Bugün doğum günüm ama çokkkkk mutsuzum

Gecmis olsun canim

Dogum gununde kutlu olsun

En iyi zamanda ayrilmissin
Ailenin yaninda uzulmeme sebebin destek alman buyuk ihtimal yalniz oldugun icin ister istemez dusunuyorsun
Aman dikkat et ilk gordugunle de takilma
Teşekkür ederim. Ailemin yanımdayken hep birileri vardı o yüzden daha iyiydim. Yalnız kalınca öyle oldu.yok ilk gördüğüme takılmam dikkat ederim zaten bundan sonra birisini alacagım zaman hayatıma çok net kriterler belirleyeceğim o şekilde hareket edecegim

Günaydın kadınlar kulübünün değerli üyeleri, evet bugün doğum günüm ama mutsuzum. Ailemle işimden dolayı farklı sehirlerde yaşıyoruz yaklaşık 7 8 ay önce yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim bitti o süreçte kötüydüm ama pandemiden dolayı ailemin yanına gittim bir kaç ay orda kaldım ailemin yanımdayken iyiydim toparladım o adamdan hiçbir şey olamaz dedim bizim biz olamayacagını biliyorum. Aklımı mantığımı kullanarak hareket ettim ayrıldıktan sonra hemen sevgili yaptı ondan ayrılınca 1ay önce bana istek attı sosyal medyadan tabi ki kabul etmedim. Fakat gecen günlerde sözlendiğini gördüm tesadüfen o an içime bir şey oturdu tüm sevgim emeğim boşa gitmiş gibi hissettim o an. Bu kadar basitmiş dedim kendisi sadece evlenmek için evlenme modundaymış kim olursa olsun modundaymış.Seviyorum felan lafları boşmuş.Onun sevgisi benim kadar değilmiş. Kaldıramadım sanırım şimdi ailemden uzaktayım yine çalıştığım sehire geri döndüm ama bir mutsuzluk keyifsizlik var. Bugün de doğum günüm bir anda ağlayasım geliyor kaç gündür. Sizce gececek mi bunları da atlatacak mıyım lütfen gececek diyin moral verin çok ihtiyacım var 🥺
Zaten önce uygunsuz olan aşklar yaşanır
Pişmanlıklar, göz yaşları , zaman kaybı gibi görünsede aslında her şer de bir hayır vardır
Evren sana geri dönüş yapıp seni mutlu kılacaktır , ama mutlu olman için bunu yaşamalıydın yoksa kıymet bilmez , şükür etmezdin zaman her şeyin en iyi ilacı
Evrene olumlu mesajlar yollarsan , mutlulukla taçlanırsın

Zaten önce uygunsuz olan aşklar yaşanır
Pişmanlıklar, göz yaşları , zaman kaybı gibi görünsede aslında her şer de bir hayır vardır
Evren sana geri dönüş yapıp seni mutlu kılacaktır , ama mutlu olman için bunu yaşamalıydın yoksa kıymet bilmez , şükür etmezdin zaman her şeyin en iyi ilacı
Evrene olumlu mesajlar yollarsan , mutlulukla taçlanırsın
Ben de hep vardır bir hayır bunda diyorum zaten. Tecrübe olarak bakmaya çalışıyorum artık nasıl hareket edip etmeyeceğimi az çok biliyorum. Bu evrene mesaj olayını okumuştum evet haklısınız evrene nasıl mesaj gönderirsek öyle şeyler olur. O yüzden artık pozitif mesajlar gönderme zamanı sanırım. Ve tabi ki her şeyin ilacı zaman biraz sabır etmem gerekiyor çok teşekkür ederim yorumunuz için

sizinde mi böyle ilişkileriniz oldu :)

Evet hayatımın en yorucu ilişkisiydi. Ama bittikten sonra bir rahatladım ve kendime dedim ki ben bunun yasını 3 gün tutacağım ve bir daha arkama asla bakmayacağım. Dediğimi yaptım sonra kayışı bir kopardım ki hayatıma giren insanlara şöyle bir baktım “hımm.. Uygun mu değiliz yol ver gitsin” Hiç umrumda değil. Kimi 1, kimi 3 ay... Artık Allah ne kadar ömür verdiyse. Bittiyse bitti. Hiç durmadım üstünde. Yalnızım yine ama yaralı değilim ve artık olgunlaştım. Tabi sonra pişman olan bir U dönüşcüsü, sensiz yapamayacağımı anladım pişmancısı, beni affet tadında yalvaran komik bir adam ama ben o yola basıp gideli çoooook olmuştu. Asla geriye bakmadım. Denenmişi denemedim. Çok mutluyum ve kendimle gurur duyuyorum :D “Aferin kızım unutma kimse seni kendin kadar düşünmez ve sen kadar değer bilmez” slogan bu :D

