bugün EV İŞİ YAPACAK olupda üşenenler varmıııı aranızdaaaa!!!!!

Aksama misafirlerim var ve kalkip toparlanmaya baslamam lazim.ama hala oturuyorum.
Bugn bi uyusukluk var bendede.
Bi baslasam gerisi gelicek.neyse ben kalkiyim en iyisi

oooooo bn daha akşam eve gidip yemekti pastaydı mezeydi onlarla ugraşcam 31 aralıkta tatil olsaydı keşke

aynen sana katılıyorum çalışıyoruz barii yarım gün olsaydı eve gidip yılbaşı yemeği yapicam ama hangi ara bilmiyoru:)

:)) Aynen, siz şanslısınız evdesiniz. çalışıyorum bide...akşama arkadaşları falan davet ederim diye düşünüyordum.. Valla evde iş ve hazırlık yapmaya üşendiğimden bu planım dan vazgeçtim.. Bu durumda Sakin bir yılbaşı planım.. :)

bende bi süre çalıştım arkadaşlar işteyken öyle deniliyor evde olsam şşunu yaparım felan ama sürekli evde oluncada aman sonra yaparım hep biraz sonra diyorsun bir süre sonra sıkılıyosun yani ama tabiki de hem çalışıp hemde evinle ilgilenmek daha bi zor bazen öyle bi üşengeçlik oluyo ki üzerine yapışıyor resmen ama kalkıyorum şimdi evimi çokkk güzel temizleyecem sonrada bi duş bide kahve yaparım kendime ohhhhh gelin beraber içelim misssssssssssssss gibiii

Evle ilgilenmeyi bırak kendiyle bile ilgilenemiyo insan size şu kadar söyliyim ben dün eve geldim yılbasını falan unutmuşum saç baş dagınık ay dedim salı yıkanırım falan diye anaaam bilmiyorumki salı yılbası gece 12 ye geliodu hatrladım girdim yıkandım sacımı falan düzeltim akşamda yemek pişerken bi maşa yapcam artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…