• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugun esimden cok fena şuphelendim

Bir altyapısı varsa anlarım ama gerçekten uykudan uyanınca çok umursama derim tavırları
Ben gerçekten "salak" oluyorum ilk 20 dk :27:

Ilk basta evliliginizde guven olmamis olmasi cok can sıkıci
Soyledigi sey hic te suphelencej tarz birsey degil benim esimde sozune sadiktir ve onu elinden geldigixe yapmaya calisir arkadasinlada ondan sebep bulusmasini iptal etmek istememistir supeheli durum olsa teli acmaz zaten
Sabah saskin olmasida nirmal ben her sabah kizimi okula gotururken esime soylerik oda saskin ifade ile nereye gittigimi sorar

Ben abarttiğinizi dusunmuyorum kadin hisseder esinizin hal ve hareketlerinden yalan soyledigini anlayabilirsiniz
Kii arama gecmişini silmiş olmasida cok manidar

merhaba. ben de sherlock holmes'un ruh ikizi...
sonradan silmesi işkillendirdi beni şahsen..
ben şuraya takıldım, 7 senelik eşinizin iş arkadaşlarını ismen tanımanız gerekmez mi ?
üstelik beraber gidecek kadar yakınlarsa..
ama isim geçmedi sanırım , 'bir arkadas yeaa' durumu ..
madem işe geç gitmek istedi, 2 dk sonra gelen telefonu sessize alıp uyumaya devam edebilirdi.

Sabahki mevzuyu okuyunca abartmışssın dedim ama arama listesini silmesi pek hayra alamet değil. Üstelik sen bu kadar konunun üzerine düşmüşken.

ya yemin ederim konuyu ilk okurken dedimki , hah sen bekle akşama gelince listeyi çoktan silmiş olacaktır eğer aldatıma varsa diye düşünmüştüm... dur dedim son sayfalara bi bakayım konuşmuşmu eşiyle diye, ve tahminim doğru çıktı...

ya yemin ederim konuyu ilk okurken dedimki , hah sen bekle akşama gelince listeyi çoktan silmiş olacaktır eğer aldatıma varsa diye düşünmüştüm... dur dedim son sayfalara bi bakayım konuşmuşmu eşiyle diye, ve tahminim doğru çıktı...
Ben de senin gibi düşündüm ama dur bakalım dedim. Aldatılma demesek bile bi haltlar karıştırdığı kesin

Ya aslında şüphelenecek birşey yokmuş, konu sahibi abartmışsınız, ama adamın sonradan verdiği tepkiler tam suçlu psikolojisi profiline uyuyor. Ama o tepkilere de siz algıda seçicilik yapmış ve bize de öyle anlatmış olabilirsiniz.

Mrb arkadaslar.bu konuyu acmakta cok kararsiz kaldim.ama bi bakis açisina ihtiyacim var.
Esiminle iyi anlasiriz.beni sevdigini soylemedigi bigun bile yoktur.bende ona oyleyim.
İlgiliyiz birbirimize ihmal etmeyiz.
Esim isten eve evden ise giden bi insan.
Arkadaslariyla falan cikmaz disariya.
İs disinda gorusmezler yani.
Sabah ise gidecekti.alarmi caldi kalkti.
Sonra dediki isyerine uyuya kalmisim derim gec gidiyim biraz sana sarilip uyumak istiyorum dedi.
Bende kacta gidicen gec derken dedim.
9.30 dedi.
Yattik geri.
Aradan 2 dkk gecmeden bi telefon geldi.
Telefonu acti odadan cikti.
Tmm bekle geliyorum dedi telefondakine.
Bende o kim dedim.
Arkadas beni bekliyomus beraber gidiyoruz ise dedi.bekliyomus dedi ve hazirlanmaya basladi.
Bende niye bekle diyosunki sen git ben gelirim desene dedim.
Yani yatmasa bile o anda fikir devistirip kalkip gitse bile arkadasina bekle demesi beni işkillendirdi.
Ben oyle soyleyince anlamamis gibi cvp vermedi once sonra yuzunu baktim yuzu degismeye basladi.
Bende sinirlendim.
Arkadasin yolunu degistirmiyo sonucta senle gitmek icin gitsin niye yetismeye calisiyosunki dedim.
Nedemek istiyosun dedi.
Ben hoslanmam oyle seylerden.gidiyosa gitsin herzmn berabermi gidiyosunuz dedim.
Bana diyoki.
Kadina bak yaaa.adamdan kiskaniyo beni dedi.
İkinci cumlesini ozur dileyerek yaziyorum.
"Adamda top sanki oylemi demek istiyosun dedi.
Yalandan sinirlenmeye calisti.
ozm bu konu uzerinde faxla dusunmedim ama dusundukce" bu arkadaz kim yaa "olmaya basladim.
Arayan icin erkek ismi verdi ama niye yuzu falan degisti.
Ben biraz supheciyimdir.acaba benmi abartiyorum bisey soyleyin nolur.morelim cok bozuldu.

