Bugün çok isteyipte yapamadığınız şey neydi?

deniz_1988

Olmayınca olmuyor işte
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
3.540
577
163
Arkamdan atıp tutan,beni deliye döndüren kuzenim aynı zamanda iş arkadaşımın haddini bildirmekti.

Son düzenleme:
kocamın bir den fevrilenip kalp kırmasını ve cok fazla millet tarafından gaza gelmesini ve sorumluluk sayibi olmasını saylayabilmek ama nerdeyse imkansız

Şöyle güzel bir kahvaltı yapmaktı..
Ama diyette olduğum için yapamadım çok az yedim..

Sevgilimle güzel bir hafta sonu geçirmek ama imkansız (((

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bugün sevgilimin doğum günü tek istediğim tüm günü beraber geçirmek ama ben işteyim o da yüksek lisans dersinde. üstelik ayrı şehirlerdeyiz. bu iş yaş yani

ben kit kanat gecinmeye calisirken esimin kiz kardesine aldigi 450 liralik hediye cantanin faturasini esimin basinda paralamayi cok istedim ama maalesef yurtdisinda su an o yuzden yapamadim icimde kaldi ve basima agrilar girdi resmen

GALAXY S NOTE tarafindan gonderildi

Otobüste ben çocuklu bayan koltuğunda otururken, laftan anlamayarak yanıma sıkışan yüzsüz kadının saçından tutup savurmayı çok ,istedim ama yapamadımm

ev islerini.bitirip tv karsisinda cayimi yudumlamak ama.aksam.oldu.ve.benim islerimm maalesefki hala bitmedi

GALAXY S NOTE tarafindan gonderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…