• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün dualarınıza ihtiyacım var...

Rabbim acil sifalar versin insallah. Gonlunuzu ferah tutmaya calisin Allahtan hic bi zaman umut kesilmez. Hic bi seye kesin gozuyle bakmamak lazim, tedavi yokmus da bilmem neymis, yasamaz denilen bebekler yasiyor da tedavi sifa neden olmasin. Yeter ki inanin ve Allahtan umudunuzu kesmeyin.
Gecmis olsun

Kızıyorum su insanlara akıl vermeyin başınıza gelmeden anlayamazsınız. İyi düşün iyi olsun gibi klişe sözler. Sadece dua istiyor kızcağız.
Seni çok iyi anlıyorum arkadasim. Benim de karnimdaki bebeğim de var aynı sorun. Daha göremeden bile beni çok büyük kederlere boğdu. Rabbim yar ve yardimcin olsun. Inş. Bugunleri unutacagimiz güzel günler tez vakitte gelir

sizinle her konuda dertleştik ama bugün sizden oğlum için dua istiyorum. sabahtan bu yana ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden. ameliyat olacağım, oğlum arkamda kalırsa ne olacak derken, bugün de onun için gittim doktora NT öntanısı koyuldu... Vücudundaki öylesine bir lekenin nasıl bişeye yol açabildiğini bugün duydum... tümör oluşma şüphesiyle gözlerinin arkasından film çekildi, çarşamba günüde emar a girecek... vücudunda tümör oluşup oluşmadıklarına bakacaklar. bu hastalığın tedavisi de yokmuş. doktorlar bunu söylerken benim canım yandı. Allah rızası için küçücük oğluma dua edinki bişeyi çıkmasın. dayanacak gücüm kalmadı. Allahın imtihanından sual olunmaz ama benim imtihanım oğlum olmasın. onun için dua edermisiniz?
Rabbim yardimciniz olsun,dualarimda olacaksiniz .

Rabbim evladınızla sınamasın sizi ,en kısa sürede size ve oğlunuza şifa versin inşallah....

Rabbim evladinizla imtihan etmesin.SAFI ismiyle sifa versin insallah. Size de cok gecmis olsun.cok zor bir durum gercekten Allah yardimciniz olsun.sizi ona onu da size bagislasin:(((

Minige ve size acil sifalar, sıkıntınızda kolayliklar diliyorum. Allah tez vakitte selamete cikarsin ve bizimle mutlu haberleri paylasin insaallah...

Arkadaşım Rabbim yardımcınız olsun.inşallah oğlunun sonuçları güzel çıkar.
sana ve oğluna Rabbim şifa versin inşallah.

inşallah oğlunuzun sonuçları tertemiz çıkar, küçük bir şüphedir sadece.. sağlıkla uzuuunnn bir ömür sürer inşallah..
Allah'ım sizi ona, onu da size bağışlasın...
acil şifalar dilerim...

Back
X