- Konu Sahibi BlackHoney
Arkadaslar, ben tam 28 gün önce burun ameliyati oldum.Bu ameliyati Dr.Zühtü Demir gerceklestirdi.Yurtdisindan Türkiye ye geldim ve 14 gün kaldim.Aslinda hersey gayet iyi gecti sadece su anda sabirla ödemlerin gecmesini bekliyorum.Burda bazi arkadaslarla resimlerimi bastan sona paylasdim diger topikde de (Basdan sona frapan,nehiyy, supergirl ve Ben BlackHoney ) simdi de yeni resimlerimi ekledim sizlerle fikirlerinizi paylasmak icin.Sizlerden tabii samimi iyi ya da kötü yorum ve elestirilerinize acigim.
Özelikle bana su konuda yardimci olun, önden fazla bi degisim fark etmedim yoksa banami öyle geliyor? Burun ucum mesela biraz daha kalkikmi olsaydi?Daha zarif olmasini istiyordum burun ucumun fakat su anda sislikden dolayi mi bana öyle geliyor anlayamadim..bilmiyorumkismile Bana bu konuda fikirlerinizi belirtin ltf kizlar .. Cok sevinirim
Albümüm herkeze acik şutarafagitti
Özelikle bana su konuda yardimci olun, önden fazla bi degisim fark etmedim yoksa banami öyle geliyor? Burun ucum mesela biraz daha kalkikmi olsaydi?Daha zarif olmasini istiyordum burun ucumun fakat su anda sislikden dolayi mi bana öyle geliyor anlayamadim..bilmiyorumkismile Bana bu konuda fikirlerinizi belirtin ltf kizlar .. Cok sevinirim