en sevdiğim gün cumaaaaaaa hayırlı gün 2 gün tatil geliyor arkasınaa
şükretmeyi deneseniz sıkıntınız geçer belki
şükrediyorum canım . Allahım bugünlerimizi aratmasın ama bi takım sıkıntım var ondan biraz stres var üzerimde
neguzel cmt pazar tatılınız var demekkı ustelık saatını bekledıgınız bır cıkıs saatınız var
bunu beklemek bıle neguzel evınıze gıdınce benım ıcınde bır keyıf kahvesı ıcın:)
sımdıden ıyı tatıller...
neguzel cmt pazar tatılınız var demekkı ustelık saatını bekledıgınız bır cıkıs saatınız var
bunu beklemek bıle neguzel evınıze gıdınce benım ıcınde bır keyıf kahvesı ıcın:)
sımdıden ıyı tatıller...
Ben de keske Pazartesi-Cuma belirli saatler arasi calissam diyorum.
Hafta sonu, tatil filan bana yok; daha dogrusu belirli gunlerde var. Ustune ustluk, gece calisiyorum. Herkes uyurken ben hastanede hastalarla ilgileniyorum; hemsireyim de.
Keske ben de normal saatlerde calissam. pff
Halinize sukredin :)
Al benden de o kadar canım ya. İçimden hiç bir şey yapmak gelmiyor. Bitse de gitsek :)
hayırlı cumalar....................
off saat daha 9.30 :))) hadi bitsin artık mesaii. hadiiii hadiii lütfen allahım lütfenn....
bak 11,34 olmuş bile zaman hızlı geciyo,zamanın kıymetını bılmek lazım.
tamda bu konuyla alakalı bi film izledım dün aksam click diye,insanın anlık durumlarda zaman hızlı geçse keşke demesıyle alakalı,sonrasında bi bakmışsın ömür bitmiş,bu güzel cuma günü akşamında planın yoksa bu filmi izle derim canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?