Günaydın kadınlar kulübünün değerli üyeleri, evet bugün doğum günüm ama mutsuzum. Ailemle işimden dolayı farklı sehirlerde yaşıyoruz yaklaşık 7 8 ay önce yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim bitti o süreçte kötüydüm ama pandemiden dolayı ailemin yanına gittim bir kaç ay orda kaldım ailemin yanımdayken iyiydim toparladım o adamdan hiçbir şey olamaz dedim bizim biz olamayacagını biliyorum. Aklımı mantığımı kullanarak hareket ettim ayrıldıktan sonra hemen sevgili yaptı ondan ayrılınca 1ay önce bana istek attı sosyal medyadan tabi ki kabul etmedim. Fakat gecen günlerde sözlendiğini gördüm tesadüfen o an içime bir şey oturdu tüm sevgim emeğim boşa gitmiş gibi hissettim o an. Bu kadar basitmiş dedim kendisi sadece evlenmek için evlenme modundaymış kim olursa olsun modundaymış.Seviyorum felan lafları boşmuş.Onun sevgisi benim kadar değilmiş. Kaldıramadım sanırım şimdi ailemden uzaktayım yine çalıştığım sehire geri döndüm ama bir mutsuzluk keyifsizlik var. Bugün de doğum günüm bir anda ağlayasım geliyor kaç gündür. Sizce gececek mi bunları da atlatacak mıyım lütfen gececek diyin moral verin çok ihtiyacım var 🥺
Nice guzel seneleriniz olsun. Yahu tabiki atlatacaksiniz ki gördünüz size verdigi degeri. Degmeyen insan icin bosa vakit kaybi yaşamayın. Akliniza hic getirmeyin. Gelir gelmez baska seylerle ugrasin. O afamdan bisey olmaz dediginiz noktada bitmistir hersey sizin icin. Sizi hakeden biriyle karsilasmaya bakin. Hayat çok kisa bu yuzden yarari olmayan insanlar için gecirmemeliyiz.

Nice guzel seneleriniz olsun. Yahu tabiki atlatacaksiniz ki gördünüz size verdigi degeri. Degmeyen insan icin bosa vakit kaybi yaşamayın. Akliniza hic getirmeyin. Gelir gelmez baska seylerle ugrasin. O afamdan bisey olmaz dediginiz noktada bitmistir hersey sizin icin. Sizi hakeden biriyle karsilasmaya bakin. Hayat çok kisa bu yuzden yarari olmayan insanlar için gecirmemeliyiz.
Erkek kısmına 2 meme 1 vajina yeterli aşk olmasada olur

Evet hayatımın en yorucu ilişkisiydi. Ama bittikten sonra bir rahatladım ve kendime dedim ki ben bunun yasını 3 gün tutacağım ve bir daha arkama asla bakmayacağım. Dediğimi yaptım sonra kayışı bir kopardım ki hayatıma giren insanlara şöyle bir baktım “hımm.. Uygun mu değiliz yol ver gitsin” Hiç umrumda değil. Kimi 1, kimi 3 ay... Artık Allah ne kadar ömür verdiyse. Bittiyse bitti. Hiç durmadım üstünde. Yalnızım yine ama yaralı değilim ve artık olgunlaştım. Tabi sonra pişman olan bir U dönüşcüsü, sensiz yapamayacağımı anladım pişmancısı, beni affet tadında yalvaran komik bir adam ama ben o yola basıp gideli çoooook olmuştu. Asla geriye bakmadım. Denenmişi denemedim. Çok mutluyum ve kendimle gurur duyuyorum :KK70: “Aferin kızım unutma kimse seni kendin kadar düşünmez ve sen kadar değer bilmez” slogan bu :KK70:
Bravo sloganınıza bayıldım 🤩. Arkaya bakmayabilmek büyük bir yetenek. Ne kadar kendinizden emin olduğunuzu da gösterir. İnşalah ben de şu süreci gecirip böyle diyebilirim 😊

Teşekkür ederim.Değer vermemiş ki sadece mış gibi yapmış. Zaten bitti benim için farkındayım artık biz diye bir şey de olamaz nasıl bir adam olduğunu gösterdi Her şeyin bilincindeyim bilmiyorum o resmi görünce kötü oldum.
Dediğiniz İnşallah karşıma benim gerçekten değerimi bilecek biri çıkar. Kıymet bilmek emek vermek gerçekten çok önemliymiş bir kez daha anladım

Back
X