- 16 Mayıs 2020
- 282
- 255
- 23
- 32
- Konu Sahibi GamzeLiGirLL
Günaydın kadınlar kulübünün değerli üyeleri, evet bugün doğum günüm ama mutsuzum. Ailemle işimden dolayı farklı sehirlerde yaşıyoruz yaklaşık 7 8 ay önce yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim bitti o süreçte kötüydüm ama pandemiden dolayı ailemin yanına gittim bir kaç ay orda kaldım ailemin yanımdayken iyiydim toparladım o adamdan hiçbir şey olamaz dedim bizim biz olamayacagını biliyorum. Aklımı mantığımı kullanarak hareket ettim ayrıldıktan sonra hemen sevgili yaptı ondan ayrılınca 1ay önce bana istek attı sosyal medyadan tabi ki kabul etmedim. Fakat gecen günlerde sözlendiğini gördüm tesadüfen o an içime bir şey oturdu tüm sevgim emeğim boşa gitmiş gibi hissettim o an. Bu kadar basitmiş dedim kendisi sadece evlenmek için evlenme modundaymış kim olursa olsun modundaymış.Seviyorum felan lafları boşmuş.Onun sevgisi benim kadar değilmiş. Kaldıramadım sanırım şimdi ailemden uzaktayım yine çalıştığım sehire geri döndüm ama bir mutsuzluk keyifsizlik var. Bugün de doğum günüm bir anda ağlayasım geliyor kaç gündür. Sizce gececek mi bunları da atlatacak mıyım lütfen gececek diyin moral verin çok ihtiyacım var