- 8 Ocak 2019
- 4.582
- 12.110
- 208
- 34
Ohaa hangi densizdi o arayan, az sövmemişindirSonra telefon bir anda aniden calmaya baslayacakti.. Rezillikte son perdeBasima gelmisligi var da..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohaa hangi densizdi o arayan, az sövmemişindirSonra telefon bir anda aniden calmaya baslayacakti.. Rezillikte son perdeBasima gelmisligi var da..
Ben ona farklı bişey yapsın diye beklemedimki kendim için üzüldümAdamın yanında eşi varken size nasıl davranmasını bekledinizki zaten. Normal olan onun yaptığı. Anormal tepkiler veren sizsiniz.
Belki de çok iyi olduğunuz için o kişiye göre evlenenilecek biri olamadınız? Belki de sonra tencere kapak oldular?Bitmemiş birşeyler bende demekki olmuyor kendimi aşırı değersiz hissediyorum hep diyorumki neden ben evlenilcek biri değilmiyim ya diyorum o kadarmi kötüyüm
Siz zaten evlenmişsiniz ama emin olun şu durum kötüBen suan 4.5 yillik evliyim. Eski sevgilimle 2010da ayrildik. Surekli karsilasiyoruz. O da gecen sene evlendi kizda tanidigim biri. Alisman lazim. Asamazsan psikiyatriye git
İyide sizin durumunuzdada üzülecek bir şey yokki. Birbirinizin kaderine yazılmamışsınız. Herkes yoluna bakmış.Ben ona farklı bişey yapsın diye beklemedimki kendim için üzüldüm
Canım bakış açınız çok hoş teşekkür ederimBelki de çok iyi olduğunuz için o kişiye göre evlenenilecek biri olamadınız? Belki de sonra tencere kapak oldular?
Sen hâla o kisiyi unutamadiysan bilemem tabi.. ben evlenene kadar pesimde koşan biriydi. Surekli kendini hatirlatti bana. Dedigim gibide cok sık gorebilecegim biri. Yani bir dugunde bir cemiyette, caddeye ciksam gorecegim, memleketime gitsem gorecegim kisi. Bende cok zor zamanlar gecirdim. 4 sene sevmistim onu. Ama kafamda bitti dedigimde bitirdim. Esimlede ondan sonra tanisip devam edebildim. Sen kafanda bitirmelisin onceSiz zaten evlenmişsiniz ama emin olun şu durum kötü
Ailesinin istediği biriyle evlendi bi anda ben evlendim bile dedi evlenme derken nikah yapmis tayin için neye uğradiğimi şaştım. Kafam allak bullak inanın sağlikli düşünemiyorum gerçektenSakin olun öncelikle.
Neden böyle hissediyorsunuz anlamadım.
Karşılaşmak kötü olmuş ama bana abartıyorsunuz gibi geldi.
Yaşadıklarınızı bilemiyorum tabii ilişki nasıl bitti aldatıldınız mı o kadınla filan o kadar bilemiyorum ama o evli olduğu siz de bekar olduğunuz için bu kadar rezil hissettim diyorsanız bakış açınız sağlıklı değil.
Ailesinin istediği kızla evlenmek için terkedildimNeden terketmişti sizi .nekadar süre beraberliğiniz olmuştu?
Yani demek istediğim terk edildiniz diye evlenilmediniz diye niye çok kötü olasınızCanım bakış açınız çok hoş teşekkür ederim
Bana aciyodur muhtemelen ondan kaçıyordur sanırım
Unutamadım malesefSen hâla o kisiyi unutamadiysan bilemem tabi.. ben evlenene kadar pesimde koşan biriydi. Surekli kendini hatirlatti bana. Dedigim gibide cok sık gorebilecegim biri. Yani bir dugunde bir cemiyette, caddeye ciksam gorecegim, memleketime gitsem gorecegim kisi. Bende cok zor zamanlar gecirdim. 4 sene sevmistim onu. Ama kafamda bitti dedigimde bitirdim. Esimlede ondan sonra tanisip devam edebildim. Sen kafanda bitirmelisin once
Sessize alcan öyle durumdaSonra telefon bir anda aniden calmaya baslayacakti.. Rezillikte son perdeBasima gelmisligi var da..
Oda kötü oldu hemen işaret etti eşini arka tarafa gönderdi arkada oturdular bende en ön tarafa oturdum òyle çok kötüydüneden bu kadar atak gecirdinizki.
umursamayacaktiniz.
takacaktiniz kulakligi acacaktiniz muzigi pencereden dısarıyı izleyecektin.
farketmemis gibi yapacaktın.
insanlar 10 yıldan sonra bosanip eski kocasıyla cocuk sebebiyle yüz yüze geliyorlar. kimse de panik atak gecirmiyor eski kocasını görünce.
Bence sevinin. Ailesinin lafı ile onların istediği ile evlenen, yarın öbür onların lafı ile de boşanır.Ailesinin istediği kızla evlenmek için terkedildim
Onlara bişe olmazda olan bana olduBence sevinin. Ailesinin lafı ile onların istediği ile evlenen, yarın öbür onların lafı ile de boşanır.
Valla ben girdim oda kötü olmadi diyemem gerçi oda tuhaf olduBen girecegime yerin dibine o girsin cokta seyy yani.