• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugun esimden cok fena şuphelendim

Arama kaydında numara bulamazsan ne yapacaksın ki. Ya eşin silmişse numaraları. Oturup konuşun güzel güzel. Kırmayın birbirinizi.
Gelince sordum niye odadan ciktinki teli alip diye.seni uyandirmamak icindedi.
Teli aldim yaninda bakiyim su arayana diye baak dedi.
Baktigimda arama gecmisini silmis.
Sildiginden haberi yokmus gibi davrandi.
Yalnislikla birilerini ariyomus ondan siliyomus bazen

boşuna kendinizi üzmeyin.
eşiniz daha evdeyken telefonu çalmış, arkadaşıdır. kadın olsa sanırım cesaret edemezdi.
ben ki çok şüpheci biriyimdir ama anlattıklarınızdan kocanız masum gibi geldi.
yalnızsanız eğer böyle kuruntular oluyor.
Evet ya kuruyorum yalnizliktan dogrudur.
Ama kim olsa suphelenirdi

Silmisti zaten arama kaydini buna ne demeli
ben de hep silerim arama listesini yok yere kendini huzursuz etme . bi arkadaş yazmış ya eger seni aldatsaydı evdeyken tlf çalmazdı bana çok mantıklı geldi bu

Evet ya kuruyorum yalnizliktan dogrudur.
Ama kim olsa suphelenirdi

yok anlatığınız gibiyse o kadar da şüpheli değilmiş, günah kendinizi de eşinizi de hırpalamayın.

Saka falanmisin arkadasim... bu hayat boyle gecmez... sen bi doktora git.. ortada aldatma falan yok kafanda kurma aklina gelen basina gelir sonra... yapmayin allah askin tum kadinlar kocanin pesindeymis gibi davranmamalisin biraz guven
Hı hııı.tum kadinlar benm kocamin pesinde diye dusunuyodum bende.
7 sene evliligimiz boyunca hep oyle sandim.nasil gecer hayat boyle dimi.
Yapmayin yaaa

Hı hııı.tum kadinlar benm kocamin pesinde diye dusunuyodum bende.
7 sene evliligimiz boyunca hep oyle sandim.nasil gecer hayat boyle dimi.
Yapmayin yaaa
Bende size aynisini soyluyorum iste is arkadasinin bile erkek dahi olsa olabilirmi diyosunuz bencede yapmayin biraz sakin olun sakin

Arkadaşım sen ne yapmışsın bunda birşey yok ki
Böyle olanlara gercekten sinirlenıyorum yanlıs anlama.Sadece hem kendi başını hem eşinin başının etini yiyosun.Bunu zaman zaman her insan yapar arkadaşı aramışken gitmek istemiş.Ne var bunda etrafta o kadar set olurken bunu abartmanız çok yanlış.Mutlu olmaya bakın

Bence de suphelenesi bir durum.
Ozellikle numarayi silmis olmasi.

Aşırı bir tepki vermişsiniz
Arkadaşı arayınca kalkıp gitmesi normal çünkü o arkadaş iş yerinde ben sabah uyandırdım, konuştuk, bilerek gelmedi diyebilir, o yüzden kalkıp gitmiştir.

Gelince sordum niye odadan ciktinki teli alip diye.seni uyandirmamak icindedi.
Teli aldim yaninda bakiyim su arayana diye baak dedi.
Baktigimda arama gecmisini silmis.
Sildiginden haberi yokmus gibi davrandi.
Yalnislikla birilerini ariyomus ondan siliyomus bazen

Neden ben ya da sen yanlışlıkla birilerini aramıyoruz
xenforo-smilies-kk45.gif
.Açıklaması çok saçma olmuş... süpheli bir durum.Sen sakince takip et bakalım..:cool:

normalde süpelenilmez ama kocanızı siz tanıyorsunuz mımkleri hali tavrı birşey saklıyor gibi durduysa aklınızda kalmasın gizliden arayın bakalım

Çok yanlis davranmissin hic anlamadan sormadan bakacaktin takip edecektin bari bundan sonra normal davranip gizliden yokla halini tavrini tlf nu mailini vss

Şüphelenmekte haklısın. peşini bırakma bence. Fakat karda yürü izini belli etme

Back
X