Bugün diyete başlıyorum var mı bana arkadaş olacak

Şu anda günün son yemeğini yiyorummm:) salata nugget koydum üstüne birkaç tane yanında yogurt ve 2 kaşık kurufasulye.

Yeşilçay ve formaya içeceğim bide yanına Kurukayısı leblebi yerim bütünlük yeter:) aksam 7den sonra bsey yemeyince çok kilo veriliyor

aksam yemeğim;

2 adet tavuk kofte(hani şu bimde olanlardan ve bir dilim tam bugday ekmeği.ara sırada nesgafe içiyorum çok az bı yagsız sut ıle ve tatladırıcı ıle.

sizce cokmu yedım bugun :)

bı de kızlar ben pek su içemiyorum mesela bugün sadece birkaç yudum içtim o kadar:(

Formçay yanlış yazmıştım:) doğadanın formçayından içiyorum, çok yememişsin bence ama geç vakit yenemek lazım bide gece yenen abur çuburlar kilo yapıp ben onları tamamen kestim bakalım dayanabilirim umarım, Kurukayısı yiyorum şimdi birkaç tane

dün aksam bıraz fazla kaçırdım ama tamamıyle başladım

sabah 2 fincan nesgafe

öğlen 3 adet haşlanmış yumurta yedim

bende katıldım aranıza yaş 29 boy 1.68 kilo 65 hedefim 60 olmak ben belirli bir liste hazırlamadan yediklerime dikkat ederek ekmeği az yiyerek zayıflamayı düşünüyorum diyete uyamıyorum çünkü aslında 66 idim bir haftada bir kilo verdim bence kilo vermede en öneml ietken ekmeği az ve kepekli yada çavdar olarak tüketmek tabiki bol su

Back
X