Bugun bosanmaya karar verdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Artık canınıza tak etmiş, çok haklısınız. Ailesi de bir tuhafmış. Size tavsiyem kararınızdan dönmeyin, sizi sömürmelerine izin vermeyin.

Eşiniz sanırım ailesi tarafından rahatlığa alıştırılmış, sorumluluk verilmemiş, ailesi her işini halletmeye çalışmış.
Eşiniz yalvarıp geri dönmek ister, hatta sözler de verecektir ama böyle pasif biri evlilik sorumluluğunu alacak kapasitede değil.
Evet canım aynen dediğin gibi. Ailesi tarafından bu şekilde yetiştirilmiş. Sigortasını ablası ödemiş. 2. Üniversiteyi okurken ailesinin katkısıyla okudu. Yanı hiç bir zaman maddi bir sıkıntı yaşamamış. Ne istenirse önüne gelmiş böyle de devam ediyor şu an

Acikcasi bizim bir akrabamizin eside boyle kadin kansere kaldi artik adam aldigi parayi sakliyor cocuklari var cocuklarina ilglenmiupr eve gelip uyuyor bazende annesine gidiyor 1 gun bile eve 1 ekmek alip gelmemis uzerine kendine aldığı aburcuburlari saklıyor yani size diyecegim kendinizi toplarlayin ailesi ile asla konusnayin esinizide annesine gonderin evladinizda yokmus biraz kendinizi dinledikden sonra ne yapacaginiza karar verin olmadi siz esyalrinizi alin annenize gidin cunku sizde boyle devam ederseniz saglik sorunlariniz olur
Aklım sizin yorumunuzda takıldı kaldı. Bir Koca nasıl bu kadar vicdansız olur 😔 Kadın ve çocukları nasıl geçiniyor?

Evet canım aynen dediğin gibi. Ailesi tarafından bu şekilde yetiştirilmiş. Sigortasını ablası ödemiş. 2. Üniversiteyi okurken ailesinin katkısıyla okudu. Yanı hiç bir zaman maddi bir sıkıntı yaşamamış. Ne istenirse önüne gelmiş böyle de devam ediyor şu an
Ne diye 2. üniversiteyi okudu, hangi bölüm?

Bir de beni beğenemeye başladı. Ben olmasam sen ne yapardin seni kim severdi demeye başladı. Herhalde iyice psikolojisi bozuldu. Kendisine benim onunla olmam için kafasında sebep yaratıyor.
Gereğinden fazla değer verince eşiniz kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış. Değer hak edene verilir.

Aklım sizin yorumunuzda takıldı kaldı. Bir Koca nasıl bu kadar vicdansız olur 😔 Kadın ve çocukları nasıl geçiniyor?
Kadinin babasi kadina harclik veriyor canim yani herseyi kp yapiyor adamin borclarini bile o odemis adam maas kartinin sadece atm kartini olanini vermis maas yatar yatmaz adam basini cekiyor icinde sadece 1500 lira birakiyor atmlerden o kadar cekiliyor diye kadin pskolojik olarak bitmis durumda hep agliyor ogullarininda beyninde sorun var anlayacaginiz mutsuzluk icindeler 😥

Ev arkadaşlığı sistemi daha adil değil mi? En azından sadece kirayı değil, her masrafı ikiye bölüyorlar. Siz nasıl sadece 600 lira kira payı ödemesine razı olacak hale nasıl geldiniz?

Ben olmasam seni kim severdi cümlesini siz söyletmiş oluyorsunuz. İlşkiyi yürütmek için hem yemek, temizlik yapma hem masrafları ödeme ,yetmiyormuş gibi bir de üstüne adamı tatillere götürürseniz o da kendini böyle bulunmaz hint kumaşı sanır.

Hıc para getırmedıyse neden ortak paylasıyorsunuz ben oraya takıldım. Bunca yıl zaten beslemıssınız onu

Hukuk fakültesini okudu. Ama dediğim gibi ne okursa okusun başarılı olacak bir profil değil sanırım. Bunca zamandır çalıştığı hiç bir yerde başarılı olamamış zaten
Ben 7 yıldır kazanmıyor deyince 7 yıldır Avukat sandım. İlk yıllar kazanamaz tamam da, hiçbir şeyi beğenmemek, kazandığını bile evine harcamamak yanlış. Yoksa bu ülkede 2.000 tl maaş alıp evini geçindiren insanlar var, kirayı bile yeni ödüyor diyorsunuz. Nasıl alıştırırsan öyle gider, bugün boşanmazsan ve eğer evi geçindirmeye devam edersen böyle devam eder.

