bugün doktora gittim bebeğin kalp atışlarını doktorum göremedi

içim içimi yedi dünden beri bugün gene aradım kendi doktorumu bugün tekrar gelmemi döyledi şimdi yola çıkıyorum gene gidiyorum doktoruma çünkü dün başka doktor doğru düzgün bile bakmamıştı akşama gelişmeleri yazarım kızlar dua edin bana (

geçmiş olsun canım a.s.

günaydın canım , Allah yardımcın olsun . aynı şeyi yazıcam , erken davranıyorsun , boşa panik yapıyorsun . hem 7. haftada bile duymayanlar varmış dedin hem de 6. haftada duymayı bekliyorsun bayan panik , naapmalı seni bilmem kaydirigubbakcemile sırnaşık şey inşallllllllllahhhhhhhh hayırlı ve çok sesli haberlerle dönersin akşam bize
kocaman öpüyorum Şeniz

canım nerde kaldın ya merak ettim benneyaptımki

sevtapcım
umarım herşey yolundadır senden güzel haberler duyarız

canım
bu hafta göremezsen bile üzülme bazen 8. haftada görenler bile oluyormuş bizi merakta bırakma canım. bebeğinin kesesi büyümüş mü?

kızlarrr kaydirigubbakcemile5 selamet deyinn dünden beri halimi görüyorsunuz gittim bugün kendi doktoruma dün çünkü başka doktor bakmıştı keseyi gördük 13,5 mm olmuşkaydirigubbakcemile3 hihoyyythihoyyyt veee yolk kesesini bebeğide gördümm hihoyyythihoyyyt ama bebeğin kalp atışlarını aralığın 15 şinde duyucam bebek gayet sağlıklıymış doktorum öyle dedi değerlerimde süpermiş çok mutlu oldum ayy kaydirigubbakcemile2

varrrrrrr yaaaaa tam çıkıyordum , sayfayı yeniledim , Allah biliyor ya korka korka açtı , daha mesajı okumadan şu smileyleri görünce yüreğime su serpildi ..
hadi gözümüz aydın :Saruboceq:

varrrrrrr yaaaaa tam çıkıyordum , sayfayı yeniledim , Allah biliyor ya korka korka açtı , daha mesajı okumadan şu smileyleri görünce yüreğime su serpildi ..
hadi gözümüz aydın :Saruboceq:

çatladın demi sende kız bide bei gör bugün öldüm doktor açıklama yapana dekk kaydirigubbakcemile

çatladın demi sende kız bide bei gör bugün öldüm doktor açıklama yapana dekk kaydirigubbakcemile

e heralde .. bari dr.un dediklerini hatırlıyor musun sırnaşık şey
ben çok sevindiğim , sinirlendiğim yada heyecanlandığım zaman pek duymam da , daha doğrusu hatırlamam :teytey:

e heralde .. bari dr.un dediklerini hatırlıyor musun sırnaşık şey
ben çok sevindiğim , sinirlendiğim yada heyecanlandığım zaman pek duymam da , daha doğrusu hatırlamam :teytey:

bugün doktor iyi dediya dün gece doğru dürüst uyumadım bu gece karpuz gibi uyurum ben :roflol::roflol:

bugün doktor iyi dediya dün gece doğru dürüst uyumadım bu gece karpuz gibi uyurum ben :roflol::roflol:

Allah iyiliğini versin , uyu tabe , hak ettin fazlasıyla .. sana dedik dimi o kadar kuruntu yapma diye :jeyyar::dance:
hadi kal sağlıcakla Şeniz

senin tuzun kuru tabi yapıştırdın buzdolabının önüne çucuğun resmini konuşuyon :roflol::roflol: öldüm dün geceden beri

senin tuzun kuru tabi yapıştırdın buzdolabının önüne çucuğun resmini konuşuyon :roflol::roflol: öldüm dün geceden beri

kız ne tuzu kurusu ayol , benimki de sadece kese , daha duymadık kalp atışı felan . hem sen görmemiş miydin keseyi , vermediler miultrason çıktısı , yasssssııııııııkkkkkkkkk laelaelaelaelae sırnaşık şey

selam
cok sevindim. Allah kucaginada almayi nasip etsin.

pisss bide benlen dalga geçiyo yasııkk diye almadım ben keseyi gördüm yolk kesesinide gördüm anam bebek götünmüyo daha çok küçük olduğundan 15 aralıkda gidicez o zaman ikimiz yanyana çekilcez hem fotoğtafhihoyyythihoyyyt:roflol:sırnaşık şey kız benim ultrasonda 6+1 günlük çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…