- 30 Eylül 2014
- 4.277
- 12.429
- 208
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
Yatmadan once guzel seyler izleyin bence. Yabanci bir pembe dizi olabili mesela. O vakit ruyanizda luis alfredo ve maria'nin dugunlerini gorursunuz.Sıkıntılıyım, doğrudur abî. Ama benim sıkıntıya bağışıklığım vardı hani. Şaşırıyorum kendime. Kankilerîm şahit, nadiren fîlm îzleyen bi insanım.
Bi de en hafîfini anlattım ha. Ne olabilir ki kafa boşaltmaca hareketleri? Kafa boşaltmayı en son 13-14 yaşında Zihnefend yapmaya çalışırken deniyordum.
E ama %90 s.kien hep benim? :/ dicem şimdî, sonra da böörtlen gaza geldi olcak :/Yatmadan once guzel seyler izleyin bence. Yabanci bir pembe dizi olabili mesela. O vakit ruyanizda luis alfredo ve maria'nin dugunlerini gorursunuz.
"Neseli gunler" filmini izleyip butun gece ruyaniza 'sirke mi limon mu' diye sayiklayabilirsiniz.
Hatta en iyisi Heidi'yi izleyin. Sabahlara kadar Peter'le kırlarda kosarsiniz. Mis gibi dag havasi solursunuz.
Ama siz sanki Spartacus izleyip elinize kılıç alip "hepinizi s.k.cem olm."diyip yatiyor gibisiniz.
Ya uyuyunca senaryo degisiyo iste :)E ama %90 s.kien hep benim? :/ dicem şimdî, sonra da böörtlen gaza geldi olcak :/
Nadir film izlerim. Ama film değil de uyumadan müziği açık bırakıp uyumak belki mood değiştirebilir gibi geldi.
Vah yavrum sana neler etmişler :)
Bence süt içmiyorsun uyumadan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?