Bugun boyle bir cilginlik yaptim .

nerde oturuyorsunuz bilmiyorum da eğer uzak bir mesafeyse gittigine degmiyor bizde eylül gibi çok istemiştik, sevgilim askerden döndüğünde bikaç gün gidelim diye ama en sonunda ankaraya gidebildik gide gide

Uzaktayiz yaa .
1 hafta falan birseyler bulabilsem iyi gelir sanki bize ama yakalanma korkusu var birax
2 güngidersek orasi olmaz zaten bir ggün yol sürer sirf .
Uçağa da bilemiyorum ki uçakla gidelim

Uzaktayiz yaa .
1 hafta falan birseyler bulabilsem iyi gelir sanki bize ama yakalanma korkusu var birax
2 güngidersek orasi olmaz zaten bir ggün yol sürer sirf .
Uçağa da bilemiyorum ki uçakla gidelim

uçak çok masraf tutuyor canım yaa, tabi maddi durumunuzu bilmem dee biz iki işsiz gidememiştik valla

evdekilere saglam bir bahane bulursan yakalanmazsınız daa işte ne bahane bulacaksın :44: yalana teşvik ediyorum resmen seni

Yalan şart yoksa sevgilimle tatile gidiyoruz dersem kotu şeyler olur
Bakalim artik bulacagiz birseyler

Yalan şart yoksa sevgilimle tatile gidiyoruz dersem kotu şeyler olur
Bakalim artik bulacagiz birseyler

ben arkadaşım nişanlanıyor deyip gidecektim dee işte işe fesat karıştırdım diye gidemedim

izmir de yarım pansiyon bi otel vardı, ama deniz kenarı falan muthiş bi yer orayı çok istemiştim de beyefendi herşey dahil isteyince orayı rafa kaldırmıştım. ama azmettim evlenince mutlaka bigun alacam kocayı gidecem oraya

İyi fikirmis bu
Teki evden kacmisti bu da nisanlansin bari
Sen niye gidememustin

İyi fikirmis bu
Teki evden kacmisti bu da nisanlansin bari
Sen niye gidememustin

biz adapazarında oturuyoruz, uçak için paramız yetmedi, otobusle de gitsek 10 saat hatta daha fazla yol sürecek, maksimum da 2 3 gün izin alabilmiştim evden o yuzden bodrum tarafını iptal etmek zorunda kaldık. sonra amasraya gidelim diye düşünürtken ankarada yaşayan bi arkadaşım ben erkek arkadaşımda kalırım siz gelin benm evde kalın deyince o daha cazip geldi zaten annemler de beni ankarada biliyordu, sevgilim de asker arkadaşım evleniyor ankarada dedi de geldi, böylece az yalanla halletmiş olduk yani kaçamagı yaptık ama tam istedigimiz gibi lmadan oldu

Amaç beraber olmak değilmi zaten rahat rrahat
Bizim ki tatile gidecek te beni ekliyor planina bence
Tekrar giderseniz pek sakindir bu ara..
Eğernasip olurda eevlenirsen balayı için karadeniz turu düşünüyorum bende

Ahaha
Bir ara acayip nette takiliyordum .
Ne yemek ne su 2 hafta kadar gece 5 te hatip sabah 12 de kalkiyordum 7 kilo vermistim
İhmal etmeye gelmez su aman ha :)
Bel fitigi boyun fitigi hep bundan

sanırım şuan bende boyun fıtıgı oluyorum, çok fena ağrıyor bi yandan proje çizdigim için sürekli laptop başında oturmak zorundayım bide gerçi şu 7 kilo verme işi bende de olsa hiç fena olmaz daa nerdee benm aklım sürekli yemekte zor ttuyorum kendimi

Amaç beraber olmak değilmi zaten rahat rrahat
Bizim ki tatile gidecek te beni ekliyor planina bence
Tekrar giderseniz pek sakindir bu ara..
Eğernasip olurda eevlenirsen balayı için karadeniz turu düşünüyorum bende

bizde zaten o yuzden arkadaşın evine ikna olmak zorunda kaldık evcilik oynadık resmen 2 gün boyunca

tatile gitmemek çok işime geldi aslında bnem, mayo bikini olayına hiç giresim yoktu da sırf onu kıramadıgımdan tamam demiştim, kendiliginden kurtulmuş oldum ama balayına kadar bayaaaa bi zayıflamam lazım

ben balayı için mavi tur istiyorum aslında şu izmirden kalkıp yunan adalarını dolaşanlardan ama mustakbel kocacım da diyor ki bide deniz tutarsa falan balayını ziyan edemem başka bir fikir bul arayıştayım bende

Bende isin en çokkilo yanina sevinmistim
O ara 3 yasinda ki tavsanim olmuştu depresyona ggirmiştim neredeyse .
Herşeyin ustuste geldiği bir dönemdi ..
Dikkat edin sizde bol bol su için onlermis boyun futigini

O da iyice benim ayagimin toprağa basmasi gerek
Yoksa yapamam uzun sureli gezileri
Bizim ki kus adasina gidip bir ay kalalim diyor çokcilgindir benim sevgilim

Bende isin en çokkilo yanina sevinmistim
O ara 3 yasinda ki tavsanim olmuştu depresyona ggirmiştim neredeyse .
Herşeyin ustuste geldiği bir dönemdi ..
Dikkat edin sizde bol bol su için onlermis boyun futigini

ben depresyondayken de çok yiyorum kii gerçi bu ara gaza geldim nişanım yaklaştı diye dün diyete başladım ama bakalım hayırlısı

ben çok su içiyorum yaa, mutlaka 3 lt oluyor benm hergun, 5 mi içsem acaba boyun fıtıgım geçsin die

O da iyice benim ayagimin toprağa basmasi gerek
Yoksa yapamam uzun sureli gezileri
Bizim ki kus adasina gidip bir ay kalalim diyor çokcilgindir benim sevgilim

yaa bence beni deniz tutmaz ama sevgilicegizim ya kendine güvenmiyor bu konuda yada işini tamamen garantiye almak istiyor

1 aylık ne bahane bulcakmışsın evdekilere peki beyefendi bu konuda yorum yaptımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…