• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugun esimden cok fena şuphelendim

UMUDUM_34

Bekle..Bekle...Hiç Pes Edermiyiz?
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
1.783
1.792
133
Mrb arkadaslar.bu konuyu acmakta cok kararsiz kaldim.ama bi bakis açisina ihtiyacim var.
Esiminle iyi anlasiriz.beni sevdigini soylemedigi bigun bile yoktur.bende ona oyleyim.
İlgiliyiz birbirimize ihmal etmeyiz.
Esim isten eve evden ise giden bi insan.
Arkadaslariyla falan cikmaz disariya.
İs disinda gorusmezler yani.
Sabah ise gidecekti.alarmi caldi kalkti.
Sonra dediki isyerine uyuya kalmisim derim gec gidiyim biraz sana sarilip uyumak istiyorum dedi.
Bende kacta gidicen gec derken dedim.
9.30 dedi.
Yattik geri.
Aradan 2 dkk gecmeden bi telefon geldi.
Telefonu acti odadan cikti.
Tmm bekle geliyorum dedi telefondakine.
Bende o kim dedim.
Arkadas beni bekliyomus beraber gidiyoruz ise dedi.bekliyomus dedi ve hazirlanmaya basladi.
Bende niye bekle diyosunki sen git ben gelirim desene dedim.
Yani yatmasa bile o anda fikir devistirip kalkip gitse bile arkadasina bekle demesi beni işkillendirdi.
Ben oyle soyleyince anlamamis gibi cvp vermedi once sonra yuzunu baktim yuzu degismeye basladi.
Bende sinirlendim.
Arkadasin yolunu degistirmiyo sonucta senle gitmek icin gitsin niye yetismeye calisiyosunki dedim.
Nedemek istiyosun dedi.
Ben hoslanmam oyle seylerden.gidiyosa gitsin herzmn berabermi gidiyosunuz dedim.
Bana diyoki.
Kadina bak yaaa.adamdan kiskaniyo beni dedi.
İkinci cumlesini ozur dileyerek yaziyorum.
"Adamda top sanki oylemi demek istiyosun dedi.
Yalandan sinirlenmeye calisti.
ozm bu konu uzerinde faxla dusunmedim ama dusundukce" bu arkadaz kim yaa "olmaya basladim.
Arayan icin erkek ismi verdi ama niye yuzu falan degisti.
Ben biraz supheciyimdir.acaba benmi abartiyorum bisey soyleyin nolur.morelim cok bozuldu.

Niye israrla o arayanla gitmek istediki ise.
Haksizmiyim.
Sen git diyebilirdi.

Zaten dun gecede bi lafima alindi kustu.
Yatakta beni birakip gidecek kadar tepki gosterdi.

Aksam isten gelince arama kayitlarina bakip sabah arayan kimse onu aricam telefonundan.

Erkek ciksami uzuliyim.kadin ciksami bilemedim.
Sacmaliyomuyum siz soyleyin

Mrb arkadaslar.bu konuyu acmakta cok kararsiz kaldim.ama bi bakis açisina ihtiyacim var.
Esiminle iyi anlasiriz.beni sevdigini soylemedigi bigun bile yoktur.bende ona oyleyim.
Sonra dediki isyerine uyuya kalmisim derim gec gidiyim biraz sana sarilip uyumak istiyorum dedi.
9.30 dedi.
Yattik geri.
Bende o kim dedim.
Arkadas beni bekliyomus beraber gidiyoruz ise dedi.bekliyomus dedi ve hazirlanmaya basladi.
Yani yatmasa bile o anda fikir devistirip kalkip gitse bile arkadasina bekle demesi beni işkillendirdi.
Ben oyle soyleyince anlamamis gibi cvp vermedi once sonra yuzunu baktim yuzu degismeye basladi.
Bende sinirlendim.
Arkadasin yolunu degistirmiyo sonucta senle gitmek icin gitsin niye yetismeye calisiyosunki dedim.
Nedemek istiyosun dedi.
Ben hoslanmam oyle seylerden.gidiyosa gitsin herzmn berabermi gidiyosunuz dedim.
Bana diyoki.
ozm bu konu uzerinde faxla dusunmedim ama dusundukce" bu arkadaz kim yaa "olmaya basladim.
Ben biraz supheciyimdir.acaba benmi abartiyorum bisey soyleyin nolur.morelim cok bozuldu.

