Bugun bosanmaya karar verdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

pinkbuyu

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
3.217
2.204
333
İstanbul
Kızlar eşim kaynaklı tup bebek yapacaktık. Evin maddi tüm yükü ben de . Aynı zamanda tup bebek parasını da ben biriktiriyorum. Eşimin düzgün bir geliri olacağına inanmıyorum. Sırtını bana yaslamış yaşıyor gibi. Bir de ailesi de kendisi de ayrı bir havalarda. Bugün tartıştık, daha önce de tartışmalarımız oluyordu. En sonunda ayrılmaya karar verdik. Evden ayrıldı. Tüm edinmiş olduğum mülk ve kıymetli eşya takıları paylaşacağız. Biraz için buruk. Bir şekilde düzeltse bile yine Tüm yük ben de olacak. Ben çalışacağım ben düşüneceğim, o hiç bir şeyi beğenmeyecek, ben daha çok para kazanmaya çalışacağım. Bu yillardir böyle devam ediyor. Çok yıprandım artık. Lütfen bir akıl verin bana

allah yardımcın olsun zaten bu skeılde hayatın yükünü hep sen almıssın en azımda tek başına kemdın için calısırsın kendı ayaklarının üzerinde durursun ilgisiz sorumsuz bi adamla da ömür gecmıyor me bılım komuşun son olarak yanı calısmıyırmu kemdıai akşama kdar yatıyormu süreklı sizmi calıaıyorsunuz ? bi rahatsızlıgı falan mı varda siz calısıp o evse öylece yıyor

İşiniz neden çalışmıyor
Güya çalışıyor ama para kazanmıyor. Kazandığı parasıyla sigortasını bile yatırmıyor yıllardır. Özel sağlık sigortası yaptırdım ona onun parasını bile ben ödüyorum. 3 yıldır para kazanmıyor. Daha önce de okuyordu yine para kazanmıyordu. Ben onu tanıdığımdan beri bu şekilde yaşıyoruz.

Güya çalışıyor ama para kazanmıyor. Kazandığı parasıyla sigortasını bile yatırmıyor yıllardır. Özel sağlık sigortası yaptırdım ona onun parasını bile ben ödüyorum. 3 yıldır para kazanmıyor. Daha önce de okuyordu yine para kazanmıyordu. Ben onu tanıdığımdan beri bu şekilde yaşıyoruz.
En başından beri keşke bu duruma göz yummasaydinz işiniz çok zor Rabbim yardım etsin ❤️

En doğru kararı vermişsiniz, daha ne kadar bu şekilde yaşayabilirdiniz mi?

Sorumluluk sahibi olmayan insan, yük olmaktan başka bir işe yaramaz. Sizin boşanmanızla birlikte kaybedeceğiniz birşey yok.

Ailesi de hiç bir şeyi beğenmiyor, surdan alışveriş etmeyin şunları alın, bu evde oturmayın diyor. Ben sürekli daha iyisi olsun diye düşünürken artık kafayı yeme noktasına geldim.
Oldu pasanız calısıp kazanırsa otururz iyi evde deseydiniz keske
Erkege nekadr verirsen daha fazlasını istiyor
Ben bunu lohusalıkda anladım😂
Siz erken anlamıssınız.
2 cocuk büyütmeye gerek yok
Yolunuz acık olsun🙏🏻

Duzelecek seylerse dusunun derim ama umudun yoksa esinden bi baltaya sap olmaz diyorsan tek yol ayrilik.bunun adi evlilik degil karsindakini kullanma gibi olmus.

Bir de ailesi sınırımı bozuyor. O evden çıkın o ev kötü şuraya taşının diyorlar. Tüp bebek yaptıracağız. Sürekli akıl veriyorlar. En sonunda bugün tuo bebeği erteledik de ailene sürekli akıl veriyorlar gerildim duymak istemiyorum dedim. Iptal edelim o halde dedi. Parasını bile ben biriktiriyorum yeter artık dedim. Bunaldim. Demedigim kalmadı. O da evi terketti.

Ailesi de hiç bir şeyi beğenmiyor, surdan alışveriş etmeyin şunları alın, bu evde oturmayın diyor. Ben sürekli daha iyisi olsun diye düşünürken artık kafayı yeme noktasına geldim.
Hangi parayla diye sordunuz mu ailesine?
Hani eşiniz çalışıyordur, didiniyordur, buna rağmen sizden az kazanıyordur, o zaman paranın lafı edilmez bence. Hayat müşterektir.
Ama 3 yıldır para kazanmıyor diyorsunuz. O zaman "güya çalışıyor" dediğiniz nedir? Ne yapıyor yani?
Eğer salmış bir insansa, sizin imkanlarınızla geçinmeye alıştığı için tembellik ediyorsa, çok doğru bir karar vermişsiniz.

Ne iş yapıyor eşiniz? Neden bu şartlarda tüp bebekle uğraşıyorsunuz? Ailesi oğlunun geliri olmadığını bilmiyor mu da konuşuyor?

