Bugun çok mutluyum.

blackwomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
505
3
46
Bursa
ARKADAŞLAR İKİZ GEBELİK YAŞIYORUM DEMİŞTİM CİNSİYETLERİNİ
ÖGRENDİMMM :)))
BİR KIZ EVLADIM BİR ERKEK EVLADIM VARMIŞ
İSİMLERİNİ ZATEN ÖNCEDEN HAYAL ETMİŞTİK
OĞLUMUN ADI : POYRAZ BULUT
KIZIMIN ADI:KUMSAL YAĞMUR
SİZCE NASIL İSİMLER ....
RABBİM İSTEYEN HERKEZE VERSİNNN....RABBIM NAZARLARDAN KORUSUNNN ..AMİNN

senin adına cok sevindim canım sağlıkla kucagına alırsın insallah yavrularını
isimler güzel ama poyraz bulut değil de bulut poyraz seklinde olsa kulağa daha hoş gelir

Son düzenleme:
senin adına cok sevindim canım sağlıkla kucagına alırsın insallah yavrularını
Isimler güzel ama poyraz bulut değil de bulut poyraz seklinde olsa kulağa daha hoş gelir

canım bulut eşimin adı :) eşim adını çok begenıyordum
eger dedım erkek olursa poyrazın yanına bulut ismini koymak ısıtoyrum dedım:)) oda çok sevındı zaten:)

canım bulut eşimin adı :) eşim adını çok begenıyordum
eger dedım erkek olursa poyrazın yanına bulut ismini koymak ısıtoyrum dedım:)) oda çok sevındı zaten:)

hımm anladım canım sağlıklı olsunlar da tekrar hayırlı olsun aeo

ayy ne güzell maşallah size bir taşta iki kuş.çook sevimli olurlar onlar şimdi maşallah.doğal yoldan mı ikiz sahibi oldun??

canım çok sevindim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. analı babalı büyüsünler.

Ay maşallah subhannallah

Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin inşallah

Darısı isteyen bekleyen herkese olsun...

arkadaşlar bişey sorucam biliyorum erken ama ilişkiden 3 geçti benim kasıkların bu gün çok agrıyo..

ayy ne güzell maşallah size Bir taşta iki kuş.çook sevimli olurlar onlar şimdi maşallah.doğal yoldan mı ikiz sahibi oldun??

evet canım dogal yolla oldu.ama ondan öncesı çok sorunlarım vardı. Miyom ameliyatı falan geçirdım doktorlar rahım alıncak dedı...neler ,neler :)) çok şükür rabbım sabrımın sonun selamete erdirdiii....

Allah nazarlardan korusun sağlıkla doğsunlar inşallah.ahh ahh bnmde ikiz bebişlerim olsaa.gerçi bi tanesinede razıyım ben

arkadaşlar bişey sorucam biliyorum erken ama ilişkiden 3 geçti benim kasıkların bu gün çok agrıyo..

Allah nazarlardan korusun sağlıkla doğsunlar inşallah.ahh ahh bnmde ikiz bebişlerim olsaa.gerçi bi tanesinede razıyım ben

sabret ben çok sabrettım canım...inaşşal rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın....

yaa şöyle sorulara ifrit oluyorum.kafamda saç var hamile olabilirmiyim az önce ilişki oldu hamilemiyim.biz nerden bilcez.bide 3 gün olmuş daha töbe töbeee

aynen yaaa ...hayır burda mutluluk paylaşıyorum demı yaa :) giriyor saçma bır konuyla git sende konu aç ...

Hayırlı olsun cnm, isimler de güzel..Merak işte gerçi bu soruyu bin kere duycaksın ama ailenizde ikiz var mıydı merak ettim

Hayırlı olsun cnm, isimler de güzel..Merak işte gerçi bu soruyu bin kere duycaksın ama ailenizde ikiz var mıydı merak ettim

evet benım sülalemde varmış canım ben bılmıyorum ama :) eşimin baba tarafıda anne tarafındada var ikiz :) yanı eşlerin 2 tarafında da olması şart dıyor zaten doktor ..ya kısmet işte canım yaa :)

öncelikle hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
İki farklı cinsiyet olduğuna göre, çift yumurta ikizi, yani siz çift yumurtlamışsınız...bu nedenle eşinizin ailesinde olmasına gerek yok, bu mucize sizden geliyor
isimleri de pek güzel maaşallah, ama kızınıza iki isim koymayı tekrar düşünün derim, naçizane. Yarın büyüyüp evlendiğinde kendi soyadını koruyarak eşinin doyadını almak isterse 4 kelime olucak isminde zor olabilir benim kızlara iki isim verirken düşündüğüm bir konu bu gerçi ben kendi soyadımı kullanmıyorum ama olsun
ay ne çok konuştum, tekrar tekrar tebrik ederim. Allah ağzınızın tadını bozmasın, nazarlardan saklasın

Ne guzel ya ikiside ayni anda buyuyecek cok cok sevindim senin adina canim benim kizina dusundugunuz isim cok guzelmis...
Hayirli olsun, Rabbim bir an once kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…