Haksizmiyim.
Sen git diyebilirdi.

Aksam isten gelince arama kayitlarina bakip sabah arayan kimse onu aricam telefonundan.

şüphelenebilirsiniz de bu kadar hemen aldatıyor kesin biri çıkacak düşüncelerine saplanmayın babam da öyle uyku tatlı gelir mesela ama işe arkadaşıyla gidiyor o arayınca hemen fırlar gider hemen tedirgin olmayın sakinliğinizi koruyun derim

Arayacak misiniz eve gelince o numarayi? Siz kendinizde misiniz?Bu nasil bir suphecilik ortada birsey yokken.Dun geceki lafinizi az cok bu tavrinizdan cikarabiliyorum adam kalkip gitmek istemis yataktan.

Bilmiyorum böyle bir harekete kizardim bende..
hem gitmicem deyipte sonra birden fikir degistirmesi
ama suphelenirmiydim bilemedim..
Bu kadar şüpheli hissettiysen takibe al canim..kontrol altinda tut bakalim

Ya bilmiyorum niye guvenim yok.
Aslinda genel olarak insanlara guvenim yok benm.
Herkes herseyi yapabilir diye bi inanc var bende.

Bilmiyorum böyle bir harekete kizardim bende..
hem gitmicem deyipte sonra birden fikir degistirmesi
ama suphelenirmiydim bilemedim..
Bu kadar şüpheli hissettiysen takibe al canim..kontrol altinda tut bakalim
Evet gozum uzerinde olacak.ya oyle cok kendine bakan süslu puslu biseyde diilki.
ama istanbul beyoglunda calisiyo.oralara guvenmiyorum.
Ve israrla yerini degistirme imkani olmasina ragmen cikmiyo ordan

9.30 dedi.
Yattik geri.
Bende o kim dedim.
Bende sinirlendim.
Nedemek istiyosun dedi.
Bana diyoki.

Haksizmiyim.
Sen git diyebilirdi.

Eşiniz en iyi siz tanırsınız .
Bir kadın eşinden şühpe ettiyse vardır bir bildiği bencede izlemede olun .

Ne diyim peki sakince
sabah önce biraz daha kalmak için iş yerine yalan söyleyebildiğini ama arayan kişiden sonra birden neden fikrinin değiştiğini sorun sorgulamadan tatlı bir dille. Belki araçla geçiodur eşiniz daha sonra uğraşmamak için gitmiştir onunla. Tatlı dille konuşunca anlar sizide umarım. Bu devirde şüphelenmekte haklıyız ama sürekli aynı düşünceylede yaşayamayız. Yada hiç bozuntuya vermeden sessizce takibe alacaksınız. Ortada bişi yokken eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma durumu yapmıcaksınız 2 secenek var.

sabah önce biraz daha kalmak için iş yerine yalan söyleyebildiğini ama arayan kişiden sonra birden neden fikrinin değiştiğini sorun sorgulamadan tatlı bir dille. Belki araçla geçiodur eşiniz daha sonra uğraşmamak için gitmiştir onunla. Tatlı dille konuşunca anlar sizide umarım. Bu devirde şüphelenmekte haklıyız ama sürekli aynı düşünceylede yaşayamayız. Yada hiç bozuntuya vermeden sessizce takibe alacaksınız. Ortada bişi yokken eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma durumu yapmıcaksınız 2 secenek var.
Bende oyuzden anlayamadim zaten.soyledigi arkadasinin arabasi yokki.ayni semtte oturuyomysuz dedigine gore.yani bulusup otobuse binecekler.

Evet gozum uzerinde olacak.ya oyle cok kendine bakan süslu puslu biseyde diilki.
ama istanbul beyoglunda calisiyo.oralara guvenmiyorum.
Ve israrla yerini degistirme imkani olmasina ragmen cikmiyo ordan

Eşine güveniyorsan semtin bir önemi olmasa gerek canm...

İs ortamı degistirmek çalışan için zor birşey diye düşünüyorum..

Arkadasim bi sakin ol boyle suphecilikli gecmez hayat kocana belli etmeden sor sorcaksan ben hic tuhaf bulamadim arkadasina ayip olmasin falan diye dusunmustur.

Back
X