- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
nerde oturuyorsunuz bilmiyorum da eğer uzak bir mesafeyse gittigine degmiyorbizde eylül gibi çok istemiştik, sevgilim askerden döndüğünde bikaç gün gidelim diye ama en sonunda ankaraya gidebildik gide gide
Uzaktayiz yaa .
1 hafta falan birseyler bulabilsem iyi gelir sanki bize ama yakalanma korkusu var birax
2 güngidersek orasi olmaz zaten bir ggün yol sürer sirf .
Uçağa da bilemiyorum ki uçakla gidelim
uçak çok masraf tutuyor canım yaa, tabi maddi durumunuzu bilmem dee biz iki işsiz gidememiştik valla
evdekilere saglam bir bahane bulursan yakalanmazsınız daa işte ne bahane bulacaksın :44: yalana teşvik ediyorum resmen seni
woowww kaçamak demek =)))
ceylinim yaş kaç ...
Yalan şart yoksa sevgilimle tatile gidiyoruz dersem kotu şeyler olur
Bakalim artik bulacagiz birseyler
ben arkadaşım nişanlanıyor deyip gidecektimdee işte işe fesat karıştırdım diye gidemedim
izmir de yarım pansiyon bi otel vardı, ama deniz kenarı falan muthiş bi yer orayı çok istemiştim de beyefendi herşey dahil isteyince orayı rafa kaldırmıştım. ama azmettim evlenince mutlaka bigun alacam kocayı gidecem oraya
Ayy nasil dayandinizbugün hiç su içmedim
Yaa kaçamak :)
21 yasindayim
Ayy nasil dayandiniz
Kola falan mi iciyorsunuz ?
bol şansss,yakalanma emi :)
İyi fikirmis bu
Teki evden kacmisti bu da nisanlansin bari
Sen niye gidememustin
yoo pc basında unutmusum
du gidip 1 bardak su içimm
biz adapazarında oturuyoruz, uçak için paramız yetmedi, otobusle de gitsek 10 saat hatta daha fazla yol sürecek, maksimum da 2 3 gün izin alabilmiştim evdeno yuzden bodrum tarafını iptal etmek zorunda kaldık. sonra amasraya gidelim diye düşünürtken ankarada yaşayan bi arkadaşım ben erkek arkadaşımda kalırım siz gelin benm evde kalın deyince o daha cazip geldi zaten annemler de beni ankarada biliyordu, sevgilim de asker arkadaşım evleniyor ankarada dedi de geldi, böylece az yalanla halletmiş olduk yani kaçamagı yaptık ama tam istedigimiz gibi lmadan oldu
Ahaha
Bir ara acayip nette takiliyordum .
Ne yemek ne su 2 hafta kadar gece 5 te hatip sabah 12 de kalkiyordum 7 kilo vermistim
İhmal etmeye gelmez su aman ha :)
Bel fitigi boyun fitigi hep bundan
Amaç beraber olmak değilmi zaten rahat rrahat
Bizim ki tatile gidecek te beni ekliyor planina bence
Tekrar giderseniz pek sakindir bu ara..
Eğernasip olurda eevlenirsen balayı için karadeniz turu düşünüyorum bende
sanırım şuan bende boyun fıtıgı oluyorum, çok fena ağrıyorbi yandan proje çizdigim için sürekli laptop başında oturmak zorundayım bide gerçi şu 7 kilo verme işi bende de olsa hiç fena olmaz daa nerdee benm aklım sürekli yemekte zor ttuyorum kendimi
bizde zaten o yuzden arkadaşın evine ikna olmak zorunda kaldıkevcilik oynadık resmen 2 gün boyunca
tatile gitmemek çok işime geldi aslında bnem, mayo bikini olayına hiç giresim yoktu da sırf onu kıramadıgımdan tamam demiştim, kendiliginden kurtulmuş oldumama balayına kadar bayaaaa bi zayıflamam lazım
ben balayı için mavi tur istiyorum aslında şu izmirden kalkıp yunan adalarını dolaşanlardan ama mustakbel kocacım da diyor ki bide deniz tutarsa falan balayını ziyan edemem başka bir fikir bularayıştayım bende
Bende isin en çokkilo yanina sevinmistim
O ara 3 yasinda ki tavsanim olmuştu depresyona ggirmiştim neredeyse .
Herşeyin ustuste geldiği bir dönemdi ..
Dikkat edin sizde bol bol su için onlermis boyun futigini
O da iyice benim ayagimin toprağa basmasi gerek
Yoksa yapamam uzun sureli gezileri
Bizim ki kus adasina gidip bir ay kalalim diyor çokcilgindir benim sevgilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?