- Konu Sahibi sevtapduzyol
-
Sevtapcım günaydın kaç gündür hastayım giremedim okudum çok üzüldüm ama bak ne diycem bi arkadaş daha vardı öle kimdi hatırlamıyorum şimdi iki hafta sora tekrar gittiğide görülmiştü kalp atışı canım üzme kendini heberlerini bekliyorum güselim
içim içimi yedi dünden beri bugün gene aradım kendi doktorumu bugün tekrar gelmemi döyledi şimdi yola çıkıyorum gene gidiyorum doktoruma çünkü dün başka doktor doğru düzgün bile bakmamıştı akşama gelişmeleri yazarım kızlar dua edin bana(
geçmiş olsun canım a.s.
içim içimi yedi dünden beri bugün gene aradım kendi doktorumu bugün tekrar gelmemi döyledi şimdi yola çıkıyorum gene gidiyorum doktoruma çünkü dün başka doktor doğru düzgün bile bakmamıştı akşama gelişmeleri yazarım kızlar dua edin bana(
kızlarrr kaydirigubbakcemile5 selamet deyinn dünden beri halimi görüyorsunuz gittim bugün kendi doktoruma dün çünkü başka doktor bakmıştı keseyi gördük 13,5 mm olmuşkaydirigubbakcemile3 hihoyyythihoyyyt veee yolk kesesini bebeğide gördümm hihoyyythihoyyytama bebeğin kalp atışlarını aralığın 15 şinde duyucam bebek gayet sağlıklıymış doktorum öyle dedi değerlerimde süpermiş çok mutlu oldum ayy kaydirigubbakcemile2
varrrrrrr yaaaaa tam çıkıyordum , sayfayı yeniledim , Allah biliyor ya korka korka açtı , daha mesajı okumadan şu smileyleri görünce yüreğime su serpildi ..
hadi gözümüz aydın :Saruboceq:
çatladın demi sende kız bide bei gör bugün öldüm doktor açıklama yapana dekk kaydirigubbakcemile
e heralde .. bari dr.un dediklerini hatırlıyor musun sırnaşık şey
ben çok sevindiğim , sinirlendiğim yada heyecanlandığım zaman pek duymam da , daha doğrusu hatırlamam :teytey:
bugün doktor iyi dediya dün gece doğru dürüst uyumadım bu gece karpuz gibi uyurum ben :roflol::roflol:
senin tuzun kuru tabi yapıştırdın buzdolabının önüne çucuğun resmini konuşuyon :roflol::roflol: öldüm dün geceden beri
kızlarrr kaydirigubbakcemile5 selamet deyinn dünden beri halimi görüyorsunuz gittim bugün kendi doktoruma dün çünkü başka doktor bakmıştı keseyi gördük 13,5 mm olmuşkaydirigubbakcemile3 hihoyyythihoyyyt veee yolk kesesini bebeğide gördümm hihoyyythihoyyytama bebeğin kalp atışlarını aralığın 15 şinde duyucam bebek gayet sağlıklıymış doktorum öyle dedi değerlerimde süpermiş çok mutlu oldum ayy kaydirigubbakcemile2
kız ne tuzu kurusu ayol , benimki de sadece kese , daha duymadık kalp atışı felan . hem sen görmemiş miydin keseyi , vermediler miultrason çıktısı , yasssssııııııııkkkkkkkkk laelaelaelaelae sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?