Bugün de yargılandık çok şükür :)

Bende kaynanam yatalak falan olmasın bıtarafı kırılmasın hastalanmasın dıye hergun dua edıyorum. Cunku allah senın bınbır turlu belanı versın desem haklı oldugum ıcın tutar bedduam cok cektırdı konularımı okuyanlar bılıyor. Yıne elıme kalacak cunku. Basına bısey gelse esım tek cocuk oldugu ıcın yıne bıze kalacak ya bız ona gıdıp yerlesecez. Yanı basına gelen seye allah mustehakını verdı dıyıp kenara gecemıcem mecbur ona bakmam gereklı. Oyuzden allah saglık sıhhat versın yatırmadan alsın yanına dıye dua edıyorum. Cunku yattıgı yerden bıle yetıyo ınsana. Amelıyatlıyken onda kaldık esımle. Tuvalete kalkamayan kadın ben markete cıkınca dolabımı karıstırmıstı. Boyle bırıyle aynı evde yasamak ne korkutucu. Esım yokken banyoya gırmeye korkuyodum ne sınsılık yapacak dıye. Sız dua edın edebınle gıdıp gelıyo torununa bakıyo bu mesafeyı koruyun ıhtıyacı varsa gorun elden ne gelır kı calısmak zorundasınız ve suan en ehemmıyetlı ınsan o cevrenızde. Kımsenın dedıklerıne kulak asmayın. Ben cocugumu bırakmayı gecın daha kendım aynı evde kalmaya korkuyodum dedıgım gıbı el kadar bebegımı asla ona emanet edemem.

münasebetsız ya
kendısıne okadar dert olmussa kendısınde kalsın

bosverın gercekten bızım ınsanlarımız didiklemeyı ugrasmayı laf sokmayı cok sever marıfet sanır
sızınle ılgısı yok bunun , sızın yasadıgınızı o yasasa kendısı de aynı davranırdı halbukı :)

Boşver kafana takma anlattıklarına göre iyi niyetli birine benziyorsun iyi niyetinden taviz verme bırak konuşan konuşsun sen üzerine düşeni yapıyorsun galiba rahatsız deilsin bu konudan o yüzden kimseyi ilgilendirmez

Şimdi linç edileceğim ama ben de olsam böyle bir soru sorardım.
Evet elden ayaktan düşmemiş, evet kayınvalideniz kendi akşam ayrı eve gitmek istiyor ve sizde karşılıklı olarak bu konuda anlaşmışsınız ama ben başıma gelen olaydan sonra yaşlıların yalnız kalmasını tasvip etmiyorum.
Kaldı ki zaten ne kayınvalidemi ne de annemi babamı isteseler de yalnız bırakmadım/bırakmadık.
Bu sayede annemi yatalak olmaktan kurtardık.
Annem ikindi vakti biraz kestirmek için uyumuştu ve uykusunda beyin felci geçirdi. Eğer o anda yanında birisi olmasaymış durumu daha vahim olacakmış. Kızkardeşimin yanında olması sayesinde kadıncağız en hafif hasarla bu durumu atlatmıştı.
Vadenin saatini değiştiremesekte o vakte kadar hiç olmazsa birinin rahat yaşamasını sağlayabiliriz.
Bunu yargılamak olarak görmeyin. Ben de çevremdeki arkadaşlarıma "ne var sende kalsa, kadın/adam yalnız kalmasın" cümlesini kurarım.

Ayni adam eşinle konuşuyor olsa ve senin annen sizle kalıyor olsa "hadi yaaa....başka çocuğu yok muydu neden siz?" yorumlarını yapacağına adım gibi eminim

Ben hep derim turk insani bagimli , anasina babasina bagimli koskoca adamlar , evladina bagimli analar babalar
Yani birey olmayi becerememis insanlar yigini
Yanliz yasamak guzeldir , insnain kendi evi olmasi , kendi hayati olmasi gerekir

Ben senin yerinde olsam cevap bile vermezdim , herkes ne kadar merakli baskasinin hayatina karismaya , sanane yani , icimden koskocaman sanananeeeee diye cigirirdim

Bunun eğitimle ve cevreyle ilgisi var sanırım. Yani ayaküstü önemli konularda ayrıntı bilmeden ve hatta sorulmadan akıl vermeye calışmak cahillik değil de nedir?

