• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bugün boyadım sonuç muhteşem exicolor bal kumral resimli !!!

saçlarımı izmirde mossda yaptırdım ve saç. rengime bayıldı kendim boyadım deyince inanmadı baya bi süre :) onlar bu renk için 3 renk boya karıştırıyorlarmış :))) işte mezun olduk ve mezuniyetimden bikaç kare

Eki Görüntüle 204735
Eki Görüntüle 204734
Eki Görüntüle 204733

öncelikle meznuıyetın hayrlı ugurlu olsun ve saçların muhteşem olmuş ama bu exicolor boyayı her yerde bulmak malesef cok zor:( bu arada söylemeseydin ne renkle elde ettiğini kuaföre malum onlar bizden sır gbi saklıyorlar yada uyduruyorlar:1:

Merhaba bende izmirdeyim ....loreal majirel ve sizin aldığınız boyayı nereden bulabilirim? saçlarınız çok güzel olmuş

çok sevinirim canm sağol şimdiden

Canım ben boyadım saçlarımı. Resimdeki kızın rengine benzedi, güzel oldu. Böyle bir renk düşünürsen tavsiye ederim...

dsc02542modified.jpg

ben bayıldım bu renklere ama saçlarım sarı dönebilirmiyim yani ben alışabilirmiyimmm?? kafamkarıştı akşam akşammm :((((

bu boya heryerde buylunabilir..ucuz boyadır beyaz kapamada çok zayıftır...amanyok oranı yüksktir kokusu diğer ucuz boyalara göre fena değildir...3 tl ile 3.5 tl arasında istanbulda satılmaktadır..ama saçlarınıza bu boyaları kullanmamanızı tavsiye derim..

bu boya heryerde buylunabilir..ucuz boyadır beyaz kapamada çok zayıftır...amanyok oranı yüksktir kokusu diğer ucuz boyalara göre fena değildir...3 tl ile 3.5 tl arasında istanbulda satılmaktadır..ama saçlarınıza bu boyaları kullanmamanızı tavsiye derim..

Emin misin beyaz kapamada zayıf olduğuna? İçerik olarak 15 liralık koleston kutu boyadan pek farklı olduğunu sanmıyorum. Tek fark ambalaj ve reklam...

ben edirnede oturuyorum büyük marketlere baktım fakat bulamadım edirnede oturupta bu boyayı kullanan varmı acaba ?

arkadaslar merhaba. benım saclarım siyahtı önce çikolata kahve sonra da bronz kahve boyadım. pek farklılık olmadı. koyu kahverengi istiyorum. acaba ne tavsiye edersiniz. exicolor bal kumrak boyasam nasıl olur sizce?

arkadaslar merhaba. benım saclarım siyahtı önce çikolata kahve sonra da bronz kahve boyadım. pek farklılık olmadı. koyu kahverengi istiyorum. acaba ne tavsiye edersiniz. exicolor bal kumrak boyasam nasıl olur sizce?

exicolor bal kumralı koyu zeminlere uygulamınız tavsiye etmem saçları açık kumral karamel bakır tonlarında yada sarı tonlrında olanların kullanmaları uygun olur .

yaa işte bu .. istediğim renk tamamen buu ... :69:
canım bir de boyamadan önceki halinin fotosu varsa ekleyebilir misin lüften :54:

Back
X