bugün dualarınıza ihtiyacım var...

kahvekokusu32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
513
230
133
sizinle her konuda dertleştik ama bugün sizden oğlum için dua istiyorum. sabahtan bu yana ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden. ameliyat olacağım, oğlum arkamda kalırsa ne olacak derken, bugün de onun için gittim doktora NF öntanısı koyuldu... Vücudundaki öylesine bir lekenin nasıl bişeye yol açabildiğini bugün duydum... tümör oluşma şüphesiyle gözlerinin arkasından film çekildi, çarşamba günüde emar a girecek... vücudunda tümör oluşup oluşmadıklarına bakacaklar. bu hastalığın tedavisi de yokmuş. doktorlar bunu söylerken benim canım yandı. Allah rızası için küçücük oğluma dua edinki bişeyi çıkmasın. dayanacak gücüm kalmadı. Allahın imtihanından sual olunmaz ama benim imtihanım oğlum olmasın. onun için dua edermisiniz?

Son düzenleme:
Allahım acil şifalar versin, inşallah tüm sonuçları temiz çıkar. Çocuğunuzla çok mutlu, çok sağlıklı ömrünüz olsun. Güzel haberler verirsiniz inşallah, dualarımız sizinle.

Kötü düşünüp kötüyü çağırmayın. Allah çocuğunu sana seni çocuğuna bağışlasın. İnşallah bir şey çıkmaz

Allah korusun aklınıza kötü şeyler getirmeyin ,
Hayırlı sonuçlarını alın yavrunuzun insallah , size de çok geçmiş olsun, ameliyatınızı sağlıkla atlatır yuvanıza dönersiniz insallah ...

İyi dusun iyi olsun olume gidermis gibi salma kendini sen guclu olki evladin guclu olsun Allah acil sifa versin olum disinda herseyin caresi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…