Bugün dedimki keşke yer yarılsa içine girseydim :(

Ayrilik insanlar icin. Bunda bukadar buyutulecek birsey goremedim ben. Takma kafana

Bitmemiş birşeyler bende demekki olmuyor kendimi aşırı değersiz hissediyorum hep diyorumki neden ben evlenilcek biri değilmiyim ya diyorum o kadarmi kötüyüm
Belki de çok iyi olduğunuz için o kişiye göre evlenenilecek biri olamadınız? Belki de sonra tencere kapak oldular?

Siz zaten evlenmişsiniz ama emin olun şu durum kötü
Sen hâla o kisiyi unutamadiysan bilemem tabi.. ben evlenene kadar pesimde koşan biriydi. Surekli kendini hatirlatti bana. Dedigim gibide cok sık gorebilecegim biri. Yani bir dugunde bir cemiyette, caddeye ciksam gorecegim, memleketime gitsem gorecegim kisi. Bende cok zor zamanlar gecirdim. 4 sene sevmistim onu. Ama kafamda bitti dedigimde bitirdim. Esimlede ondan sonra tanisip devam edebildim. Sen kafanda bitirmelisin once

Sakin olun öncelikle.
Neden böyle hissediyorsunuz anlamadım.
Karşılaşmak kötü olmuş ama bana abartıyorsunuz gibi geldi.
Yaşadıklarınızı bilemiyorum tabii ilişki nasıl bitti aldatıldınız mı o kadınla filan o kadar bilemiyorum ama o evli olduğu siz de bekar olduğunuz için bu kadar rezil hissettim diyorsanız bakış açınız sağlıklı değil.
Ailesinin istediği biriyle evlendi bi anda ben evlendim bile dedi evlenme derken nikah yapmis tayin için neye uğradiğimi şaştım. Kafam allak bullak inanın sağlikli düşünemiyorum gerçekten

Canım bakış açınız çok hoş teşekkür ederim
Yani demek istediğim terk edildiniz diye evlenilmediniz diye niye çok kötü olasınız😊Belki de çok iyi olduğunuz için karşı taraf bunu taşıyamamış olabilir mi? Bazılarına karşıdakinin dolu, kendini yetiştirmiş,o çok iyi hali fazla ve yük gibi gelebiliyor ve taşıyamıyor o insanı, kendi derecesinde ve daha avam kişilerle kafa uyuşuyor, detay bilmediğim için belkiler'le yazıyorum. Kendinizi yüceltin lütfen 😊 Bir kadın olarak sizle biri evlenmedi, o bakmadı bu sevmedi diye değeriniz düşmez, düşmemeli. Beni taşıyacak karakterde değilmiş deyin, neden hafife alıyorsunuz kendinizi... 😊

Sen hâla o kisiyi unutamadiysan bilemem tabi.. ben evlenene kadar pesimde koşan biriydi. Surekli kendini hatirlatti bana. Dedigim gibide cok sık gorebilecegim biri. Yani bir dugunde bir cemiyette, caddeye ciksam gorecegim, memleketime gitsem gorecegim kisi. Bende cok zor zamanlar gecirdim. 4 sene sevmistim onu. Ama kafamda bitti dedigimde bitirdim. Esimlede ondan sonra tanisip devam edebildim. Sen kafanda bitirmelisin once
Unutamadım malesef :( keşke sevebileceğim biri olsa da unutabilsem acı çekmekten yoroldum

neden bu kadar atak gecirdinizki.

umursamayacaktiniz.

takacaktiniz kulakligi acacaktiniz muzigi pencereden dısarıyı izleyecektin.

farketmemis gibi yapacaktın.

insanlar 10 yıldan sonra bosanip eski kocasıyla cocuk sebebiyle yüz yüze geliyorlar. kimse de panik atak gecirmiyor eski kocasını görünce.

neden bu kadar atak gecirdinizki.

umursamayacaktiniz.

takacaktiniz kulakligi acacaktiniz muzigi pencereden dısarıyı izleyecektin.

farketmemis gibi yapacaktın.

insanlar 10 yıldan sonra bosanip eski kocasıyla cocuk sebebiyle yüz yüze geliyorlar. kimse de panik atak gecirmiyor eski kocasını görünce.
Oda kötü oldu hemen işaret etti eşini arka tarafa gönderdi arkada oturdular bende en ön tarafa oturdum òyle çok kötüydü:(

Back
X