Niye israrla o arayanla gitmek istediki ise.
Haksizmiyim.
Sen git diyebilirdi.

Zaten dun gecede bi lafima alindi kustu.
Yatakta beni birakip gidecek kadar tepki gosterdi.

Aksam isten gelince arama kayitlarina bakip sabah arayan kimse onu aricam telefonundan.

Erkek ciksami uzuliyim.kadin ciksami bilemedim.
Sacmaliyomuyum siz soyleyin

bence abartıyorsunuz iş yerine uyuya kalmışım diyeceğim demiş ama arkadaşı aramış ve teli açmış sonuçta, o zaman uyuyakalma gibi bir durumdan iş yerine bahsedemeyeceği için tabiki arkadaşıyla işe gidicek, e arkadaşı beraber gidelim dediyse eşinizde haliyle evet demiştir. yani arkadaşıyla işe gitmek istemesi gayet doğal, bende olsam öyle yapardım, eşinizin suratının değişmesi sizin gereksiz verdiğiniz tepkidendir bence

Gelince sordum niye odadan ciktinki teli alip diye.seni uyandirmamak icindedi.
Teli aldim yaninda bakiyim su arayana diye baak dedi.
Baktigimda arama gecmisini silmis.
Sildiginden haberi yokmus gibi davrandi.
Yalnislikla birilerini ariyomus ondan siliyomus bazen

bunu görmemiştim arama geçmişini silmesi saçma olmuş

Gelince sordum niye odadan ciktinki teli alip diye.seni uyandirmamak icindedi.
Teli aldim yaninda bakiyim su arayana diye baak dedi.
Baktigimda arama gecmisini silmis.
Sildiginden haberi yokmus gibi davrandi.
Yalnislikla birilerini ariyomus ondan siliyomus bazen

Evdeyken açmışsa o telefonu korkma derim. Meşgule atıp da evden dışarı çıktığı zaman telefona sarılıyorsa şüphelenebilirsin. Ama kadınların da böyle tetikte olması gerekiyor ya bazen:KK45:

Arkadaşım acaba eşin seni aldatıyor olsa, bir kadınla işe gidiyor olsalar neden işe gidecekken seninle uyumayı tercih etsin ki zaten işe gidecek saati gelmiş giyinir işe giderdi kadınla buluşurdu senin de ruhun duymazdı işe gitti derdin bu adam geç gidicem işe uyuyakalmışım derdim demiş ama arkadaşa arayıp bekliyorum deyince de bahanesi kalmamış kalkmış giyinmiş gitmiş yani bu ne şüphecilik anlamadım. Dalga da geçmiş seninle ve dalga geçilecek bir şey gerçekten.

Cokk abartmissin cokkk ..
Ustube ustun adani ariyayin diyorsun Sacmalik..
Belki beraber gitmek istemis olamazmi , belki daha onceden soz vermistir ..
Biraz genis dusub allah askina hemen bune suphedir ..

Arama gecmişini silmesi kötü olmuş ama şöyle düşün şüpheli bir durum olsa sadece sabahki aramayı silerdi sanki ama yinede gözün üZerinde olsun bence çok da abartmamışsın. Haklı buldum seni

Ya aldatsa bunu niye sabahin korunde yapsin ki kafamda deli sorular :D bence kuruntu esinizin aklima zorla karpuz kabugu sokmayin derim

şüphelenecek bişey göremedim ki ben burda:KK12: siz fazla üzerine gidip şüphelenince doğal olarak adam da sinirlenmiş

Back
X