bugün doktora gittim bebeğin kalp atışlarını doktorum göremedi

sevtapduzyol

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
3.070
1
116
46
Aydın
arkadaşlar bugün doktora gittim vajinal ultrasondan bakıldım 6 haftalık hamileyim değerlerimde beta 5565 progestoronum 60 e 4 de 161 çıktı kesenin boyutu 8 mm olmuş dedi :uhm::uhm: ama bebeğin kalp atışlarını henüz göremiyorum dedi doktor boş gebelikden çok korkuyorum sizce bir sorun varmısır görüşlerinizi bekliyorum

ALLAH korusun canım aklına getirme öyle şeyler bidahaki kontrolün ne zaman

küçük olduğu için göremiyor olabiliriz dedi ama benim içim hiç rahat değil geldiğimden beri ağlıyorum valla ne yapıcam cumaya kadar bilmiyorum

Umarım görürsün cnm bi git bakalım cuma hayırlısı bol dua at bebbişinin kalp atışlarını duyy :))
sevinelim hihoyyyt

küçük olduğu için göremiyor olabiliriz dedi ama benim içim hiç rahat değil geldiğimden beri ağlıyorum valla ne yapıcam cumaya kadar bilmiyorum

ya bak doktorda söylemiş şuanda çok küçük olduğu için göremedi içini ferah tut inan cumaya duyucaksın kalp atışlarını sonrada boşu boşuna üzülmüşüm diyeceksin umudunu yitirme hemen

sevtap ö.m.dan da yazdım buraya da yazıyorum , canım benim iyi düşün lütfen , sıkma canını .. dualarımdasın :Saruboceq:

dualarımız seninle canım inan herşey çok güzel olcak yeterki inan 3 gün önce bana stres yapma diyen sen değilmiydin sende stres yapma cuma günü duyucaksınız kalp atışını hepimiz burda sevinecez

inşallah canım belki 2 gün sonra burda özel bi dktora giderim kendim bilmiyorum şuanda

Merhaba canım
benimde 6+3 günlükken görülmedi. Banada aynı şeyi dedi küçük olduğu için gözükmüyor. Biraz büyümesini bekleyelim dedi. Ama biz direk olumsuz düşünüyoruz. Iyi düşünelim iyi olsun moralini bozma.

Merhaba bende 6+3 günlükken cumartesi günü gittim doktora.Vajinal ultrasonla bakmasına rağmen görülmedi.Bende endişeleniyorum.Boş gebelik olmasından korkuyorum.Banada bayramdan sonra gel dedi 15 gün sonra tekrar gideceğim o zamana 8 haftalık olacak.O zamanda görünmezse...........neyse bunu düşünmek bile istemiyorum..Kese ve içinde yolk sac kesesi göründü sadece benimm

Sevtapcım günaydın kaç gündür hastayım giremedim okudum çok üzüldüm ama bak ne diycem bi arkadaş daha vardı öle kimdi hatırlamıyorum şimdi iki hafta sora tekrar gittiğide görülmiştü kalp atışı canım üzme kendini heberlerini bekliyorum güselim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…