Bugün de yargılandık çok şükür :)

Herkes düzenini kurmuş tıkır tıkır işliyor ne diye burnunu sokarsın dimi?
Anneniz de benim kafa yapımda. Allah sağlık sıhhat versin..

ayak üstü sohbet ettiğiniz biri size nedne kv'yi soruyor? hadi o soruyor siz niye cevap veryiorsunuz ki?
neden sordunuz deseysiniz adama.

Tam sana göre sorular olmuş :)
Şöyle diyeyim eşimle birlikte çalışıyoruz çoğumuz eski elemanlarız.
Herkes az çok birbirinin ailesi hakkında fikir sahibi..

Bu insan da meraklı bir tip aslında. Tam ona göre gereksiz bir muhabbet bu.
Ben de mümkün mertebe bu insana bu tarz cevaplar verip savuşturuyorum.
Ama sosyal hayatta bunlardan da çok var.

İlk evlendiğim yıllar kv nin yalnız olduğunu öğrenen "sizinle yaşamıyor mu?" "evlenmiyor mu?" diye soru bile sordu. Bugünlük mevzu değil. Mesele insanların sınır tanımazlığı..

Hassassin bu konuda demekki bozulmussun. Sende gulup gecebilirdin bu duruma .. ama anliyorum seni..

Bi insan kendine yetebiliyosa kendi alsninda yasamali bencede.. gercekten iki taraf icinde huzursuzluklar daha erken baslayabiliyor

ama siz sorduğu soruya cevap veriyorsunuz. bu da ikinci soru için ona cesaret veriyor. soruya cevap vermeyin. neden sordun, niye merak ettind eyin geçin.

Babam da yalnız yaşıyor hem de başka şehirde 75 yaşının üzerinde
Anneannem de yalnız yaşıyor çocukları başka şehirde. O da 85 yaşında neredeyse

Eski bir komşumuz vardı ben çocuktum büyüdüm 80 küsür yaşındatdı kendimi bildim bileli yalnızdı. Kendi eviydi. Aynı binada kirada 2-3 dairesi vardı.

Çocukları torunları gelip giderdi. Annem çok yarenlik etti ona.
Yıllarca kendini çok iyi idare etti. Ve ölümü de çabuk oldu hiç çekmedi.
Hep o gelir aklıma bu konularda.

Bizim binada 80 küsür yaşında bir teyze var tek yaşıyor. Kolu kırıldı geçen yıl yine gitmedi çocuklarına. Kafam kaldırmıyor kimseyi diyor. Allah cümlemize böyle yaşlılık nasip etsinde kimseye yük olmayalım. Elden ayaktan dusmedikten sonra tek başına yaşanılır normali bu zaten. Bence tekrar imada bulunursa bozun.

1 cümle insanı kanser ediyor işte. Elin adamısın, annelerimizi babalarımızı bizden daha çok düşünemeyeceğine göre ne karışıyorsun? Bunu kayınvalideye söyleyen densizlerde vardır.

1 cümle insanı kanser ediyor işte. Elin adamısın, annelerimizi babalarımızı bizden daha çok düşünemeyeceğine göre ne karışıyorsun? Bunu kayınvalideye söyleyen densizlerde vardır.

Eminim vardır. Hatta bir ara kb in nikahına yakın kız kardeşi gaz verdi bir adamla görüştü. Oğullarına sordu "sen nasıl istersen karar senin dene" dediler.

Ama kv tanıyorum asla bu saatten sonra evlilik çekecek biri değil. O daha çok yalnız kalacağı için masraf bölüşecek biri olsun diye kapıldı. İlk görüşmede anlaşamadı. Ki bu sadece benim bildiğim.
Yani onun için şu an ki durum en rahat olduğu yer..

Hassassin bu konuda demekki bozulmussun. Sende gulup gecebilirdin bu duruma .. ama anliyorum seni..

Bi insan kendine yetebiliyosa kendi alsninda yasamali bencede.. gercekten iki taraf icinde huzursuzluklar daha erken baslayabiliyor

Evet hassasım 6 yıldır ara ara karşıma çıkan şey bu..
Ki doğumdan sonra da alışma dönemim zor oldu. Eşime çok sardım o gerginlikle.
Alttan alan biri olmasa daha da büyüyebilirdi..
Tek amacım yalın huzurlu bir hayatken kötü niyetli lanse edilmek insanı öfkelendiriyor.

İnsanlara ne oluyorsa, zaten eviniz küçükmüş, siz isteseniz de kv niz de rahat edemezdi bence, insanın kendi evi gibi olmaz sonuçta, zaten mesafe de yakınmış, güzel bir avantaj, o kadar yakınken aynı evde oturmanın anlamı yok ki zaten

Ben yine geçmiş yıllarda içim rahat etmedi kb evleneceği için daha uygun kiralı ev bakarken "gerek yok anne bizim evimiz var" dedim. Ki az çok ne yaşayacağımı biliyorum ama içim el vermedi.

Kendisi "yok kızım sizinle ilgisi yok ben rahata alıştım yapamam yatarım kalkarım dolaşırım" dedi. Ki uykusu düzensizdir..

Ama ben neden kalkıp da elin yedi kat yabancısına ispat ediyorum ki? Ne zorunluluğum var kendimi aklamaya?

O kadar kıt bir anlayışları var ki bazı insaanların. Kendi karısına kabul ettiremeyeceği şeyi bize yontuyor :)

Ülkemizinnnnn ennnnnn büyük problemlerinden biri, başkası hakkında fazlaca düşünmek ve konuşmak.
“Başkalarını yargılamak kendinden kaçmanın en kolay yoludur” sözü işin temelini gösteriyor bize.
Alnıma SANA NE yazıp gezmek istiyorum....

Dış kapının mandalı beni yargılıyor diye diğer dış kapının mandallarının fikrini sormak enteresan olmuş :)

15yıl altlı üstlü şekilde (yemek de dahil )yaşadık yaşadığım sıkıntılar döktüğüm gözyaşına kimse ortak olmadı ev alıp evime gidince kötü oldum umrumda bile değil bence mutsuz olmamdan mutlu olduklarından, şimdi yüzümün gülmesinden rahatsızlar
Boşverin nasıl huzurluysanız öyle yaşayın

Bende asla evimden ayrılmak istemem. Ailelerimiz nasıl ister bilemiyorum ama birlikte yaşamak çok sıkıntı. İmkan varken en iyisi bunu değerlendirmek. Zaten hergün görüşüyorsunuz. E kadında öyle yaşlı falan değil.

Anneannemde senenin 4 ayını çocuklarının yanında geçiriyor. Gerisinde köyde. Ama o 4 ay geçene kadar söylenip duruyor gidicem diye. Bıraksak tek başına metrelerce karda köyde kalacak.

Ara ara konustugun bi adam hangi cüretle sana böyle konusabiliyor ki
Ve nerden biliyor kvnizi vs
Anlamadım ne alaka

valla baştan okumaya başlayınca ciddi bir şey zannettim :)
yahu adam kırk yabancı.
istediğini söylesin. ciddiye alınacak bir durum yok ki bunda. adam ne sizi tanır, ne valideyi. ne yaşam şartlarınızı bilir ne hayat görüşünüzü.
ne de karışmaya kalksa üzerinizde yaptırımı olabilir..
hadsizin teki. üzmeyin kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…