- Konu Sahibi sevtapduzyol
-
arkadaşlar bugün doktora gittim vajinal ultrasondan bakıldım 6 haftalık hamileyim değerlerimde beta 5565 progestoronum 60 e 4 de 161 çıktı kesenin boyutu 8 mm olmuş dedi :uhm::uhm: ama bebeğin kalp atışlarını henüz göremiyorum dedi doktor boş gebelikden çok korkuyorum sizce bir sorun varmısır görüşlerinizi bekliyorum
cuma günü çağırdı :a015:
küçük olduğu için göremiyor olabiliriz dedi ama benim içim hiç rahat değil geldiğimden beri ağlıyorum valla ne yapıcam cumaya kadar bilmiyorum
küçük olduğu için göremiyor olabiliriz dedi ama benim içim hiç rahat değil geldiğimden beri ağlıyorum valla ne yapıcam cumaya kadar bilmiyorum
beta gayet normal hatta bana yüksek geldi bilemiyorummm tam olarak dr hiçni yorum yapmadıki ?
ya bak doktorda söylemiş şuanda çok küçük olduğu için göremedi içini ferah tut inan cumaya duyucaksın kalp atışlarını sonrada boşu boşuna üzülmüşüm diyeceksin umudunu yitirme hemen
inşallah canım umarım güzel olur
dualarımız seninle canım inan herşey çok güzel olcak yeterki inan 3 gün önce bana stres yapma diyen sen değilmiydin sende stres yapma cuma günü duyucaksınız kalp atışını hepimiz burda sevinecez
inşallah canım belki 2 gün sonra burda özel bi dktora giderim kendim bilmiyorum şuanda
sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım igit bakalım iyi bi doktora o nediyecek benide merakta bırakma ama
moralini yuksek tut insallah sende duyarsin yakinda.küçük olduğu için göremiyor olabiliriz dedi ama benim içim hiç rahat değil geldiğimden beri ağlıyorum valla ne yapıcam cumaya kadar bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?