canım tıbbi sekreterim. hastanede. kaldıramıyorum inan.. kimse anlamıyo halimi.hem doktorun hem hastaların kaprisini çek.hemde yöneticilerin.. günlük 1 saat gidiş 1 saat geliş. dolmuşu ayrı sorun hastalar ayrı sorun.. ve daha sayamadığım birçok problem var. ailem çalışmamı istemiyor. akşam babam "çık işten yarın gitme ben veririm harçlığını filan senin sağlığından önemli mi " dedi. sağlık problemlerimde var. bi de hassas bi insanım + kalabalık fobim var çok kötü oluyorum... insanlara laf anlatmak ezilmek vs.vs.. offff. kafanızı şişirdim kusura bakmayın lütfen.
canım tıbbi sekreterim. hastanede. kaldıramıyorum inan.. kimse anlamıyo halimi.hem doktorun hem hastaların kaprisini çek.hemde yöneticilerin.. günlük 1 saat gidiş 1 saat geliş. dolmuşu ayrı sorun hastalar ayrı sorun.. ve daha sayamadığım birçok problem var. ailem çalışmamı istemiyor. akşam babam "çık işten yarın gitme ben veririm harçlığını filan senin sağlığından önemli mi " dedi. sağlık problemlerimde var. bi de hassas bi insanım + kalabalık fobim var çok kötü oluyorum... insanlara laf anlatmak ezilmek vs.vs.. offff. kafanızı şişirdim kusura bakmayın lütfen.
Doğrudur canım inan her işin kendine göre zorluğu var .Çalışırken bir yandan iş baksan ,daha iyi olur senin için.
Ne gibi sağlık sorunların var canım :26: sağlık ,işten de önce geliyor sakın ihmal etme.
İnş canım,tanrım herkesin gönlüne göre versin :13: Ben özel sektörde çalışıyorum ,cumartesi ve pazarım yok ama ben de atanıp,devlette çalışmak isterdim.
Doğrudur canım inan her işin kendine göre zorluğu var .Çalışırken bir yandan iş baksan ,daha iyi olur senin için.
Ne gibi sağlık sorunların var canım :26: sağlık ,işten de önce geliyor sakın ihmal etme.
İnş canım,tanrım herkesin gönlüne göre versin :13: Ben özel sektörde çalışıyorum ,cumartesi ve pazarım yok ama ben de atanıp,devlette çalışmak isterdim.
teşekkür ederim kızlar .valla epilepsi teşhisi konuldu. bayılma nöbetlerim oluyordu.. gerçi epeydir iyiyim. bide stresi kaldıramıyorum . pskolojik olarakta iyi değilim.uzun süre tedavi gördüm. geçmişten gelen bi kaç sıkıntı işte onları atlatamıyorum bi de işin stresi binince .. zaten hassas bi yapım var .. çok fazla..
canım devlette çalışıyorum ama sözleşmeli olarak. kadrom yok. kpss yede girmedim bu sene.. işten iyice zaten elimi çekmiş durumdayım.uzatmaları oynuyorum misali bugünlü yarınlı çıkacağım. bi kaç alacağım var ondan önümüzdeki ayda çalışıp çıkmayı düşünüyorum. sorun bitmiyo kızlar. şükrediyorum her halime çünkü elim ayağım sağlam iyi bi ailem var gerçekten çok iyiler.ama işte işten çok bunaldım. yoksa bu işe girmek için ne kadar bekledim ne kadar uğraştım. canım babam ne kadar uğraştı buraya sokmak için. şu an babam da çık diyo. ben yapamıyorum artık cidden. burada yazıyorum bazı şeyleri ama görünmeye dolu şeyler var inanın.. sorunlar.. 5,5 yıldır yeri geldi iyi günlerim geçti yeri geldi büyük acılarım iş yerinde ama artık çok soğudum buradan. nazi kampından farksız . bakalım hayırlısı artık. allahım hayırlısını versin
Bence de şükretmek gerek.Sonuçta işyerinde internete girebilecek lüksü olmayan binlerce çalışan var.Herkes sizin kadar şanslı değil.Siz hem iş hem de interneti birlikte götürebiliyorsunuz...
teşekkür ederim kızlar .valla epilepsi teşhisi konuldu. Bayılma nöbetlerim oluyordu.. Gerçi epeydir iyiyim. Bide stresi kaldıramıyorum . Pskolojik olarakta iyi değilim.uzun süre tedavi gördüm. Geçmişten gelen bi kaç sıkıntı işte onları atlatamıyorum bi de işin stresi binince .. Zaten hassas bi yapım var .. çok fazla..