Oyle biri olsun ki yasantısıyla siz onun zamanini kollayın da akıl almaya çalışın.

Yani demek istedigim cok insan akil verecek birikime ve sayginliga ulasmak yerine uluorta herkese akil ! dagitmaya calisiyor.

Sanirim hic onlara fikirlerini soran yok onlar da boyle tatmin oluyorlar.

erkeginde bos agizlisi fena oluyorrr onaaaa neee

Yazınızın akıcılığı gerek imla gerek noktalama işaretleri ....sanki roman okuyorum gibi hissettim:) tebrik ederim.konunuza gelecek olursak çok güzel bir düzen tutturmuşsunuz.en mantıklısı sizin yaptığınız zaten takmayın derim

Ayni adam eşinle konuşuyor olsa ve senin annen sizle kalıyor olsa "hadi yaaa....başka çocuğu yok muydu neden siz?" yorumlarını yapacağına adım gibi eminim

Süper tespit. Kesinlikle "öteki oğlu istemiyor mu?" diye sorardı.
Meydan verince ayaküstü bir de onun dedikodusunu yapardı benimle :))

Tek bir konuşmayı anlattım. Ama bunu 6 yıldır ara ara eş dost meclislerinde duyup cevap verme zorunluluğu hissediyorum..

Allah sabır versin size valla.
Benim kv nin arada bir tutan duygusal atakları yüzünden oğullarına attığı trip dışında bir şeyini görmüyoruz.
Sizinki de sınav gibi bir durum..

Tek bir tane olsalar neyse..
Kv nin yalnız olduğunu duyan acır gibi konuşuyor.

Kv'niz memnun siz memnun . Gerisi kimseyi ilgilendirmez çok takılmayın cevabınızı verin geçin malesef bizim insanlarımız biraz böyle

gecmıs olsun
sızınkı tamamen tesaduf olmus yalnız bırakmayınca yanında olunca koruyacagız bırsey olmayacak anlamına gelmıyor
konu sahıbı ısteyken de kayınvalıdesı bunu yasayabılır aynı evde yasasalar bıle
kayınvalıde carsı pazar gezerkende olabılır
hatta tuvaletdeyken dustayken aynı evın ıcındeyken bıle olabılır kımsenın ruhu duymaz
ya da gece uyudukları yerde anı bır kalp krızı sabah uyanınca fark edılır

aynı evde yasamak kımseyı korumaz kı

sızınkı sans ve tesaduf olmus kardesınız o sırada alısverıste veya dusta da olabılırdı

dedıgınıze gore cocuklar evlenınce de ayrı eve cıkmasın ozaman es ıse gıdıyor kadın ev hanımıysa evde yalnız kalıyor degıl mı

Tek bir tane olsalar neyse..
Kv nin yalnız olduğunu duyan acır gibi konuşuyor.
benım babanem 40 yasındayken dedemın vefatı sonucu yalnız kalmıs
suan 80 yasında hala yalnız yasıyor
kımseye ben evınızde kalıcam demedı aksıne en azından haftasonu bızde kal dıyoruz ben evımde rahat edıyorum ınsanın evı gıbısı yok sabah gelır aksam gıderım der kımsede kalmaz
benım annem calısan anneydı ben babane elınde buyudum

acıyan kendı annesını yanına alsın :) sahsen bende kımsenın evınde kalamazdım cocugum bıle olsa benım evım degıl her ınsanın duzenı baska ıstedıgım saatde uyuyup uyanmak evde ıstedıgım gıbı dolasmak ısterım

ha hasta olur elden ayaktan duser onda zaten cocuk bırakmaz yanına alır o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…