaman şiddet uyguluyor kaç kere boğmaya kalktı nereme gelirse vuruyor sonra seni seviyorum diyor kaç kere dedim bu nasıl sevgi ben iyice bunaldım diye birde kızdığında evde ne var ne yok her şeyi fırlatıyor komşularımdan geçtim mahalleye reklam olduk milletin yanında bile çekinmeden bağırıp hakaret ediyor
bende öyle çıkamıyordum dışarı zaten yüzüm gözüm mor bi şekilde oluyordu o pişkin pişkin çıkıorduu beni dövüp yüzümü mor bi şekilde görünce sarlıp ağlıordu ama alkol alınca yinee afedersiniz ama köpek bok yemekten vazgeçmiorr böyle okadar rahatımkii evliyken uyuyamıyordum gelir boğazımı sıkar diyee ayrı odada yatıp kapıyı kitliordumm sarhoşun mektubu okunmazmış yaa allah kurtardı
iyi yapmışsın boşayıp kurtulmuşsun Allah kurtarmış.
konu sahibine burada bukadar üzüldük ama kendileri başka bir sayfada bir ay önce tanıştığı birilerinden bahsediyor. çok garip geldi bana .
bazen fake hikayelere mi üzülüyorum diye düşünüyorum
olsun insan boşlukta hissettiği için oluyorr akıllanmak lazım zaten int ortamı hiçbir şekilde sağlıklı değilll bana göre aman ne erkeği erkek sinek görmek istemiyorum kızımı iyi bir şekilde büyütücem allah nasip ederse
belkide :) bomboş yaşanmaz sevgisiz yaşanmaz tabi ama boşanmadan birisi bulunup tanışılır mı bilemedim neyse ..
Allah hakkınızda hayırlısını versin gönlüne göre olsun resimde gördüğüm kadarıyla çok güzel bir kızın var inşallah Allah bana da verir bir evlat .bundan daha güzel mutluluk mu olur . sağlıkla büyütün evladınızı .. güzel günlere :)
konu sahibine burada bukadar üzüldük ama kendileri başka bir sayfada bir ay önce tanıştığı birilerinden bahsediyor. çok garip geldi bana .
olsun insan boşlukta hissettiği için oluyorr akıllanmak lazım zaten int ortamı hiçbir şekilde sağlıklı değilll bana göre aman ne erkeği erkek sinek görmek istemiyorum kızımı iyi bir şekilde büyütücem allah nasip ederse
herkesin görüşleri farklı cnm her insan bir değil saygı duyuyorum sana
baska bırıyle ıster konusursun ıster konusmazsın bunun acıklamasını kımseye yapma lutfen hayat senın sonucta
nedense bir erkekle konuşunca mevzu hep o tarafa çekiliyor.. benim öyle bir niyetim yok,zaten konuştuğum başka kimse de yok,tanıdıklarımdan uzak duruyorum, sonra onlar da mevzuyu başka yere çekmesin diye...bunla da işler karışsa konuşmayı keserim, öyle olmasın diye tanışma isteğni geri çevirdim zaten..konuşma sebebim de oetak ideallerimiz için birbirimizi motive etmek ..
ben tanımıyorum sizi ve burada çok fazla yalan hikayeler dönüyor. sabah sayfanızdaki o uzucaaaa konuyu başta sona okumuştum.
sonra başka sayfada
'' buluştuktan sonrasını da yaz lütfen :)
benim de konştuğum biri var öyle arkadaş olarak .. ama istanbula geldiğinde görüşmek isteyince arkadaşça bile olsa görüşmek istemedim sırf bu korkulardan dolayısohbetimiz çok uyumlu beğenir aşık olur diye korktm biraz da konunu takip edeceğimm çok heyecanlı :) ''
yazınızı görünce çok çabuk uyum sağlamanıza anlam veremedim sadece..
dedikleriniz doğrudur saygı duyarım..
ha bir de bana neden üzülüyorsunuz ki ben konuyu üzülün diye değil, dua istemek için açtım.. mahkemede dik durabileyim diye.. ben üzgün değilim, başka kimsenin de üzülmesini istemem...
baska bırıyle ıster konusursun ıster konusmazsın bunun acıklamasını kımseye yapma lutfen hayat senın sonucta
yanlış anladıysam özür dilerim sadece diğer sayfada yazılan yazı buradakilerden bağımsız olduğu için ön yargılı olmuş olabilirim..
üzülme işine gelince boşandığına değil evlilik sürecinde eşinin ve ailesinin sana olan tutumuna üzüldüm belki okurken kendimi koydum yerine ve anlamaya çalıştım zor şeylerdi yaşadığın. yoksa boşanmışsın boşanmamışsın ölüm yok ucunda
biyokimyanın hayatının açıklamasını ben dökmedim buraya.kendi yazdı biz de yorumladık. ama haksızlık olmasın diye başka bir sayfada ( okursanız yazılanı kopyaladım ) tam tersi yazı okuyunca yazma gereği gördüm burada yorum yapan insanlara haksızlık olmasın manasında. zaten yazıyı okuyup açıklama yapacağını düşünüyordum.. saygılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?