Bugün çok karamsarım...

zuhal32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
796
682
103
Isparta
Hava çok soğuk her yer bembeyaz.tek başımayım.camdan dışarı bakayım dedim bu ilçeye ilk geldiğimizde onun oturduğu ev karşımda.hep aynı şeyler hiç bir heyecanım yok ne yapacağım neyi bekliyorum ne zamana kadar burdayım hep sorular...bugün moralim çok bozuk.karamsarlaştım iyice...

Samimi bir arkadaşın yok ondardın sıkıntın

Öylesine mi yani..ayrılık acısı mı? Oluyor arada böyle..kendinizi baska seylerle mesgul etmeye calısın..birde ailenizden filan kimse yok mu?

zuhal aslında ailenden birileri yanına gelebilse en azından şu dönemleri geçirinceye kadar iyi olur üzme kendini demeyeceğim çünkü üzüleceksin ve sende biliyorsun ki gün gelecek bi bakmışsın içinde bi şey kalmamış inşallah yakındır o günler

çok teşekkür ederim.dün hiç giremedim cvp da yazamadım.bilmiyorum ya bu günler çok durgun ve ağlamaklıyım.hiç bir plan yapamıyorum.saolsunlar hep arkadaşlar çağırıyo onlarlayım ama yine bi yanım acıyo...

zuhal aslında ailenden birileri yanına gelebilse en azından şu dönemleri geçirinceye kadar iyi olur üzme kendini demeyeceğim çünkü üzüleceksin ve sende biliyorsun ki gün gelecek bi bakmışsın içinde bi şey kalmamış inşallah yakındır o günler

malesef yeliz şuan öyle bir imkan yok.şu zaman hızlı geçsin diyorum sonra da neyi bekliyorum ki ???her şey sıkıcı gelmeye başladı.sen ne yaptın ?nasılsın?

ben daha iyiyim sanırım yani yaa iyi olmak zorundasın diyorum kendime sürekli bu aralar onunla görüşmemizi gerektirecek bi durum var onun gerginliği var üzerimde biraz :37: sende iyi yapıyorsun arkadaş ailen yanında olmayınca en iyi çaredir kendini toplamak için benim maalesef ona da güvenim kalmadı bu ex eşim yüzünden 20 yıllık dostumun gerçek yüzünü gördüm arkadaşlığa da inancım kalmadı gibi geliyo bazen.Ama geçecek bu günler şu an en azından bunun farkındayım eskiden hep böyle gidecek gibi geliyordu

Back
X