Ev arkadaşlığı sistemi daha adil değil mi? En azından sadece kirayı değil, her masrafı ikiye bölüyorlar. Siz nasıl sadece 600 lira kira payı ödemesine razı olacak hale nasıl geldiniz?

Ben olmasam seni kim severdi cümlesini siz söyletmiş oluyorsunuz. İlşkiyi yürütmek için hem yemek, temizlik yapma hem masrafları ödeme ,yetmiyormuş gibi bir de üstüne adamı tatillere götürürseniz o da kendini böyle bulunmaz hint kumaşı sanır.
Hıc para getırmedıyse neden ortak paylasıyorsunuz ben oraya takıldım. Bunca yıl zaten beslemıssınız onu
Biktim çünkü. Resmî şekilde nasıl yapılacaksa yapılsın. Hiç duymak görmek düşünmek bile istemiyorum artık. Hatta görmemek için dosyayı hazırla ben yokken eve bırak okurum dedim.
Zaten takı olarak nisanda ailesi bir bilezik taktı onu da bozdurdu.
Arabanın yarısı düğün altınlarının bir kısmıyla kalan yarısını da ben vermiştim.
Takılarda kimin tarafı ne taktıysa onu alsın, arabayı da satış yap 2 ye bol bana ver dedim. Ev eşyalarını zaten ben almıştım dedim.

Ben 7 yıldır kazanmıyor deyince 7 yıldır Avukat sandım. İlk yıllar kazanamaz tamam da, hiçbir şeyi beğenmemek, kazandığını bile evine harcamamak yanlış. Yoksa bu ülkede 2.000 tl maaş alıp evini geçindiren insanlar var, kirayı bile yeni ödüyor diyorsunuz. Nasıl alıştırırsan öyle gider, bugün boşanmazsan ve eğer evi geçindirmeye devam edersen böyle devam eder.
Canım 2000 tl bile almıyor. Kendi işi. Geçen hesaplamıştı yıl da şu kadar kazanmışım diye böldük aylara 2000 ancak ediyor. Hatta etmiyor bile. O da dışarda yemeğine yol parasına vs gidiyordur. Aydan aya 600 tl kiranın yarısını veriyor sadece. O kadar. Zaten bu kiranın yarısını vermeyene 5 aydır başladı. Önceden o da yoktu.

Zaten demedigim kalmadı bugün. pztesi günü dosyayı oluşturunca görürüm boşanma davasini. Bu davalar hemen bitiyor mu?
Ben gerçekten görmek istemiyorum. Çünkü şu an hem bir soktayim. Hem tup bebek düşünüyorduk. Bir anda nereden nereye uçtuğumuzu anlamış da değilim. Bari tup bebek işine devam edeyim yumurta doldururum diye düşünüyorum.

Calisir cabalar,yinede durumu duzeltemez o farkli bir boyuttur ama "is yok" deyip yan gelip yatan erkekten bende nefret ediyorum.Bosanin diyemem lakin bu karakterdeki bir adamlada hayat zor.Cocuk konusuna gelince de su kosullarda barussaniz bile erteleyin derim

Zaten demedigim kalmadı bugün. pztesi günü dosyayı oluşturunca görürüm boşanma davasini. Bu davalar hemen bitiyor mu?
Ben gerçekten görmek istemiyorum. Çünkü şu an hem bir soktayim. Hem tup bebek düşünüyorduk. Bir anda nereden nereye uçtuğumuzu anlamış da değilim. Bari tup bebek işine devam edeyim yumurta doldururum diye düşünüyorum.
Anlaşmalı olursa çok kısa sürüyor. Hakkinızda hayırlısı. Aileniz ne diyor? Biliyorlar mı durumu?

Anlaşmalı olursa çok kısa sürüyor. Hakkinızda hayırlısı. Aileniz ne diyor? Biliyorlar mı durumu?
Bugun anneme soyledim. Ama durumun bu boyut da oldugunu bilmiyordu. Sen ne kararı verirsen yanındayız biz dedi. Önemli olan senin sağlığın senin mutluluğun dedi. Bu şekilde zaten yürümez o ilişki dedi. Bir yerden tekrar patlak verir barışsanız da onun kendi işini değil de bir yere girip çalışması daha mantıklı dedi. Biraz düşün sonra karar ver dedi

Zaten yumurta dondurma olayını da annem söyledi. Sen yine de tedaviyi ol yumurtanı dondur. Dünyanın bin türlü hali var dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X