- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.590
- 158
- 36
- Konu Sahibi ShellShock
Musmutlu yıllar dilerim. Sever misiniz bilmem ama alın şöyle tek kisilik bol çikolatalı bir pasta; bizim yerimize de kutlayıverin, her şeyi unutturmasa da verdiği mutluluk yeter.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün de benim doğum günümdü ve tıpatıp senle aynı durumdaydım ıyiki canim ailem var .Bu arada doğum günümüz kutlu olsun tatlim saglik mutluluk bizimle olsun insallahhhhİki arkadaşım ve kendi ailemin telefonları dışında kimse kutlamadı. Es olacak adamla hala küsüz ama bi doğum günün kutlu olsun demek çok mu zordu ? Ailesi zaten nankör her özel günlerinde kutlamalarina katildim ayrica kutladım ama hic biri aramadi bile. Bugünden itibaren onlarsiz bir sayfa açıyorum. Zaten kararim bu yondeydi ama bugün daha bir netlesti
Yeni yaşın sana saglık huzur mutluluk bol şans getirsin. Dilerim ki geçmiş tüm yaşlarından daha güzel bi yaş olsun. Gönlünden gecen hersey gönlünce, dileklerin Duaya dönüşüp kabul olsun. Mutlu yıllar. (Diğer konunuzla ilgili bi yorum yapamadım böyle özel bi günde bu yorumdada tekrar onları hatırlatmamak icin. Sizde hatirlamayin ve dogum gununuzun keyfini çıkarın)İki arkadaşım ve kendi ailemin telefonları dışında kimse kutlamadı. Es olacak adamla hala küsüz ama bi doğum günün kutlu olsun demek çok mu zordu ? Ailesi zaten nankör her özel günlerinde kutlamalarina katildim ayrica kutladım ama hic biri aramadi bile. Bugünden itibaren onlarsiz bir sayfa açıyorum. Zaten kararim bu yondeydi ama bugün daha bir netlesti
İki arkadaşım ve kendi ailemin telefonları dışında kimse kutlamadı. Es olacak adamla hala küsüz ama bi doğum günün kutlu olsun demek çok mu zordu ? Ailesi zaten nankör her özel günlerinde kutlamalarina katildim ayrica kutladım ama hic biri aramadi bile. Bugünden itibaren onlarsiz bir sayfa açıyorum. Zaten kararim bu yondeydi ama bugün daha bir netlesti
Nice güzel seneleriniz olsun.[/QUOTE
Cook tesekkur ederim
Benim doğum tarihim net olmadığı için ne zamandır özel olarak kutlanmadı.
Geçen hafta kafamdaki başka sıkıntıların üzerine buda gelince kendimi kötü hissedip ağlamıştım. Hatta burda konum da var.
Neden net degil ki acaba dogdugunuz hastanenin arsivine baktirin bence . Benim gorumceminki de net degildi o ogrendi o sekilde. İnsan unutulunca kutlama olmayinca uzuluyor degil miBu arada Nice sağlıklı yaşlara..Her şeyi düzelir inşallah
Cook tesekkur ederimAmaaan kutlamasinlar cok da lazim degillermis demek ki. Yeni yasinizda cok mutlu huzurlu olun insallah![]()
Puding yaptim kendime uzerine mum koydum tadindan yemedimMusmutlu yıllar dilerim. Sever misiniz bilmem ama alın şöyle tek kisilik bol çikolatalı bir pasta; bizim yerimize de kutlayıverin, her şeyi unutturmasa da verdiği mutluluk yeter.cok tesekkur ederim
Bende ailede yokDün de benim doğum günümdü ve tıpatıp senle aynı durumdaydım ıyiki canim ailem var .Bu arada doğum günümüz kutlu olsun tatlim saglik mutluluk bizimle olsun insallahhhhbi ananem birde teyzem aradi okadarcik :) benimde dun ananemin dogum gunuyd. Cok tesekkur ederim insallah. Sizinde dogum gununuz kutlu olsun yeni yasinizda tum istekleriniz gerceklessin insallah
Cook tesekkur ederim :) evet hatirlanmak onemsenmek hatta mumkunse satafatli bir parti beni mutlu ederdiMutlu yıllarr
Ben de düşündüm de şimdi pek fazla arayanım olmaz ailem dışında kutlanmaz ama ben doğum günü önemseyen biri değilim o yüzden ama bugün doüduğunuza göre koçsunuz koçlar sever kutlanmasını o yüzden tekrar kutluyorummm iyi ki varsınız nice mutlu yıllara![]()
Cok tesekkur ederimmMutlu yillar saglikli huzurlu yillariniz olsun![]()
Aman artik o konuyu takmiyorum bir an once bosansamda bir nefes alsam diyorum . Cok tesekkur edeeim bu aradaYeni yaşın sana saglık huzur mutluluk bol şans getirsin. Dilerim ki geçmiş tüm yaşlarından daha güzel bi yaş olsun. Gönlünden gecen hersey gönlünce, dileklerin Duaya dönüşüp kabul olsun. Mutlu yıllar. (Diğer konunuzla ilgili bi yorum yapamadım böyle özel bi günde bu yorumdada tekrar onları hatırlatmamak icin. Sizde hatirlamayin ve dogum gununuzun keyfini çıkarın)![]()
Cook tesekkur ederimmSağlıkla, huzurla nice mutlu yaşlara..![]()
Cok tesekkurlerMutlu, huzurlu, dolu dolu bir yaş diliyorum:)
İnsallllaaah :) cok tesekkur ettimmHayatta ne istiyorsan Yen'i yaşında senin olsun
İyiki doğdun![]()
İnsallah :) cok tesekkurlerDoğum gününüz kutlu olsun . Nice huzurlu mutlu sağlıklı, bol paralı, bol gezmeli , az çalışmalı , sevdiklerinizle, ailenizle , şanslı bir yıl diliyorum
Cok uzucuAilem hayatim boyunca çocukken 2kez hariç hiic kutlamadi.annem hicbir zaman kutlamadi pasta yapmadi vs. Evlendim eşimin ailesi d.günümde elleri bomboş kutlamaya degilde oturmaya geldiler.hiçkimse kutlamamiş yav üzüldüm şimdi kendime. Sana nice mutlu yıllar diliyorumminsan bir guncuk onemsenmek ister
sizde alin pastanizi kendiniz kutlayin bence bir gunde olsa kendimize ozel olmali diye dusunuyorum
Cokk tesekkur ederimmDoğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara
Cok tesekkurlerIyı kı dogmussun :) mutlu yıllaaaar![]()
a aaa bir takvim goruyorum hamile misiniz ? Bayagida olmus ama hayirli olur insallllaaah saglikla kucaklarsiniz evladinizi . Bir zamanlar avatardastik
![]()
Bu harika yorumu ayakta alkisliyorumNice mutlu yaşlara, sağlıkla huzurla ve mutlulukla.
Kendinizin bilmesi yeterli, milyonlarca spermi yenerek dünyaya gelmeyi başaran sizsiniz bu yüzden de çok özel ve güzelsiniz.