Canım devlette çalışıyorum ama sözleşmeli olarak. Kadrom yok. Kpss yede girmedim bu sene.. Işten iyice zaten elimi çekmiş durumdayım.uzatmaları oynuyorum misali bugünlü yarınlı çıkacağım. Bi kaç alacağım var ondan önümüzdeki ayda çalışıp çıkmayı düşünüyorum. Sorun bitmiyo kızlar. şükrediyorum her halime çünkü elim ayağım sağlam iyi bi ailem var gerçekten çok iyiler.ama işte işten çok bunaldım. Yoksa bu işe girmek için ne kadar bekledim ne kadar uğraştım. Canım babam ne kadar uğraştı buraya sokmak için. şu an babam da çık diyo. Ben yapamıyorum artık cidden. Burada yazıyorum bazı şeyleri ama görünmeye dolu şeyler var inanın.. Sorunlar.. 5,5 yıldır yeri geldi iyi günlerim geçti yeri geldi büyük acılarım iş yerinde ama artık çok soğudum buradan. Nazi kampından farksız . Bakalım hayırlısı artık. Allahım hayırlısını versin
çok geçmiş olsun... Mutsuz olduğun yerde bulunmak doğru değil heleki birtakım rahatsızlıkların varsa... Ailende destek oluyosa çık bencede...
Bende çalışıyorum sabah 8 akşam 7 ve c.tesi 12 ye kadar ama çok şükür işimi yaptığım sürece karışanım yok. Rahatım yani kafa rahatlığı çok önemli... pazartesi olsada işe gelsek desem başıma ne gelir merak içindeyim
çok geçmiş olsun... Mutsuz olduğun yerde bulunmak doğru değil heleki birtakım rahatsızlıkların varsa... Ailende destek oluyosa çık bencede...
Bende çalışıyorum sabah 8 akşam 7 ve c.tesi 12 ye kadar ama çok şükür işimi yaptığım sürece karışanım yok. Rahatım yani kafa rahatlığı çok önemli... pazartesi olsada işe gelsek desem başıma ne gelir merak içindeyim
canım bende öyleydimm. işi o kadar severdim ki ilk ben gelirdim işe en sona ben çıkardım.. temizlikçi kızardı " ya gitte kapıları kapatayım artık yeter "diye duvarları sarılıp öpesim gelirdi. ama şimdi çok farklı.. hergün bin tane küfürle gelip gidiyorum
Günde 10-12 saat sureklı ayaktaydı işim, oturmak yasaktı ..
Haftada bir gün tatil , birgünde full çalışıyordum ..
Bırak internete girip konu açmayı ; su içmeye vaktim olmuyordu !..
Şimdi işsizim ; ama o günlere bile razıyım ..
Bazı insanlar hele ki haftada 2 gun tatil yapıp belırlı saatler ıcınde çalısan kesimin bu şikayetlerını okuyunca cok şükürsüz olduklarını dusunuyorum ..
Madem bu kadar şikayetçisin bırak kardeşim o işe senden daha muhtac ve calısma azmı olan bır dunya insan var .. sanada yazık onlara da ..
Günde 10-12 saat sureklı ayaktaydı işim, oturmak yasaktı ..
Haftada bir gün tatil , birgünde full çalışıyordum ..
Bırak internete girip konu açmayı ; su içmeye vaktim olmuyordu !..
Şimdi işsizim ; ama o günlere bile razıyım ..
Bazı insanlar hele ki haftada 2 gun tatil yapıp belırlı saatler ıcınde çalısan kesimin bu şikayetlerını okuyunca cok şükürsüz olduklarını dusunuyorum ..
Madem bu kadar şikayetçisin bırak kardeşim o işe senden daha muhtac ve calısma azmı olan bır dunya insan var .. sanada yazık onlara da ..
sonuçta herkesin bi takım problem ve sorunları var. bunları dile getirip burada paylaştık yada arkadaşlarımızdan fikir istedik diye şükürsüz mü oluyoruz.. hergün şükretmeyi bilen biriyim.inancım sonsuz çünkü. ama insanım ve moralim bozulduğu şeyler oluyo.. burada paylaşarak bi nebze rahatlıyorum. ki çoğumuzda öyleyizdir.
konuyu acan arkadasin cani sıkılmıs, kotu bir niyetle konu actigini sanmiyorum..ama sunu soylemeliyimkii..herkes kapris yapiyor..patronlar cok nazli ve burunlari havada, hemsireler cok cadi genel anlamda..tabiiki iyileri vardir ama bazi insanlar lanet ettiriyorlar kendilerine. her meslegin kendine gore cilveleri vardir ama cuma gunu evet genelde gecmek bilmez helede onunuzde yapacak bir is yoksa..ama kadin oldugumuza gore 2 isi ayni anda yapabiliriz dimi