• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün dualarınıza ihtiyacım var...

Ahhh aglayarak dua ettim cnmmmm..bak korkma.burda bir arkadasimin komsusunun cocugu biranda halsizlesti istahsizlasti,hep uzaniyor.vucudunda da morluklar cikiyor.direk losemi tesisi gibi davranildi..ayyyanne baba yikildi..burada arastirma arsatirmaa.en son istanbl.onkolojiye sevk ettiler.dusun.belirtiler losemiyigosteriyor,ama tahliller temiz cikiyor.istnb.datesisi OPUCUK HASTALIGI tesisi koydu.
Cocugu biri opmus ve mikrop kapmis.
Allahh yar ve yardimcin olsun.evladini inssssssss....sana bagislar.yinebir arkadasimdan bahsedeyim oglunun kafasinda tumor,hemde beyninde olur dedilerhalen sekiz sene gecti,yasiyor.ve hastalik azaldi...arkadasimin k.v.beyninde tumorcikti,oldu oldu dirildiler.ilacla bitirdiler.korkma.allah yardim eder ins.
Bizlerde duaciniz.

ALLAH'ım mutlu haberlerle buraya yazmanızı nasip etsin inşaALLAH...(Amin..)

sizinle her konuda dertleştik ama bugün sizden oğlum için dua istiyorum. sabahtan bu yana ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden. ameliyat olacağım, oğlum arkamda kalırsa ne olacak derken, bugün de onun için gittim doktora NT öntanısı koyuldu... Vücudundaki öylesine bir lekenin nasıl bişeye yol açabildiğini bugün duydum... tümör oluşma şüphesiyle gözlerinin arkasından film çekildi, çarşamba günüde emar a girecek... vücudunda tümör oluşup oluşmadıklarına bakacaklar. bu hastalığın tedavisi de yokmuş. doktorlar bunu söylerken benim canım yandı. Allah rızası için küçücük oğluma dua edinki bişeyi çıkmasın. dayanacak gücüm kalmadı. Allahın imtihanından sual olunmaz ama benim imtihanım oğlum olmasın. onun için dua edermisiniz?
canım arkadaşım, okurken içim paramparça oldu, benim de kızımın bir rahatsızlığı var ve canım çok yanıyor hiç kıyamıyorum Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın.. Allahım seni evladınla sınamasın, inşallah güzel haberlerini alırsın yavrunun.. Yüce Allahım oğluna acil şifalar versin, en güzel günleri birlikte, huzurla, sağlıkla, mutlulukla yaşamayı nasip etsin.. AMİN...

sizinle her konuda dertleştik ama bugün sizden oğlum için dua istiyorum. sabahtan bu yana ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden. ameliyat olacağım, oğlum arkamda kalırsa ne olacak derken, bugün de onun için gittim doktora NT öntanısı koyuldu... Vücudundaki öylesine bir lekenin nasıl bişeye yol açabildiğini bugün duydum... tümör oluşma şüphesiyle gözlerinin arkasından film çekildi, çarşamba günüde emar a girecek... vücudunda tümör oluşup oluşmadıklarına bakacaklar. bu hastalığın tedavisi de yokmuş. doktorlar bunu söylerken benim canım yandı. Allah rızası için küçücük oğluma dua edinki bişeyi çıkmasın. dayanacak gücüm kalmadı. Allahın imtihanından sual olunmaz ama benim imtihanım oğlum olmasın. onun için dua edermisiniz?
Allah yardımcı olsun.Tez vakitte güzel haberlerini versin sana.İyi düşün iyi olsun.

Allah korusun ikinizi de..Daha küçücük, melek o.Bir şey olmayacak inş.Dualarımız sizinle.Pozitif olmaya çalışın her şey güzel sonuçlanır umarım...

Allah her ikinize de kalıcı şifalar versin. Sizi birbirinize bağışlasın. Uzun mutlu yıllar geçirin birlikte inşallah..

Rabbim şifa versin oğlunuza ve bu vesileyle tüm bu durumda olanlara... İçinizi ferah tutun ne olur..
Asla ama asla kötüsünü düşünmeyin bir şey çıkmayacak Allah'ın izniyle.
Dualarım sizinle...

Canım, sana da oğluna da acil şifalar. İnşallah senin ameliyatın sorunsuz geçsin, tamamen sağlığına kavuş, oğlunda da doktorların korkuttuğu gibi bir sorun hiç olmasın bile. Bütün endişelerin bir çırpıda geçsin, sana da sadece şükretmek için bir sürü neden kalsın.

Nasil bir leke.

Kızıyorum su insanlara akıl vermeyin başınıza gelmeden anlayamazsınız. İyi düşün iyi olsun gibi klişe sözler. Sadece dua istiyor kızcağız.
Seni çok iyi anlıyorum arkadasim. Benim de karnimdaki bebeğim de var aynı sorun. Daha göremeden bile beni çok büyük kederlere boğdu. Rabbim yar ve yardimcin olsun. Inş. Bugunleri unutacagimiz güzel günler tez vakitte gelir
Sen hastamisin yaaa..sanami kaldi bizim yorumlarimiz...densiz.

Rabbim şifasını tez zamanda versin inşallah canım sonuc üzücü gelse bile her zaman bi ihtimal daha vardır unutma Rabbimin ne mucizeleri var Rabbim yardımcınız olsun

Allah acil şifalar versin, anne olunca dahada zor insan kendinden çok çocuğu için endişeleniyor
:cry:

Back
X