- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Evlenince balayi için düşünüyor onu :))ben depresyondayken de çok yiyorum kiigerçi bu ara gaza geldim nişanım yaklaştı diye dün diyete başladım ama bakalım hayırlısı
ben çok su içiyorum yaa, mutlaka 3 lt oluyor benm hergun, 5 mi içsem acaba boyun fıtıgım geçsin die
yaa bence beni deniz tutmaz ama sevgilicegizim ya kendine güvenmiyor bu konuda yada işini tamamen garantiye almak istiyor
1 aylık ne bahane bulcakmışsın evdekilere peki beyefendi bu konuda yorum yaptımı
Ahaha
Bir ara acayip nette takiliyordum .
Ne yemek ne su 2 hafta kadar gece 5 te hatip sabah 12 de kalkiyordum 7 kilo vermistim
İhmal etmeye gelmez su aman ha :)
Bel fitigi boyun fitigi hep bundan
Kolum ağrıyor hep bundan demek
Susuz ölmüşümmmm
Canım ben kilo da veremiyorum. .
Çünkü yemeyip yemeyip saldırıyomm
Evlenince balayi için düşünüyor onu :))
Sahi simdi de gidelim desem ikiletmez ya neyse
Peki günde 3 lt suyu nazil iciyorsunuz
Ben 3 bardak icersem benden iyisi yok
Belirli diyet listeniz var mi yoksa azaltiyor musun ?
Babam boyle pasta yapmaya nerden ogrendi
Diyet yaparken bende oyleydim
Gündüz yemezdim yemezdim aksam 10da bi yerdim pasta börek ne varsa
Kilo almiyorsaniz yine iyi
hee şimdi anladımmiyi fikirmiş yaa 1 aylık balayı benm paşa da ister kesin ama 1 ay kimse izin vermez, dönünce işsiz kalırız borç içinde boguluruz artık
ben suyu çok seviyorum, 1.5 lt lik şişem var onu hiç yanımdan ayırmıyorum evde. ve aklıma geldikçe içiyorum ondan. 2 şişe de mutlaka bitiyor bi gündegözünün önüne koy gördükçe canın ister belki
diyet listem de tam olarak yok aslında da ara öğünlermi yapmaya çalışıyorum, bide yemekte biraz azaltıyorum. akşam 8 den sonra da bişey yememeye çalışıyorum, ki gece 2 de yattıgım için normal sanırım3 ayda 7 8 kilo vermem lazım yoksa nişan kıyafeti içinde pek hoş gözükmeyebilirim, kaynanamlarda beni begenmezse sonra seyreyle cümbüşü
Evleneli çoook kilo aldım
offfffff oooooffffffff
Diyet yaparken bende oyleydim
Gündüz yemezdim yemezdim aksam 10da bi yerdim pasta börek ne varsa
Kilo almiyorsaniz yine iyi
Enişte beğenmiş onlara ne
İsveç diyeti yaptim ben 2 hafta kadar tam uymasamda genel olarak uyguladim 6 kilo verdim veremezsen son iki hafta bunu yaparsin
Çok AC kalmiyorsun aslında ama ilk 3-4 gün biraz zirlaniyorsun tabi
bikaç haftadır bende öyleydim, her sabha kalkıp diyete başlıyordum, ama yemek yemeyi unutuyorudum sonra gece vakti gözümü doyurmaya çalışıyordum bi dahaşimdi o yuzden ara öğünlerime daha çok dikkat etmeye çalışıyorum
enişte de arada laf çarptırıyordu da geçen bi ağzının payını verdim şimdi ses çıkartamıyorgerçi eski nişanlımın annesinden öyle şeyler duyuyodum ki kilo konusunda bu sefer çok tırsıyorum :18: ki öle aşırı kilolu bir insan degilim, kilomu da göstermem ayrıca :18: ne var yani 40 42 bedensem
nasıl bi diyetmiş o isveç diyeti2 haftada 6 kilo muu hiç bişey yemiyo musun yoksa
Evlenince kilo almayan mi var ki
Bosveer
Çok rahatsız olursan da 2 hafta İsveç diyeti yaparsin sanki
Off irademe sahip cıkacilsem
Çok AC kalmiyorsun aslında ama ilk 3-4 gün biraz zirlaniyorsun tabi
Ben bol bol yürüdüm o 2 hafta .
Günde en az 1 saat yyürüdüm.
Suya da limon sikarak içtim.
Sende oöyle denesene madem çok su iciyorsun .
İnsanlar konuşur onlari umursama
Bana çalık demişti hic tanimadigim bir kadin
Verirsin ya çok sikma kendinisadece yürüyüşle ve suya limon katmakla mı verdin 6 kiloyuvalla şuan yapmaya başlarım eğer öyleyse
suya limon katmayı hep duydum da 1 gün yapsam ikinci gün unutuyorum yaatelefona yuklenen programlar varmış su iç diye hatırlatan, bende suya limon koy dien bir program mı arasam acaba
yaa başkalarını umursamam ben de kaynana deyince geriliyorum :18: zamanında çok çektim ondan heralde, olumsuz bişey duyarsam çok üzülürümki zaten diyorum ya 7 8 kilo versem bana yetecek, 3 ayda başarabilirim inşallahh :18:
yurtta gizlice köpek beslesem odamda
iyi çılgınlık olur hee
ama hayvanı dolapta saklamak
hayvana yazık olur di mi
Verirsin ya çok sikma kendini
İnternetten bak tarife
tamam bakayım hemen
Başlardan diyet arkadasi olalim 2 kilo vermem gerek benimde
yaa bu diyette nerdeyse hiç yemek yok kiisadece neskafeyle öğlene kadar durmak lazım, sonrasında 1 yumurtayla nerdeyse akşama kadar falan aslında 2 hafta dişimi sıkıp sonrasında rahat etmek var ama çok kararsız kaldım yaa :44::44:
Ben aralarda elma yedim hep .
Çok acikmiyosun bir iki gün dene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?