Oldu pasanız calısıp kazanırsa otururz iyi evde deseydiniz keske
Erkege nekadr verirsen daha fazlasını istiyor
Ben bunu lohusalıkda anladım😂
Siz erken anlamıssınız.
2 cocuk büyütmeye gerek yok
Yolunuz acık olsun🙏🏻
Bie de eve gelip yemek yapıyorum. Haftasonları da temizlik yapıyorum. Temizlikçi tutalım bari diyorum ben yoruluyorum diyorum. Bir evi süpürüyor tüm temizliği yaptım işte diyor. Hiç bir ise yaramıyorsun sen diye bugün ağzıma geleni söyledim artık. Nişanlılık döneminde annesi bir bilezik takmıştı onu bozdurdu kendi işi için daha onu bile yerine koymadı. Sigorta borcu var ödeyemiyor. Evde tek para biriktiren benim. Sağlık sorunu oldu ablasına ve ailesine dedim kimse oralı olmadı. Bir de sağlık sigortası yaptırdım. Şimdi de ailesi de hiç bir şeyi beğenmiyorlar bir de. O kötü bu koTu dedikce artık kendimi iyice salak gibi hissetmeye başladım. Ancak boş boş konuşuyorlar ben ise onların her beğenmediğini yapmakla yukumluymusum gibi bir durum oldu

Ailesinin yanına mı gitti ?
Burada yazdığınız şekilde açık konuştunuz mu ?
Bütün yükün üzerinizde olması ve ayriyeten tüp bebek yaptırmak sağlam sinir ister.
Tüp bebek sürecinde kafanız rahat olmalı, eğer tekrar bir araya gelirseniz eşinizle her şeyi açık konuşmalısınız.

Hiç para kazanmadigi ne iş yapiyor eşiniz????

Ne iş yapıyor eşiniz? Neden bu şartlarda tüp bebekle uğraşıyorsunuz? Ailesi oğlunun geliri olmadığını bilmiyor mu da konuşuyor?
Avukat eşim. Ailecek bir havalardalar. Ablası arıyor o evden çıkın diyor. Yanı biz bask a bir yerde kira ödeyebilir miyiz kimse sormuyor. Bir defa daha böyle kavga ettik sonra eşim kiranın yarısını ödemeye başladı. Ama ben bunun mücadelesini mi vereceğim surekli

Bie de eve gelip yemek yapıyorum. Haftasonları da temizlik yapıyorum. Temizlikçi tutalım bari diyorum ben yoruluyorum diyorum. Bir evi süpürüyor tüm temizliği yaptım işte diyor. Hiç bir ise yaramıyorsun sen diye bugün ağzıma geleni söyledim artık. Nişanlılık döneminde annesi bir bilezik takmıştı onu bozdurdu kendi işi için daha onu bile yerine koymadı. Sigorta borcu var ödeyemiyor. Evde tek para biriktiren benim. Sağlık sorunu oldu ablasına ve ailesine dedim kimse oralı olmadı. Bir de sağlık sigortası yaptırdım. Şimdi de ailesi de hiç bir şeyi beğenmiyorlar bir de. O kötü bu koTu dedikce artık kendimi iyice salak gibi hissetmeye başladım. Ancak boş boş konuşuyorlar ben ise onların her beğenmediğini yapmakla yukumluymusum gibi bir durum oldu
Eşinizi seviyorsunuz ancak onunla bir gelecek göremediginiz için kafanızda bitirmiş gibisiniz

Ailesinin yanına mı gitti ?
Burada yazdığınız şekilde açık konuştunuz mu ?
Bütün yükün üzerinizde olması ve ayriyeten tüp bebek yaptırmak sağlam sinir ister.
Tüp bebek sürecinde kafanız rahat olmalı, eğer tekrar bir araya gelirseniz eşinizle her şeyi açık konuşmalısınız.
Açıkca konuştum demedigim de kalmadı. Yeter artık dedim. Girio bir yere çalışmak istemiyor. Ilk yıllarda böyle hiç para kazanamaması normalmiş öyle diyor da. Ben kazanacağına da inanmıyorum.

Üzerinden bir yük kalkmış hakkında hayırlısı olsun.
Bence boşanmak daha iyi üzerinde yeterince yük varken bebek çok da mantıklı değilmiş zaten. Kaldı gi doğum iznine ayrıldığında kim geçindirecek o evi? Bunlar ince düşünülmesi gereken şeyler.

Öyle olur
Sorsan yapmasaydın derler
37 hafta calıstım dogum parası aldım
4900 tl kendime bi cift corap alamadım
Kocam saolsun cok güzel yerler buldu harcıcak😂
Kadını erkegi yok bu isin,insanın yüzü kızaracak.
Ben bütün harcadıklarımı ,eline nakit verdiklerimi ajandama yazdım.
Gösterdim.
Biri bana bunu dese cok utanırım.
Yazmıs bide derim.
Borc aldım ödücem falan dedi🤣
Biliyorz ki ödemez gitti o para.
O yüzden kac kurtar kendini bacım
Böyle ömür gecmiyor😕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X