canım ben eşimle flört dönemimizde tüm kavgalarımızı telefonda ederdik. bi süredir görüşemiyorsak bazı sebplerle ne zaman 1 haftayı geçse saçma şeylerden kavga eder olurduk. küserdim. sonra görüşünce hiç bişey yok. nişana kadar daha yüz yüze kavga etmişliğimiz yoktu. hep telde.
yani aranızda mesafe varmış telefon msn.... çok sağlıklı değil ilişkilerde. daha çok yanlış anlama ve kavga oluyor. yüzünü mimiklerini göremedğinden yanlış anlaşılmalar oluyor.
biz evlendikten sonra şu farkettim mi tartışmaları telefonda ya da msn de dile getirmeye o kadar alışmışım ki yüzyüze kavga bile edemiyoruz. içmde birikiyo.. neyse şimdi ediyoruz yüzyüze.
senin de bence bu sebeple. zaman verin birbinize. uzun tel konuşmaları yapmayın.kısa kısa sık konuşun. birbirinize destek vermek için sms ler gönderin.
bu dönemi atlattıktan sonra yüzyüze sık görüşmeden de evlilik gibi bir karar almayın derim. bu etkenler ortadan kalktıktan sonra eğer herşey normalse bir problem yok. ama yorgun ve kırgınsanız birbirinize ciddi karar vermeden tekrar düşünün.